60

да-да,ама не

преди 12 години

Станишев е виновен !

59

тцтцтц

преди 12 години

И според мен такива като теб които останаха в България, останаха защото нито се чувстват истински турци нито истински българи и не знаят към кои принадлежат.Според мен щом си роден в България си българин или най-малко български гражданин.точкаВсичко останало са мечти и самозаблуда!

58

тцтцтц

преди 12 години

52Казваш, че е Въпрос на време е Турция да завладее освободените териториите... така ли?Само че изпускаш една малка, но много важна подробност... и тя е, че времето си лети и живота ти проклет минава, което значи, че проклетата ти фанатизирана глава няма да доживее! Замисли се, ако можеш!Познавам истински наши изселници в Турция и те знаеш ли какво ми казват, че са избягали в Турция, защото считат че не са Българи и не са си намястото!И според мен такива като теб които останаха в Бъл.....

57

do oferta

преди 12 години

ti parvo se pogriji za gladniya si korem ganioski nomera isi izmiy zadnika mnogo mirishe v obshtestveni mesta

56

До 57

преди 12 години

Чакай първо да се върнат баба ти,*** и целия сой от там,пък тогава ако имаш парички мисли за гръцка слугиня.

55

оферта

преди 12 години

набирам гъркини за домашни прислужнички /100евро на месец/ до 30 години до 60кг до 1.60 високи и да не са мустакати и брадати

54

до 4-работния

преди 12 години

ууууу,вие пък сте се пребили от работа,то се вижда,пръста си не мръдвате

53

do 53,54

преди 12 години

Turtsiya shtevi pomogne niama strashno

52

до 53

преди 12 години

е зле зле, колко да е зле при вас!

51

Грък

преди 12 години

Е какво толкова се радвате че при нас нещата отиват на зле като и при вас също не става по-розово?

50

Гърция, България

преди 12 години

Гърция беше единственото изключение от общата мизерия на Балканите, но сега ще се върне при България, Румъния, Сърбия и Македония. За разлика от тях Турция расте с космически темпове и вече икономиката на Турция е поьголяма от тази на всички балкански държави взети заедно, а армията е 4 пъти по-голяма от всички други армии на Балканите. Въпрос на време е Турция да завладее териториите освободени временно от Османската империя както каза премиера Ердоган отново наскоро.

49

до 49

преди 12 години

То и тук кръчмите са пълни, но ми се струва, че не сме чак толкова добре.

48

от Солун

преди 12 години

ееее вие съвсем ни погребахте бе хора, елате вечерта тук в Солун при таверните до морето да видите как хубаво си живеем и са пълни, ядене пиене...

47

до 47 от 46

преди 12 години

Крадливи са й политиците. Там напълно липсва тая дребна "битова" кражба, от която сме пропищели у нас. Но там *** са по-малко, пък и ги държат изкъсо. Всъщност те много лъжат. Национална черта.

46

Каракочев

преди 12 години

Гърците са по- мързеливи и по- крадливи дори от нас българите. Идват в България с една единствена цел, да продължат да крадат, да мързелуват, защото в Гърция им секна кранчето.

45

Анонимен

преди 12 години

В Гърция наистина е много зле. Бачкал съм там и съм ги опознал. Знам и и високомерието и мързелът. Сега синът ми е там и говори съвсем друго. Той е на Крит и казва, че гърци чак от българската граница ходели там да работят през лятото. На Крит все още се живеело от туризма, но в Сев. Гърция имало голяма безработица. Май вече не се срамуват да бачкат. Още малко и в сел. стоп. ще започнат. Така и трябва. То както се радваш на бели булки, така и на ръбат х.й.

44

до 32

преди 12 години

а тя *** нали я е.ат албанци ,като свършат с нея и теб почват ,:)ти си спец по свирките явно / PS Луната е твоя /:))

43

:)

преди 12 години

Хора, не се хващайте на провокациите на някави хейтъри с гръцки и турски имена :) Пишат доста грамотно (с изключение на Българи, тая дума винаги я бъркат) и не вярвам да са истински турци или гърци. Не им обръщайте внимание, те от злоба се хранят тея хора.Иначе добре е, че си наливат парите тука... Тея 2,000 евро на месец ги дава по български магазини, добре е това.

42

...

преди 12 години

Научете се да сте европейци! И смисъла на Европа без граници. Вземете пример от Германия и Франция и тяхната история!

41

do Teo

преди 12 години

:) споко Тео -германец ше те е.е в гъ.а следвашите 50 години ,дишай и сънувай че си богат,а па може и да попротестираш малко,стачка -мачка