28

до 26

преди 12 години

Режисиран от кого, няма да кажа или поне не публично, ама определено беше използван най - вече от Бойко Борисов като основание за полицейски репресии с оправдание "опазване на обществения ред".

27

Анонимен

преди 12 години

Румене, харесвам част от другите ти постове, макар да са леко досадни, но този точно си е: бля-бля-бля.Изказвай се по - въпроси, които си по - добре информиран.

26

do 25

преди 12 години

REJICIRAN OT KOGO?

25

Анонимен

преди 12 години

Че то кое в България не е режисирано?Нищо не ни остана освен Гспод да прибере режисьорите и да си оправим страната.Аман отКГБ-та, ДС-та,олигарси,хрантутници,политици,съдии,прокурори и всякаква корумпирана ***.Население сме колкото голям град в съвременния свят и при добро желание до сега (22 години)можехме да бъдем повече и отШвейцария ама заради 3-4 хиляди алчни *** страда целия народ. Жалко за рая с който ни е дарил Господ. Наред е шистовия газ който ще съсипе всичко пак заради алчност

24

rumen221

преди 12 години

Прятели, Сега научихме, че преди 1989г. А.П., е внедрен от ДС - направление Терор, в Турските съпротивителни организации(в днешното ДПС), като недоволен от смяна на името му ОмеровКакво прави впечатление около Ал.Петров...1. От 18 годишен, лицето А.П., неизменно е в центъра на събития свързани с Тайните служби, независимо дали става дума за политически или криминални събитията, пари или убийства!!!2. Какво обуславя присъствието му на високо ниво в тези служби, независимо от това кой управлява или по-точно Кои са тези сили, които неизменно битуват във властта и са мозъка на Октопода???3. Не е политик, но пише, че го съдят по политически причини... Не е финансист, но пише на Финансовия министър със съвети от ранга на Мерил Линч... Никакъв не е, но охраняваше гигантските кражби от Кремиковци и накрая ръководеше ДАНС...???Отговора е елементарен подкрепят го БСП и ДПС и стоящото зад тях ДСВъпрос: - Каква е Тайната, която свързва ДПС и БСП и ДС, цели 25 години, освен Терористичния произход и на трите организации и ги държи като тройни Сиамски близнаци???- Дали това не е взрива на гара Буново (или друг), организиран от турския щурмовак - Алексей Петров и от тогава, та до сега..., пролятата невинна българска кръв, държи БСП и ДПС и генералите от ДС, по силно от всичко, а най-отвратителното им Терористично творение срещу българския народ, в последните 10 години, са грабежите и убийствата на Сторъкия Октопод и острието на жилото му А.Петров или както там му е името

23

корунпирани

преди 12 години

може и така да е..щом всичко е било изкарано от къщите предварително,а може и да са били застраховани 2-3 дни преди палежите.

22

до 19

преди 12 години

Да, умен е Алексей Петров и това го знаят тези, които са слушали негови лекции и са чели трудовете му, но Вие колко сте *** няма как с точност да определим!

21

Контра въпрос

преди 12 години

Колко по - *** трябва да си, за да смяташ Б. Борисов за по - умен от А. Петров?

20

до 19

преди 12 години

а колко ли трябва да е *** този народ за да си избере пожарникар и мутра за министър-председател и *** физкултурник за вицепремиер?

19

Анонимен

преди 12 години

Колко ли трябва да си ***,за да смяташ А.Петров за умен?

18

до 15

преди 12 години

прави си Ахмет, съвсем скоро и твоят любимец Борисов ще си получи заслуженото...

17

БГ

преди 12 години

Режисьора си призна че инцидентът е режисиран! А сега - в затвора заедно с ***!

16

Учуден

преди 12 години

Алексей не беше ли съдружник на Него

15

AHMET

преди 12 години

АЛЕКСЕИ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСЕ НАКАЗАНИЕТО БЪЛГАРИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ...ТЕ ПОМНЯТ....И ВСИчКО щЕ ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ РАНО ИЛИ КЪСНО...

14

12

преди 12 години

Аз не съм докарвал никого, бе пубер.Моята работа е друга, не да докарвам някой в парламента.Моята работа е в основата на справедливостта да стои истината.

13

Анонимен

преди 12 години

Алексей е умен, интелигентен и премерен в думите си. Предпочитам го пред другите.Писна ми от истерици и хора, които си сменят позицията през 5 минути.

12

AHMET

преди 12 години

АЛЕКСЕИ ДАЖЕ И ДОГАН ДОКАРАХТЕ В ПАРЛАМЕНТА НО И ТОЙ ВЕчЕ НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ СОРИ

11

до 10

преди 12 години

Има си хас!Не съм и очаквал!

10

AHMET

преди 12 години

ДО 9....АКЪЛ НЕ ЖЕЛАЯ...

9

до АНМЕТ

преди 12 години

Да не ти се налага да носиш отговорност за нещата, които тези хора коментират. Вярно, въобще не знаеш за какво говорят, не се бутай там където не би искал да бъдеш.