36

Нещата са зле

преди 12 години

Отидете до контейнерите за *** на Билла, Метро, Кауфланд или други хипермаркети и ще разберете истината. Проблема е, че всичките са едни и същи мошеници и е трудно да намериш свестни храни по магазините.

35

:)

преди 12 години

Кауфланд ... Хубабу и Йевтино !

34

Потребител

преди 12 години

Ако беше само за пилетата да махнем с ръка и да го забравим, обаче лъжите и измамите относно произхода и качеството на хранителните продукти в големите магазини са практика, а не изключение. Това са "лакирани" мародери които правят милиони за сметка на здравето и незнанието на потребителите. Предполагам, че примери не са ви нужни.

33

Не работещ в Кауфлан

преди 12 години

Стига смехории, особено с тази "именита" верига. Добре знаем какво и как се продава при тях. Тук не е ЕС, поне засега. Смешни сте.

32

Съвет

преди 12 години

Аз дрогирани бройлери не купувам. Съветвам ви и вие да не го правите ако мислите поне малко за здравето си. Като искате да ядете нормално пилешко, отскочете до най-близкото село и си купете. Всичко останало е химия и измама.

31

Вътрешен

преди 12 години

То да бяха само пилетата , Кауфланд лъжат и за произхода на зеленчуци и плодове

30

Въпросче

преди 12 години

Как едно бутче може да дойде от Холандия "охладено" без да е било замразено и то дълбоко? Може би законите на природата и в частност на физиката не важат за стоките на Кауфланд. Минималният срок за който един TIR може да дойде от Холандия до България е 4 дни, времето за складова обработка и административните процедури предшестващи доставката до хипермаркета е не по-малко от 2 дни. При тези обстоятелства твърденията на "специалистите" от Кауфланд са ... абсолютни глупости.

29

ДО 27

преди 12 години

Не си ли чул разследването на Чехия за двойния стандарт на Големите Хипермаркети и Марки в Европа , в Гетата като новоприетите членки се извозват стари продукти , и Найденов го знае но си трае , защо ли ...

28

Анонимен

преди 12 години

Кауфланд собственост на царо?? На лека дрога ли си или тежка?

27

Анонимен

преди 12 години

Идват охладени, бе , и българските седят по складовете охладени. А в Европейския съюз и верига с името Кауфланд няма да си жертват името за едни бутчета да пробутват с изтекла годност! Това не е кокошкарско магазинче. Още повече ЕС не е СССР и има много строги правила в това отношение. Нали ако някой се отрови ще ги съсипят от съдилища.

26

ЗАТИХВА

преди 12 години

Кауфланд и БТВ са собственост на ЦАРО , в момента се управляват от Принцовете . Затова се раздвижи Държавата , и там течът проверки . Но всяко чудо за три дни .

25

Анонимен

преди 12 години

12-ти, измисляш си.Производителите и търговците сами отиват в Кауфланд, а не обратното.

24

Анонимен

преди 12 години

Томас ти си фашист и дано Бог да те накаже!

23

Томас

преди 12 години

20Има едно нещо, което се нарича разстояние - за да дойдат холандските бутчета тук или полските яйца тук стоят по складове, митници, гари и т.н. - отделно дето много често се пробутват продукти с изтекъл срок на годност

22

Ей, Миче

преди 12 години

Кой те храни тебе ,бе Миче. Да не си в някакъв лагер да те хранят. Има много стока,има пазар, ти избираш.Ако искаш го дай за проба, но трябва да си платиш. Ако искай купувай от село, ама там знаеш ли селянина дали си мие ръцете след като дои овцете и рине обора,а после прави кашкавал и сирене. Хигиената трудно ще я контролираш на село.

21

Томас

преди 12 години

19това се случва, защото мнозина от хората не знаят, че не е все едно и също да имаш месо с 21% белтъчини и боб с 23% белтъчини - животинските белтъчини се усвояват от организма в граници от 70-до 100% - а бобовите - около 30%.

20

КЗП ли?

преди 12 години

ПО-скоро е подвеждаща анти-реклама. Да внасяш охладени бутчета от Холандия и да казваш,че са български е анти-маркетингов ход. Да не би някой в тоя свят да мисли ,че българските бутчета са с нещо по-добри от холандски. Холандците,дето са държава половин век пред нас в развитието си. Това е все едно да внасяш немски бутчета в Албания и да ги рекламираш като албански. С глупости се занимават от КЗП. В Кауфланд винаги има прясна и качествена стока. Аз съм много доволен.

19

Кака Миче

преди 12 години

Вече повече от година не съм вкусила месо. Това е моят отговор на цялата гавра, на която ни подложиха алчните за кинти производители. Да си ядат сами кремвиршите и саламите от китайски свински ануси, гръкляни и сухожилия, вложени под евфимистичното име "Протеинов шрот" - в цял свят се влага, особено в ЕС! Научната аргументация е, че съдържанието на белтъци е същото, както и на месото.За феновете на чистото месо: щом нас ни хранят с такива гадости, знаете ли с какво хранят пилетата и свинете?

18

Томас

преди 12 години

14Не си мисли, че рибата не може да е хранена изкуствено - *** на златна панега или на някой друг рибарник да видиш как се храни риба с чували изкуствена храна - вярно там е сладководна, но сигурно хранят така и соленоводна

17

Томас

преди 12 години

13Не говоря за хранителни магазини в малките градчета - а да идеш до човек, който произвежда и да си купиш директно от него - ако ти хареса, защото има много, които не произвеждат качествено, да си купиш пак. А за магазините - като цяло нещата, които се продават в магазините стават все по-големи ***, все по-пълни с всякакви химии - консерванти, оцветители, стабилизатори и какви ли не е-та.