289

Спокоен

преди 12 години

Силно се надявам младежа да намери сили и нерви, да не се отказва поради абсурдите, а просто да осъди територията българия /малката буква не е грешка/ в Страсбург.Силно се надявам, проклетата територия на която съм имал нещастието да се родя, да бъде осъдена жестоко ! Да плаща обещетения докато фалира ! Този народ НЕ ЗАСЛУЖАВА собствена държава, след като клиничен *** е станал министър на МВР !!!

288

Свиреп

преди 12 години

Честно, даже вече не ми се коментира. Този е такъв ***, че няма накъде повече. И не ме е яд на него. А на ***, отчайващо *** българско племе част от което съм. Не мога да ви обясня дори колко ме е срам, че принадлежа към стадо от *** овце ! Във всяка нормална държава, този щеше да бъде изритан от много време от властта, но тук той е нагъл !!! ***, необразован и арогантен ! А стадото си трае. Хак ни е !!!

287

jjf

преди 12 години

Яжте ми к.ъра всички ушеви начело с физкултурника. Нищо не става от вас. Много сте ербаб пред студенти и старци иначе сте посер.ковци!

286

Philip

преди 12 години

Vsi4ki znaem kakvi bpkluci sa na6ite kuki..dai im malko vlast d aim vidi6 akal ta se osraha,ne dai s eBoje da me napdanat taliva glupaci men 6te gi prebiq pa pposle ida leja ba4e 6te zznam,4e dalgo vreme 6te gi hranqt s glekoza GERB mahaite se ne vi iskam mrazq vi vie ne ste politi4eska partiq a grupirovka

285

Атака

преди 12 години

До сега полицията винаги е БИЕЛА УБИВАЛА ГРАБИЛА И ЛЪГАЛА - и винаги е била ненаказана!Най-лошото е, че така ще си остане!

284

до 278

преди 12 години

Не ми демагогствай а прочети още веднъж написаното,престъпници са всички нарушили законите на Б-я,защо мен не са пребили досега след като тук е бъкано с полиция? А това пиянде заслужава вашата защита защото е изгодно сега преди избори да разпалете конфликти също като Ал Кайда,нали и те са сътворени от червените идеолози,и каква е гаранцията че този *** след като е насмукан не е посегнал на полицая? Ти в момента си загрижен повече за направата на ковчегът на БСП отколкото те интересува този пия

283

бенатова

преди 12 години

по последни данни 5 са припадналите в подземията на позитано.горките пубери не са издържали на терора наложен от кутев да пишат минуси и плюене срещу герб и са припаднали.курнелчето е обещала че ако пишат още ще им направи стриптийз при което дечурлигата веднага припаднали.очаквайте новини

282

Атила

преди 12 години

У тоя форум много ченгесари много нещо ,ама като се живее вече в Ченгесария така ше е !

281

Анонимен

преди 12 години

Гледах и парламентарния контрол по БНТ днес. Радослав Божинов не е изпълнил полицейско разпореждане. Това е достатъчно основание да бъде задържан!!!! Вижте Чл. 72. (1) ЗМВР . От думите на Цветанов стана ясно,че служителите са се легитимирали, чрез служебните си карти. Журналистите изопачават малко нещата тук. Има доклади на всички полицаи. И информацията на Министъра е именно от тях.Думите на полицаите срещу думите на потърпевшия и свидетелите.Всичко е в ръцете на безпристрастната съдебна власт.

280

до 286

преди 12 години

Ей ще ме накараш изглежда да се съглася с теб,а в статията пише ли че авторът и е свидетел бе ***,този пияндурник дали си е вървял ей така и нищо не е правел това авторът на статията видял ли го е,или журналистът е червена гнида и разпалва само страстите,полицията има право винаги,тя се грижи за твоят живот бе идиоте ако те срещне един пиян и ей така те запука и полицията ти помогне какво ще изтълкува кратуната ти после,дали ще ревеш за полицейщина а ? Полицията е права затова е полиция.

279

kfkjdf

преди 12 години

Да си пил не е престъпление това първо,и второ употребата на алкохол и неговото количество в кръвта се доказва с дрегер или кръвна проба.Думите "видимо нетрезво състояние" не значат нищо !

278

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 12 години

Какво да се учудваме , че БСП защитава бандитите ? Нали г-жа Байкова им е спонсор 2 .

277

Анонимен

преди 12 години

по правописа си личи какъв си бил,споко

276

Анонимен

преди 12 години

Аз мислех , че е останал на село с калпака и гегата , а той се върнал пак в града.Кой го е изпуснал ?

275

ТВ

преди 12 години

Гледах Цветанов сутринта по ТВ. Обяснението беше доста сухо, лишено от предизборна патетика - може да се каже гузно.

274

yann@mail.bg

преди 12 години

Защо привържениците на ГЕРБ си мислят, че всеки който ги критикува е ляв или комунист?Толкова ли са заслепени, че се мислят за вездесъщи и винаги прави?Защо не си направят една равносметка какво са постигнали?Ето:- Магистрали: довършена 20км.-овата магистрала Люлин, започната от други. Построили 50-60км. от Тракия. Защо не кажат нещо за Хемус? Северна България да мре, а?- Бизнес: Държавата дължи огромни суми на фирми от ДДС. Никаква политика;- Безработица: Нямам думи;Добре. КОЕ Е ДОБРЕ?!?

273

Анонимен

преди 12 години

Цивилните са нямали време да осъществят половия акт и затовa , умишлено така .ите са нямали време да осъществят половия акт и затовa , умишлено така .

272

До № 275

преди 12 години

От 271 Баба Ванга ми каза. Та къде, в статията пише, че Радослав е престъпник? Кой закон е нарушил? Какви ги плещиш? Защо някой трябва да ми каже? Видно е, че няма данни за регистрации и/или престъпления на Радослав. Не е необходимо друг да ми казва. Не чакай друг да ти казва, кой какъв бил, а ползвай главата си, ако можеш. Това, боят за теб, явно е жизнена неоходимост, за самоизява ли? Та, бой с пръчки, без присъда ли мечтаеш да прилагаш?

271

Анонимен

преди 12 години

МВР мафията пак в действие! Да взима момчето отказа на прокуратурата и да върви в Страсбург и поне ще изкара някое евро! Е! ще ги платим ние, но и ние си избрахме мафията да ни управлява!

270

Анонимен

преди 12 години

Защо да го свалят от бой , ако не им е бил секси ?