385

Анонимен

преди 12 години

Общо взето всичките ни "политици" са празнодумци понеже са некадърнициПосле не се ли усещате, че правят все повече необмислени изказвания в последно време ?Това е в резултат на прибързаното заключение, че в резултат на унищожение на образованието и културата и силовото налагане на чалгарщината, вече сме до такава степен изпростели, че няма да обърнем внимание Мдам ... и затова са арогантни, безочливи, надменни и т.н.*** още не сме измрели бе!

384

Гюро Михайлов

преди 12 години

Последно- Кунева милионер ли е или да?

383

до 382

преди 12 години

Едно е да искаш, а друго е да можеш!1-во Кунева никога ни ще е Президента!2-ро в България има повече интелигентни и културни избиратели и можат самостоятелно да "отсеят плявата(Кунева) от житото !" 3-то И на снимката ясно се вижда кой и простака. Олеклото е на проста п*ка - яка лъщи характерно за *** вкус/интелект, неподходящо за аудиторията и претенциите си.

382

Томас

преди 12 години

382муунева ще спечели изборите ама на мукавей

381

Томас

преди 12 години

ква система е победила тая мумия комунистическа??? Как може комунистическа система да бъде победена от комунистическа пионка???

380

аз

преди 12 години

отварям статията за да тегля една майна на предателката - глупости и лъжи не ми се четат!!!!! е , в такъв случай - ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ ДОЛНА ПРЕДАТЕЛСКА КУ.ВО ,ОТВРАТИТЕЛНА СИ !!!!!!!!!!!

379

Разочарован

преди 12 години

Не ви ле се струва, че тя е поредният номад в родната политика. Снаха на червения Пръмов, министър на жълтия цар, еврокомисар , готов да остане и при управлението на Бойко, ама нали Тоя я ритна, а сега изведнъж стата *** гражданин?! Знае ли на кого служи

378

ИЗбирател

преди 12 години

Сутринта слушах Кунева, че живее със 600 лева на месец. Интересно ми е как си плаща сметките за апартамента, за транспорт, за телефон, за храна, за маркови облекла - защото е фен на Max Mara и т.н. Ако е на промоция да сподели опит? Как става

377

pif

преди 12 години

do 382! Tya e evreyka i nyma da specheli surcata na bulgarite! Evreite sa mrazeni ot vsichki, te sa kato tciganite! ne na kuneva!!

376

pif

преди 12 години

gnusna evreyska pachavra! vun ot bulgarskata politika!!! ***!!

375

Кунева е Президента!

преди 12 години

М. Кунева ще спечели изборите, защото в България има повече интелигентни и културни избиратели!ГЕРБ залагат на губещата кауза, че простаците са мнозинство в България!

374

Анонимен

преди 12 години

Неприятна ***,гола вода.Кукла на конци.

373

Анонимен

преди 12 години

Защо има само интервюта с *** като тая а няма с моя фаворит - Светльо Витков.

372

Герака

преди 12 години

Абе защо тази жена толкова се срамува от официалната си фамилия, та гледа за нищо на света да не я наричат както си е нормално - Пръмова - снаха на топ-номенклатурчик на БКП от времето на Тодор Живков. В крайна сметка все щеше да е нечия снаха, ама е обидно за свекъра все да му избягваш името, пък покрай това име сега да си кандидат-президент, а преди това еврокомисар. Ама, че неблагодарна снаха.

371

Анонимен

преди 12 години

Кунева е долно протеже на емисарите от EU. Кунева никога не е защитавала интересите на България. Тя дори одобрява позицията на Холандия, която е против приемането на страната ни в Шенген.Кунева, спри да плюеш срещу България! Гледай си старините на спокойствие и си харчи пенсията, която ти дадоха от EU!

370

Родословното дърво

преди 12 години

Ако не беше "щастливо омъжена" за Пръмов-младши, никой нямаше да е чувал за нея.

369

Шизо...

преди 12 години

''Мисля, че опитът да преговарям, опитът да успявам.''Да.Успя да прибере добри комисионни и заслужи хубава заплата в евро,като зароби България.А в преговорите няма равна: каквото поискаха от ЕС тя отговори с ДА та даже я кръстиха г-жа YES.Достоен български политик като всички до сега!

368

Гюро Михайлов

преди 12 години

Борисов работи за Калфин, твърди Кунева. Боко най- после ше се усети от къде духа вятъра!

367

Още

преди 12 години

До 369Много си прав. Бих добавил, че и много лъже както ТИКВАТА -която също се пръкнапо времето на Царчето- лъжат като него .Народа няма да и даде възможностда ниОПРАВИ.

366

Алчна и нагла

преди 12 години

Националната предателка е много,много нагла!