27

КУНЕВА КУНЕВА КУНЕВА

преди 12 години

МНОГО ГИ ХАРЕСВАМ РЗС И ЗА ТЯХ ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ НО СА С МАЛКИ ШАНСОВЕ.ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА КУНЕВА ЗАЩОТО ТЯ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ГЕРБ ДА СТИГНЕ И ДО БАЛОТАЖ С МИЖАВАТА МУ ПОДКРЕПА.КУНЕВА ЩЕ Е НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ. НА БАЛОТАЖА ОТИВАТ КАЛФИН И КУНЕВА.КУНЕВА КУНЕВА КУНЕВА

26

До 21

преди 12 години

Сам отбелязваш "всичката ***,управлявала ни през последните 20 години,е създадена и ръководена от БКП" Не зная нарочно ли,но според мен правилно последните две години.Не съм ти другар,още повече,че ти използваш любимия рефрен на комуниста "всички са маскари",за да позабравим миналото си.

25

От 5 и 21

преди 12 години

До 28Не, това е твоята логика и твоят начин на мислене. Аз не съм давал решение на проблема в поста си. Ти казваш, че според мен то е такова. Някак си не приемам за особено умно да вменяваш някому думи, които той не е казал и след това да го кориш за тях. Някак си по Гьобелсовски и Сталински ми се вижда.:)

24

27

преди 12 години

Ами да! "Проститутката Марио" ми звучи и смислово и фактологически по-правилно. Даже не се налага да се заменя "***" с "жиголо". Само не знам как трядва да наречем себе си и всички тези, които поради собствената си глупост продължаваме да си ги избираме мандат след мандат.:(

23

До пост № 27

преди 12 години

Приемам забележката с уговорката, че това се отнася не само за жените. По точно би звучало вместо ренегата, проститутката Марио, например.

22

до 5 и 21

преди 12 години

според твоята логика - щом като ние си знаем че БСП са крадци да не им обръщаме внимание и да не ги съдим , щото , вижте те просто от 100год. са си такива. Като *** . За тях това е нещо обичайно.

21

Анонимен

преди 12 години

До 26Съгласен съм с написаното от теб само с малка забележка. *** е жена, който "спортува" за удоволствието и за идеята да е в "спорта". Проститутката "спортува" за пари . Нашите политици не са ***, а ***.

20

До 20

преди 12 години

Станчева беше член на СДС и като такава стана ген.директор на БНР. След това е преминала в ГЕРБ. Нещо като Боко, първо м БКП, после в НДСВ и накрая в ГЕРБ. Или като Пандъкова, първо в БКП, после в БСП и накрая в ГЕРБ.Също като почти всички в ГЕРБ. Неприятно е, но какво да се прави, това е българския политически кулрваджилък (ренегатството).Това е вече е нормално явление, не се учудвайте. Тук е мястото да поздравим доайенът на ренегатите Марио Тагарински и неговите заместници Камов и Томов.

19

Анонимен

преди 12 години

xaxaxaxaxa

18

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ МАЙ СЕ РАЗПАДА, А?

17

wtf

преди 12 години

И какво искат да бъде записано в новата конституция? Или просто да не е сегашната. Този гений Семов да предложи и Кунева и Калфин да се оттеглят от надпреварата. Даже ако може ВСИЧКИ кандидати да се оттеглят. И без това е безспорен лидер в класирането с крупните си 1% избиратели...

16

5

преди 12 години

До 8Правиш невероятни умозаключения!:) Явно си от старата школа!:) Виж, другарю! Всичката ***, управлявала ни през последните 20 години е създадена и ръководена от БКП. Важи и за другарите Борисов, Цветанов и Доган. Разликата е, че БСП не крият, че са бивши комунисти, докато другите се опитват да се изкарат за репресирани , та даже и за борци за демокрация.:)

15

Анонимен

преди 12 години

Поля Станчева с РЗС ??????Мислех че е от БСП.Но то пак може да си е от БСП - те са всичките в едно....

14

Анонимен

преди 12 години

По добре е от бабата на Герб.

13

Анонимен

преди 12 години

Тая дали я е газил (гъзил) Трактора?

12

Сър Клецър

преди 12 години

Само за распъване е Полито.

11

електорат

преди 12 години

ТАЗИ ПОЛЯ ,НАВСЯКЪДЕ СИ СВАЛЯ ПОЛАТА , А И ЖУРНАЛИСТИТЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МАНИПУЛАТОРИ. !!

10

Schutzstaffel

преди 12 години

Цялата гадна банда е за концлагер, всички Български политици, без Жан Виденов. Мразя комунистите.

9

До 8 от 2

преди 12 години

Те *** на БСП са си ясни. Няма смисък да ги споменаваме :)

8

борко

преди 12 години

и тая обърна резбата