177

leonsio

преди 12 години

Серго, спокойно! Бойко ще го "реновира", само и само да спечели и "некой" друг глас.

176

ааа

преди 12 години

Абе що не им върнете държавата направо? Взехте им я в "отлично състояние", сега е руина... НИщо, че за последните 22 години, те са във властта през цялото време. Президент, правителства... Политическо генно инженерство и какво ли не. Манипулатори от класа. Ама от това , което е казал всяка думичка цели в десятката зомбирания слеротирал мозък! Гласувайте на всички избори, че иначе сме загубени!

175

До г-н Станишев

преди 12 години

Нима забравихте,че доскоро вие управлявахте или по скоро крадяхте България.Е защо не възстановихте тогава Бузлуджа, като ви е толкова мила и имахте толкова пари в излишък ?

174

Анонимен

преди 12 години

ще наблюдавам развитието на слуача с инетерс! защото този бункер беше ограбен при тяхното управление послените 20 години!!! ББ постъпи правилно - да видим когато нещата опрат до кирка и лопата как ще грее звездата!!! навремето имаше идеалисти! Сега има гейове!

173

ee

преди 12 години

Украинското еврейче Станишев се загрижило за България!! Лелеееее ... едно човече ,което не е бил казарма ,не е управлявал хора (преди да стане премиер) и е мек -както каза Татяна Дончева ,ще говори за моята Родина!!! Махай се еврейски хамстер... Бойко може да е мутра ,ама поне е чист българин!!! Може да прави грешки ,но греши този ,който работи! Който седи като хамстер в къщи ,той не греши!!!

172

Анонимен

преди 12 години

ЕЙЙЙ СТАНИШКА (означава ЛАЛУГЕР ОТ ЛАТИНСКИ) на кой си ги предал тизи паметник в идеално състояние, майката *** грозна.

171

малко статистика

преди 12 години

Карнобат - Бургас от АМ Тракия - 35.2 километра. Харманли - Любимец от АМ Марица 16.6 километра. Участък Оризово - Стара Загора"от автомагистрала Тракия" - 23,820 км. Даскалово - Дупница от магистрала "Струма" - 39 км. До тук са 114.65 километра. Плати на ония с лентичките, трикольорните, Южното плавателно, естакадите и мостчетата, остави му 8 милиарда, изплати му 4 млр. външен дълг и му договори с ЕС още 12 милиарда това е направил Станишев само в строенето!

170

Анонимен

преди 12 години

Икакъв добровлен труд - това да не е да развявавш червени байряци ио да *** кебапчета?:) Младите социалисти доста зор ще видят! И ще с еоткажат на 2 ден, защото самос добровлен труд не става - трябват и париии!!! Хляба и сиренето в магазина стъруват пари, а не се дават доброволно! А вашите дарения на времето бяха доброзорни!!!!!!!!!!!!!!!!!!

169

рени

преди 12 години

Г-н Станишев нямате съвест,възпитание и справедлива оценка за вашите деяния заедно със съпартииците си.Стоите пред камерите,весел,мазен,със загладен косъм и пет пари не давате за страданието на българите-ами като не сте българин как да стане.

168

Мен

преди 12 години

Не са им върнали. Подариха им го ! За тая купчина бетон и от първокласниците навремето събираха по 50 и 20 ст. всяка година. Какво иска да каже ? Че за последните 2 години там са го окрали ли ? Имаше преди 4-5 години някакво предаване, жърналист беше влязъл вътре и снимаше - всичко беше изпочупено, таваните течаха... какво реве - това беше през тяхното управление. По-нагло нещо от комуниста няма.

167

:)

преди 12 години

Exx тея дето пискат .. Защо им е върната за стопанисване на БКП и са против това готови ли са да се плаща по около милион годишно за подръжка на този паметник от бюджета , където един път годишно извозват с чавдарките симпатизантите на столетницата да си правят съборчета.Никой не се радва на такава собственост , както и случая със Станишев ... защото е едно да вадиш пари за подръжка , друго е държавата да ти е плаща , а ти да си е ползваш и да агитираш само с нея. Има разлика нали. :))

166

хахаха

преди 12 години

Браво Стани, браво шефче! Ето това е изказването на годината - пътя към възраждането на България започва с възстановяването на онази комунистическа грозотия дето е из***акана на връх планината!!! Каква ще е следващата стъпка? Възстановяване на комунизма? Ти ставаш генерален секретар? Ставаме 1-вата република на новия СССР (на времето едва се разминахме да не станем 16-тата на стария ...)?

165

прасчо

преди 12 години

И чинията да ви върнат и гориво да ви дадат..........И ако не може в открития Космос,поне до Сибир или Пхенян да ви закарат.....Ей нахалитет,това бетонно ако не е ваше,но ако платите парите прахосани по това безумие,вземете си го на Позитано.......че цапате изгледа на планината..

164

Blake

преди 12 години

Няма друг такъв нагъл хомосексуалист като др. Гей!!! Всеки ден се старае да убеди цяла България в това...

163

попа

преди 12 години

Какво са ви върнали бе, Станишка??? Какво някога си имал ТИ от Бузлуджа??? Да не ти е бащиния??? Мале, мале, а ние четем и цъкаме докато хората прибират имоти и правят милиони....

162

Гери

преди 12 години

Кой ви го върна?Народа ли?Защото тази чиния е строена с парите на народа за да ви служи наВас от БСП.Както сте се грижили за народа през годините така ви изглежда и паметника.От алчност и властолюбие убихте в българина всичко стойносттно 20 години че и преди това.Голата истина е известна на всички,че и на света.

161

ada

преди 12 години

Оф, оф...,на калпав * вълната му пречи.

160

аааааааа

преди 12 години

Това сте вие - една руина. Колкото по-бързо изчезнете от лицето на земята, толкова по-добре, гн-Сего Галфона.

159

??????

преди 12 години

Защо държавна собственост се подарява на една партия-Б.Б. се чувства задължен на партията майка ли ????

158

гого

преди 12 години

Станишев , ти си една голяма червена плюнка.Физиономията ти е отвратителна ,особено като се изказваш не подготвен.Лъжеш но и тебе те лъжат.БСП е партия която маниполира въэрастните хора.