99

До Бойчо

преди 12 години

Ето ти и отговорите, защото е ясно че не знаеш:ББ е премиер на България избран с категорично мнозинствоЦЦ е вътрешен министър с най-добри резултати в борбата с престъпността в сравнение с предходнитеПлевн е бъдещия президент на България.Въпросът е кой е Бойчо, а отговорът е НИКОЙ и такъв ще си бъде цял живот.

98

Бойчо

преди 12 години

Защо Ани Салич прави рекламно предаване за кандидатката Фандъкова? Защо не направи същото и за Кадиев? Защото е пристрастна, защото е герберка, защото харесва бабитите! Не и искам новините, лъжливи са!

97

смок

преди 12 години

ГОЦ?, още малко остана... Интересно е след това със серГЕЙ как ще се разберете, кой ще поеме руля? Отсега ми става готино на душата...

96

Анонимен

преди 12 години

Ей *** спрете да харчите безразборно НАШИТЕ ПАРИ !!! Шматки алчни

95

Бойчо

преди 12 години

А пък Калинчо нарича президента:"*** твар.." браво бе Калинчо. Давай сега в същия стил - какъв е Б.Б., Ц.Ц.,Плевн и др. гербери. За теб сигурно са много "остри"! Това сте вие герберите! Градите себе си, като обиждате другите! По-добре вдигнете стандарта на хората, че да ви повярваме!

94

Бойчо

преди 12 години

Анонимен гербер, *** при Б.Б., Ц.Ц.,Плевн., и ще ти дадат и на теб орденче за брилиятния стил на изказване в тяхна подрепа! Хората живеят бедно, няма да ги подкрепят!

93

Анонимен

преди 12 години

бюджета на НСО служба пряко на гоце, къде е бюджета на НСО и той не покрива ли гоцевите воаяжи!! ей нагла ***!и *** ***, къде му се връзва.

92

arhar

преди 12 години

Той казваше и че не бил апаратчик на ДС, че не бил убивал защитени животински видове, че не бил ходил да убива животни в деня на национален траур за загиналите във влака - факла, че не бил ходил с доц. Ал. Петров в Китай ... Кой ли вече му вярва ?

91

Ще е Гоце свършил

преди 12 години

За 2 мандата Гоце направи следните велики дела:- отстреля рядък планински козел- оноди една известна певица и десетина секретарки (бройката е спорна но след излизането му от президентството, те сами ще си кажат)- назначи колегите от ДС по посолствата- прегази няколко човека с кортежа сиИсторията направо "ще заплаче" без него.

90

факти

преди 12 години

В президентсвото работят 155 души плюс президента и вицето стават 157 хрантутника. 4 милиона като се раздели на тези 157 души излиза, че разхода който ние данъкоплатците харчим за всеки един служителите в Президентството е 25 477 лева на година. Като се раздели на 12 месеца се получава 2123 лева месечно издръжка за всеки служител в Президентството. Всеки от вас може да прецени малка ли е тази сума на фона на заплатите от 300-400 лева в България.

89

зрънчо

преди 12 години

*** първанска !!!

88

Schutzstaffel

преди 12 години

Нация обиждаща младите хора е обречена на гибел.

87

Даола

преди 12 години

А като мисля за парите, които харчи президентската институция, Народно събрание и въобще всички висши администратори, просто кръв ми капе от сърцето. Дайте статистика каква част от бюджета на България отива да ги издържа, да им плаща пенсионните и здрави огисуровки.У нас могат да се сменят режими, но истинска промяна няма - държавната администрация си остава един разхитител на народните пари, който не върши читава работа.

86

Анонимен

преди 12 години

гоце изкара пловиното си мандат вловните стопанства, дали си е плщал не знам.

85

George1

преди 12 години

Mrasnata 4ervena gnida,agenta-ibrik4iq nai protivniqt politikant v Bg

84

Бойчо

преди 12 години

Анонимен гербер, *** при Б.Б., Ц.Ц.,Плевн., и ще ти дадат и на теб орданче за брилиятния стил на изказване в тяхна подрепа!

83

Даола

преди 12 години

Ужас - Пантеон на българските държавници. Че ние нали затова сме на тоя хал, защото нямаме държавници.Имената им себроят на пръстите на едната ръка - почва се със Стамболов, когато убиват....След 10 ноември нямаме нито един държавник.

82

Анонимен

преди 12 години

91, да призна си че е доносник

81

Анонимен

преди 12 години

"Само студенти, всички казваваха, че ще гласуват за СДС."Е, тия същите избраха Боко. Гейберастията е мутирала седерастия.

80

Анонимен

преди 12 години

4 miliona za razdavane na ordeni kato naprimer tozi na Dogan...