62

пръдливо джудже

преди 12 години

Вучков толкова му се мазни на Бойко,че *** да му беше направил нямаше да ме е толкова гнус....

61

Анонимен

преди 12 години

Тоя дърт кузел докога ще го взимате на сериозно?Не го ли разбрахте ,че е пълно ку-ку.Типично изкопаемо от миналия век,оформен *** и ***!

60

До 39

преди 12 години

Ако днес си гледал Стажанта Диков и интервюто му с К.Костадинов от ДПС ще разбереш тънките му намеци за подкрепа на ДПС за "приятелката" от НДСВ

59

Анонимен

преди 12 години

ако след промените ни управляваха хора като плевнелиев сега щяхме да сме нормална средно европейска страна за съжаление ние си избирахме *** и мошенници колко е вярна народната поговорка-кой каквото си направи,никой не може да му направи

58

???

преди 12 години

Ku ku ruku

57

Анонимен

преди 12 години

Росен е един добър кандидат,просто Бойко е внушителна фигура и другите бледнеятВъпреки всичко Плевнелиев може да стане един много добър президент.

56

Георги Димитров

преди 12 години

Много ще се радвам, ако може държавата да се раздели на 2. Едната част да се управлява от ГЕРБ, другата от който си изберете. Ей тогава с радост ще продължа да чета как плюете Бойко по форумите докато си тънете в мизерия :).Погледне малко как живеят в Русия :). Верно в Москва е хубаво, ама на всякъде друго е по-мизерно и от българия :).

55

artist

преди 12 години

Гениален артист, не мога да си изкривя душата, коментира Борисов.Borisov da ne govori za neshta, ot koito ne razbira. Kolko puti e bil na teatar v jivota si? Zvuchi gnusno ot negovata usta da se sipiat kategorii za hora na izkustvoto.

54

съпричастен

преди 12 години

и двамата са с еднакъв умствен багаж, и двамата са нарциси и еднакво глупави.Трябва по често да ги показват заедно за да се веселим повече

53

Къци Вапцаров

преди 12 години

Много яки вицове разказваш, Бойко!хахахахахахах

52

Анонимен

преди 12 години

Дъртият комунистически цензор от в-к "Работническо дело" е сигурен лакмус за едно нещо:Плюе ли по някого,значи може би е читав човека!Мазно ли ласкае някого-бягай надалеч и си плюй в пазвата!Казах

51

Радост за мен

преди 12 години

Няколко месеца продължи радостта ми след първото интервю на Вучката с Мутрата. Вчера-вечер бях щастлив да видя отново двамата пенкелери заедно. Мисля, че тази радост не е била само за мен. Дай Боже повече клуони като тези двамата.

50

Анонимен

преди 12 години

Вица за полицаите кърти!! :D:D

49

Позитаниному

преди 12 години

БАЛАДА ЗА ДОБРИЯ СЪВЕТНещастници, глави без капка ум,невежество е вашата поквара(дрънчи на раменете празен гюм!)наивни луди, жертва на кошмарада сърбате противната попарабез угризания на съвесттаи тъй да сте *** на смъртта,нима срамът е прокълнато семе?Но вижте как умира младосттана ближния си ризата да вземе.Грехът е винаги едно науми няма мъст в смирената ни вяра,но към затвора води всеки друмщом бяга бузата ти от шамара.Макар че да убиваш кой те кара?Да грабиш не в това е мъдростта.А който е погазил съвесттана младини с едно такова бреме,ръце да кърши зарад участтана ближния си ризата да вземе.Ласкателство, измама, празен шум,душа за продан, клетва с изневяра,отровен цяр или *** с парфюми грях, кошмарен като вълк в кошара,едва ли ще ги издържи кантараИ тъй ви казвам трябва доброта.Да бъдем умни. Стига суета.Не се ли сетим за това навремеи роден брат ще вкараме в беда -на ближния си ризата да вземе.Франсоа Вийон1431 146?

48

PENE

преди 12 години

Вчера четох една статия , която обясняваше , какъв огромен скандал е стана в Австрия , за това , че премиерът им е уличен за "връзки с един вестник" .А ние какво да кажем тук в БГ , след като всички СМЕШНИЦИ , които са се докопали до ефир или до някой вестник , правят тутурутки на тоя СМЕШЕН МУТРОПОДОБЕН ПОЖАРНИКАР !??Как един неудобен въпрос не се намери кой да му зададе !? Прави ПРОСТОТИИ всеки ден , а никой за нищо не го пита ...... !Но народът не е чак толкова *** , колкото ни правят !

47

Анонимен

преди 12 години

За участниците в това интервю - хвани единия, че удари другия, но изперкалия дядо Вучков е прав в едно - ако не дай боже сглупим да изберем Росен Плевнелиев за президент, той ще е маша в ръцете на Борисов. Това иска да ни каже професора. Щом според Вучков Плевнелиев е с по-малък капацитет и от мутрата, боже пази България!

46

Честито !

преди 12 години

Абе, пичове, ние живеем в *** селската откачена държава ! Двама клоуни с психични отклонения са най-важното събитие в БГ. WTF ?!?!?! Беше смешно, но става страшно вече ! Ще затрием държава на 1300 години... не може да сме толкова големи *** ! Замислете се.

45

Ейс Вентура

преди 12 години

Смахнатият професор отново се прави на интелектуалец, ближейки завоалирано мръсното между пръстите на премиерските крака. Този дърт клоун по-добре да се пенсионира, вместо да се омазва с *** всеки път, когато излезе на малкия екран.

44

Анонимен

преди 12 години

uff, toq ne se li gytna we4e?

43

Mers

преди 12 години

do 39.bravo,mnogo pravilno!!!