213

човек от народа!

преди 12 години

Всеки член на Хиподилздраво пак се е напил! :)

212

Анонимен

преди 12 години

ОВЦА!!! ОТ НИКАКВИ КРЪГОВЕ НЕ Е ПОСТАВЕН ХИПОКРИЛА. ЕДИН ДЕН СЕ СЕ СЪБУДИЛ С МАХМУРЛУК И СИ КАЗАЛ , - АБЕ СКАКАУЕЦ Я ДА СТАНЕМ ПУЕЗИДЕНТ! СИГУР ТАКА Е СТАНАЛО...ЕГАТИ БАВНОРАЗВИВАЩИТЕ ПИСАЧИ ТУКА! ПОСЛЕ КАК ДА НЕ КРЕЩЯ!

211

Анонимен

преди 12 години

А защо не Светльо.Защо веднъж да не гласуваме за човек,който не е подставен от някакви кръгове,човек ,на когото ,както и на нас е писнало от кукли на вериги? Защо да не ударим по муцуната самозвания "политически елит"

210

ИЗВИНЯВАЙ Г-ЖО

преди 12 години

До 249 - Трябваше да кажеш в началото ,че си жена! от уважение нямаше да споря. много късно та хванах.

209

:)

преди 12 години

Щом отговаря на изискванията и е събрал подписите, защо да не се кандидатира? Правомощията на президента така или иначе са силно ограничени, пък и за него ще гласуват предимно хора, които НЕ БИХА гласували за другите кандидати (поряди ясни съображения) Колкото и да го плюете тоя човек, в биографията му ще пише "кандидатирал се за президент, 600,000 го подкрепиха), а във вашата "успя да си купи старо bmw 3-ка".Пък и засега е единствения политик, който не е обещал нищо - най-малко ще ме разочерова

208

Анонимен

преди 12 години

Какво хапва Хиподила? Гербери. Какво пие Хиподила? Не,не е кръв от гербери,а бира.

207

246

преди 12 години

Абе, за някой от останалите кандидати сме чували като какви се водят на работа. Виж, за втория въпрос ще трябва да помагаш. Кажи де, с какво са били полезни за обществото, че не можем да се сетим, все пак всички тук сме на светлинни години от теб.

206

Charlie

преди 12 години

До 238 - много си *** и очевидно нямаш деца. Децата са повече от догма. Това не ти е като да нарушиш обета за девственост преди брака и да го наречеш догма и т.н. А и си ми ясен с израза - да си живее живота..хаха! От такива изживявания идва време, когато се оглеждаш и виждаш, че абсолютно нищо не е останало след теб, нищо важно, всичко е само преходно и на никой не му пука и те забравя. Но детето ти остава, любовта ти остава, то осмисля живота и е най-ценното. Айде оди в Син Сити да се наживееш

205

Анонимен

преди 12 години

Този клоун Светльо е хванат от ДС, за да повиши избирателната активност.

204

ДО 244

преди 12 години

Какво точно работи тоя Витков ,че не мога да се сетя? С какво е бил полезен за обществото,че да ми става президент? Може би с няколко олигофренични песни ,наркомански интервюта и нефелно поведение. И не ми викай пич , щото като ти гледам поста си на светлиини години от мен. Ама няма лошо да изкопчите някой лев от изборите ,да има да си платите на дилърите за матряла

203

до 241

преди 12 години

Ти хубаво си крещиш заради дотацията на Светльо, ама аз ако взема да кресна за дотациите на останалите 17 кандидати? Ония същите, дето години наред им плащаме заплатите, командировъчните, джобните, бензина, комисионните, партийните субсидии, както и МНОГО НА БРОЙ ПРЕДИЗБОРНИ КАМПАНИИ, а децата ни ще им плащат пенсиите.

202

За Витков!

преди 12 години

до 230! Пич посмекчи тона. А сме на този хал заради такива балъци като теб, които вярват ,че им се предлага нещо свястно, а не гледат как да работят за да променят обкражаващия ги свят. Какво да не би да вярваш на циркаджиите партийци!? Или пък на месията от Банкя можеби!? Защо не помислиш над въпроса защо хората са склонни да дадът гласа си за човек като Витков, а не за господата от ефира !?

201

Анонимен

преди 12 години

тоя е психо - само трябва да ги чуете как пее и какво пеенякой да му пусне текстовете на авторските песни :))))

200

Анонимен

преди 12 години

и Петко барабар с мъжете :)))

199

ЗАКЪСАЛ СВЕТЛЮ

преди 12 години

ДО 237 ЩЕ СИ КРЕЩЯ КОЛКОТО СИ ИСКАМ! ТОВА Е СВОБОДЕН ФОРУМ И СВОБОДНА ДЪРЖАВА. И ЩЕ ПЛАЩАШ ,ЩЕШ НЕ ЩЕШ ЗАЩОТО ЗА ВСЕКИ РЕГИСТРИРАН КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТ ИМА ДЪРЖАВНА ДОТАЦИЯ ЗА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ,КОЯТО ИЗЛИЗА И ОТ МОЯ ДЖОБ! ЯСНО ЛИ ТИ Е ЗАЩО КРЕЩЯ!!!

198

Мурат

преди 12 години

ТОЗИ НА СНИМКАТА Е МНОГО ГЛАДЕН БЪЛГАРИН!

197

Анонимен

преди 12 години

ДО 233 ИМАМ ЕДИН ЕДНООК ,ЗДРАВ ,АМА АКО ТЕ ПОВЕДА С НЕГО ЦЯЛ ЖИВОТ КАТО ЛУДА КОЗА ЩЕ ПОДСКАЧАШ.ПО ПЪТЯ..

196

до 235

преди 12 години

В кой закон пише, че е задължително да създадеш семейство и да правиш деца? Човека си живее живота и не робува на някакви догми, че трябвало видиш ли еди-какво-си.

195

до 234

преди 12 години

Я недей да ми крещиш, ако обичаш! Кой го направи Закона за изборите, аз ли? Или Светльо? Или, викаш, ако Светльо се откаже, ще ни приспаднат някой лев от данъците?

194

свободен

преди 12 години

Който и да си изберете, ще съм спокоен, че си го заслужавате ;)