289

Анонимен

преди 12 години

Знаете ли защо се появиха мутрите в Бг??Защото милиционерите се бяха изпокрили като мишки.А защо се скриха??Ами защото се бяха *** от страх.!!И Боко беше с тях.!!А защо се страхуваха??Защото правеха това което прави греберясалата милиция днес.И какво ще стане с тази милиция??Ами и те ще се скрият като онези и ще дойдат пак мутрите.ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО!ЩЕ ИМА СЕКС.........ЯКО СЕКС!!

288

Анонимен

преди 12 години

Интересно ми е какво ще кажат всички платени драскачи тук, когато ГЕРБ отново размаже техните любимци на изборите :)

287

298

преди 12 години

До 280Мн добре Тъпуньо!!Всеки гей-бкпераст *** приема подобен подход поради празноглавие.ПОВТАРЯНКАТА!Това е целият потенциал на гей-бкпераститеСПРАВКА:Виж ГОЦЕ ТРИПЕРО .

286

Анонимен

преди 12 години

"В никой областен град ГЕЙ-БКП няма да спечели кметски мандат."Естествено, ГЕЙБ-БКП ще се провалят тотално. Каквито са слузести мутри само *** ще гласуват за тях!

285

295

преди 12 години

До 287 . Не ти издържат нервите от болката ли а гей-комунбоидна нещастна гнида !?Абе ***,за какво ли живееш и ти нещастнико ? ГЪЗЪЛФИН няма да стигне и до балотаж. В никой областен град ГЕЙ-БКП няма да спечели кметски мандат.

284

Анонимен

преди 12 години

Напиши подобно нещо в Германия и ще разбереш дали е или не е престъпление.Това че в КОЧЕНЯКА Бг не се спазват законите не значи че не е престъление!Ако беше в Германия просто вдигам телефона и след 1 час ще ти почукат на входната врата!!

283

Анонимен

преди 12 години

Ами Цоцо, ако съпругата на Кадиев се занимава с нещо незаконно - защо още не сте я прибрали? Защо не кажеш кой и защо е искал пари на Плевнелиев, защо не е арестуван? Ако "няма данни за престъпление" защо въобще ги казвате тези работи - излиза че и двамата клеветите . Ако Кадиев клевети - защо още не е обвинен в клевета, или поне не е опроверган, а му се отговаря с въпрос? Има два възможни отговора - или играете заедно, или сте просто сте пуберски акъл! И в двата случая - не ни трябвате!

282

41

преди 12 години

"Нека кажат какво се случи със Софийски имоти, зове той"Гоцко ТРИПЕРО да каже за ПАРИЖКИТЕ апартаментите си. Живо ме интересува

281

до 290

преди 12 години

За жалост не е престъпление,но си е простотия.

280

хух

преди 12 години

Хо хо хо,гей-комуноидна въшка отритната. Ей т ова искаме и ни е целта ........Да ви боли като предвкусвате предстоящия тотален разгром,а след него........до стената а след стената........червей........гей-комуноидна ***- пак ли си прекалил и тази вечер с алокохола от мъка ааааааааа ХА хаааааааааааааа

279

Дааа

преди 12 години

ГЕЙ-БКП не само че няма да спечели изборите,но ги чака и затвор,защото ще загуби всички следва избори, и то с много.Номерът с фалшификацията на изборите няма как да мине,така че престанете да подготвяте фалшификацията, като спамите, как ГЕЙ-БКП печелел и повтарял мандати.Никой не ви вярва.Няма как да легитимирате фалшификация. Ако се опитате да приложите този план, и кучетата ще разберат.Анджей Васик- международен наблюдател за Източна Европа Ще повторят мандата, ама в Централния затвор .

278

Анонимен

преди 12 години

283брато,това което пишеш не знам дали знаеш че е престъпление?

277

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Защо според теб трябва да ме е страх от БЪЛГАРСКИТЕ полицейски служби.Полицаите трябва да са в услуга на всички граждани.Може би,за две години ги превърнахте в милиционери?Много сте смешни другари гербери,но най-хубавото е,че края ви се вижда.Бъди жив и здрав и ако може дай ми ip-то на вашата полиция.Аз ги чакам.ПП и да не объркат адреса за пореден път.

276

Анонимен

преди 12 години

Засега няма по-добри от ГЕРБ! Номер едно са! Останалите - на резервната скамейка, докато се научат!

275

Amigo

преди 12 години

Хо хо хо,гербава въшка отритната. Ей т ова искаме и ни е целта ........Да ви боли като предвкусвате предстоящия тотален разгром,а след него........до стената а след стената........червей........Гербава ***- пак ли си прекалил и тази вечер с алокохола от мъка ааааааааа ХА хаааааааааааааа

274

Анонимен

преди 12 години

"Нека кажат какво се случи със Софийски имоти, зове той"Цвъцко да каже за апартаментите си. Живо ме интересува

273

до 284

преди 12 години

Не ти издържат нервите от болката ли а гербава нещастна гнида !?Абе ***,за какво ли живееш и ти нещастнико ? Плевнята няма да стигне и до балотаж. В никой областен град ГРОБ няма да спечели кметски мандат.

272

ГОЛАТА ИСТИНА

преди 12 години

БАЛОТАЖА ЩЕ Е МЕЖДУ ПЛЕВНЕЛИЕВ И СИДЕРОВ.......СПОРЕД ПОСЛЕДНИ ПРОУЧВАНИЯ СИДЕРОВ ЩЕ Е НА БАЛОТАЖ.....ДО ИЗБОРИТЕ ИМА МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА.....ТОГАВА ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА ЗА ГЪЗЪЛФИН ЧЕ Е КУКЛА НА КОНЦИ ДЪРПАН ОТ ГОЦЕ ТРИПЕРО,ЩЕ ОБЕРЕ НЕГАТИВИТЕ НА АНТИСОЦИАЛНАТА И МРАКОБЕСНА ПОЛИТИКА НА ГЕЙ-БКП.....3-ТОТО МЯСТО СЪЩО НЕ МУ Е ГАРАНТИРАНО,МОЖЕ Я КУКУНЕВА ,Я ДОНОСНИКА КАРАКАЧАНКОВСКИ ДА СА ТРЕТИ......ТОВА Е БЕЗСПОРНО......ГЕЙ-БКП НЯМА ШАНС И ЗА БАЛОТАЖА....

271

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ей 278 -и . Ти пишеш компрометиращи факти и данни срещу Цецо , но предполагаш че всичко се архивира !. Като не мислиш за себе си , мисли за семейството си !. Свършени сте скоро. Ние сме на власт и няма да ви пощадим. Герб- Победа !

270

Анонимен

преди 12 години

279Взе ми думите от устата!!БРАВО!