19

Охранител

преди 12 години

1330 годишната история на тази държава показва, че колкото и да е търпелив българина, той глава не навежда...и идва момент, в който помита всичко, което му пречи...

18

Охранител

преди 12 години

Българите ще стават все по-гневни, ако нещата продължават по същия начин и ако тези, които ги управляват не си вземат поука...полицията няма да може да ги опази в един момент...това е само началото, лошо започна, не по - най добрия начин - етнически, но ще се обърне и срещу политиците и олигарсите...със сигурност!!!

17

Охранител

преди 12 години

Всеки истински българин трябва да е горд със страната си, и да държи на българския род, и никога да не навежда глава, и да не допуска да го мачкат!!!Всеки горд българин е гневен,защото го правят на *** в собствената му страна,която обича и може живота си да даде за нея и близките си!!!Всички горди българи са гневни, от това, че 10% олигарси и политици живеят добре на гърба му и му пият кръвчицата-на него и на близките му...ЕЙ ОТ ТОВА Е ГНЕВЕ БЪЛГАРИНА ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ вече 22 г. *** !

16

неразбрал

преди 12 години

Да не би тая вързаност да държи една изкуствена инфлация цените да растат а заплатите не. Не че нещо ама само питам.

15

до 14

преди 12 години

На дъното сме и в постоянна кризата от 22-ве годинки ! Нема накъде по надолу!!!

14

неразбрал

преди 12 години

Аз много не разбирам ама да питам значи ние сме вързани за еврото, световната криза и дълговата криза на еврозоната са тема на бурни дискусии межде Меркел МВФ и останалите. Щом ние сме вързани за това същото евро как аджеба нас тая световна криза не ни засяга моля някой да ми обясни.

13

Иван

преди 12 години

А защо ли са гневни българите?Заради социална политика и всякаква друга.Защото съм на 23 години и мисля да ходя в чужбина за това.

12

Анонимен

преди 12 години

Защо българите са толкова гневни?----------------------------------------------------------------------------Защото от едната страна цари безаконие и/или недообмислено и недообвързано законодателство, усещане за безнаказаност от страна на престъпни олигарси като Рашкови и на покровителите им законовата, изпълнителната и съдебната властт. От друга страна бедност, мизерия, нарастваща безработица! Т.е правото е на силния, онзи който има парите -независимо от произхода им и начина им на придобиван

11

anonimen

преди 12 години

TAPANAR,zabravi da vklyuchis,i vrastane na staroto zaplastane,zaplati od po 80 stari leva,kak ti zvuchi,a?Tova e za predi 40 g,ikonomika koeto go kazvas,s dnesna data,stojat po drug nachin nestata,mai na povecheto od vaz,chavka vi e izspila mozaka

10

до тънкия намек

преди 12 години

до 5АЗ! Етнически българин е: Човек който се чувства българи и не се определя като някакъв етнос.Сигурно имаш впредвид това, че сме били 500год.! !Но според мен не е важно какъв е бил пра дядо ти, а е важно какъв се чувстваш... и най-важното колко стойностен човек си, а както виждаш някои българи не само, че не се чувстват българи, а дори са направили етноса/малцинството/ професия за изкарване пари без да работят, а само да раждат, да раждат до безкрай.

9

Охранител

преди 12 години

Вън от политиката и съд за всички, изпълняващи вече цели 22 години плана Ран-Ът. Справедливи, но честни присъди за всички забогатели по престъпен начин. Връщане на върховенството на закона, подпомагане на всички честни и предприемчиви българи за започване на бизнес, с приоритет за развитие на средния и дребен такъв. Спиране на всякакви помощи за тези, които само смучат като *** работещите, без да са направили нищо за държавата като народ и без един ден трудов стаж. Това е истината...

8

Анонимен

преди 12 години

Тук заглавието е написано тенденциозно, всъщност западняците са гневни, че ние сме гневни. Или по техните представи - агресивни и нагли. Направих си труда в Гугъл превод за една статия от немски вестник. Първо там бяха лепнали едни снимки на някакви неандерталци, *** татуирани хора с обезобразени лица и т.н. сиреч виждате ли, това са българите. После ронят сълзи как полицията избирателно преследва роми и Правителството им провежда геноцид, и ясна ви е картинката. Гнусна пропаганда.

7

Анонимен

преди 12 години

Стриктното икономическо управление на финансовия министър Симеон Дянков поддържа в относително добро здраве държавните финанси.----- точно за това дьржавните финанси не стачкуват ,а стачкуват ХОРАТА защото техните финанси не само ,че не са добре ,ами хич ги няма , вижте за какви заплати и пенсии става дума ,заради тези отнозсително стабелни дьржавни финанси децата на бьлгарите избягаха....кьв ,,икономис ,, си нищо не вдяваш..ужас толкова сте зле в анализите...

6

Анонимен

преди 12 години

Аме вие наистина си вярвате, че ние вярваме, че като повтаряте за тая дисциплина и народа ще повярва айде въз масонски медии и салпави политици 100 лв пенсия не евростандарт има сциален праг на бедност от ООН помислете върху това.

5

Анонимен

преди 12 години

Кой ще ми обясни ,какво е това етнически българин????

4

електорат

преди 12 години

ЗАЩОТО В БЪЛГАРИЯ КОРУПЦИЯТА Е ОГРОМНА .ТОВА Е ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ. ОЛИГАРСИТЕ СИ ПЛАЩАТ НА ВСЯКЪДЕ , А ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА ГИ ГЛЕДАТ В РЪЦЕТЕ!!!

3

НАЦИОНАЛНА СЪПРОТИВА

преди 12 години

1. Прекратяване на валутния борд; скъсване на договорите с МВФ и СБ.2. Излизане от ЕС и НАТО.3. Изгонване от страната на електроразпределителните и водоснабдителни фирми, останалите чуждестранни "инвеститори" и NGO.4. Извънредно законодателство и съд с експроприация и наказване на политическата върхушка (от 1990 насам) и нейните сателити: полиция, прокуратура, съд, здравноосигурителна каса, корумпирани лекари и държавни служители.5. Национализация на здравеопазването и образованието.

2

Три неточности

преди 12 години

1. Бередиците стихнаха ,заради полицията ,която биеше, арестуваше и разгонваше с мотива ,че протестите не са разрешени и със заповедите на кметовете по места!2. Доброто постижение ,ч българския лев е вързан за еврото с валутен борд ( и това не е точно така...) , не е на сегашното правителство и не е тяхна заслуга!3. Финансовото състояние е трагично заради източването на фискалния резерв с лъжата ,че парите ще бъдят някога възстановени от Европа...

1

винету

преди 12 години

ОТ ГЛАД ,БЕ ,,ИКОНОМИСТЕ,, ОТ ГЛАД