171

do 174

преди 12 години

u mad?

170

метъл

преди 12 години

Тоя знам, че е *** и дивак, но горе-долу ме кефеше с глупостите си като вокал на Хиподил. Що му трябва да се прави на шут и да се кандидатира за президент? Ако си мисли, че е оригинален, или интересен, или просто иска да си направи реклама, много се лъже. Той е един пълен *** и не трябваше така да се излага. По-добре да си дрънка песните в Хиподил, и метълите чат-пат го харесваха. Ама да ми се кандидатира за президент, - ай, сиктир и *** нещастен.

169

ati

преди 12 години

За кой да гласувам?СДС - човек на ДоганБСП - Калфин... ама наистина лИ?ГРОБ - Една мишка и една селска *** с евтино червило!Светльо е моят протестен вот.. и къде не толкова протестен!

168

MURDOC

преди 12 години

Нали това е момчето което пее "Боли ме г_зъ" еее ,знаех си аз че има амбиции да стане г_зоподавач ...

167

Даньо Шебека

преди 12 години

Светльо не е с нищо по-лош от всички останали кандидати.Гори мисля . че ги превъзхожда.Няма да може да спечели на първи тур и става кофти , защото на балотаж ще бъде с Волен.Много ще бъде раздвоен електората:).Важното е да се мобилизираме и да го изберем и да спрем резила с такива като Гочо(142)!

166

Анонимен

преди 12 години

На тези избори този път ще гласувам.....Светльо Витков Президент...заради планът на г-н Ран и шайката, който е малко известен на народа, гласуван 90-та година с пълно мнозинство и ръкопляскания, най-стриктно изпълняваният документ до ден днешен ....Светльо Витков Президент!

165

Анонимен

преди 12 години

ами Рейгън.......президент артист

164

Анонимен

преди 12 години

до Светльо с теб съм Ние сме си пенсионери, бееее. А на някои от спорещите по-долу - ЧОЧОЛИНА /Италия/, МЕЛИНА МЕРКУРИ /Гърция/, АРНОЛД ШВАРЦЕНЕГЕР /САЩ/. Тия бяха известни с изкуството си преди да станат политици.

163

valachev

преди 12 години

Ще гласувам за Светльо и Венци! Наказателно за всички останали политически ***!Видяхме го и прехваления ГЕРБ, с постоянни кадрови гафове...1. Румяна Желева2. Жени Начева3. Божидар Нанев4. Лъчезар Иванов5. Геновева Алексиева6. Анна-Мария Борисова7. Калина Илиева8. Красимир Николов9. Евгений Москов10.Антоний Странджев11.Димитър Дерелиев12.Павлин Димитров13.Александър Донев14.Божидар Димитров15.Красимир Първанов16.Христина Митрева17.Александър Цветков18.Георги Костов

162

Анонимен

преди 12 години

Навремето на шега гласувах за Кулеков и Бойчев,помните ли че бчха трети с 20 и нещо %

161

Ани

преди 12 години

Защо пък да не се кандидатира и Светльо, другите с какво го превъзхождат?

160

***

преди 12 години

Сега се замислих дали да не взема да навия и родата. Брех, бая гласове се събират!

159

Анонимен

преди 12 години

Много ще им обърка работите на цялата комунистическа парламентарна шайка....дано не го елиминират физически...Светльо пази се...с теб сме брат...отдавна те чакам г-н Президент!

158

GUN

преди 12 години

Като погледна всичките сини и червени ***, корумпирани и омърсени, които се кандидатираха и чиито общ интелект е под 100 си мисля, че Светльо ще е моят избор. Това ще е моята форма на протест срещу антибългарската политика, водена от 20 г в България.

157

илюзия

преди 12 години

Витков като ви прочете какви сте ги писали ще вземе да си повярва и ще страда тихо после. Аз свестен човек захванал се с политика не знам да има, па вие пак вервайте на който нов се появи с блестящата идея, че ще оправи нещата щото видите ли досега не се бил пробвал.

156

***

преди 12 години

И аз ще гласувам за Светльо!

155

да, ама...

преди 12 години

На Азис по ще му отива да е Президент на Република България. Стига сънувахте.

154

Светльо с теб съм

преди 12 години

чакайте малко ... тука чета как и той нямало да ни оправи не знам си какво ... ПЪРВО ПРОЧЕТЕТЕ КАКВИ ФУНКЦИИ ИЗПЪЛНЯВА ПРЕЗИДЕНТА , ПОСЛЕ КОМЕНТИРАЙТЕ .... *** злетата .... вие от сега мислите като пенсионери , представям си след 20 30 години как ще сте УЖАССССССССССССССССССС

153

Анонимен

преди 12 години

Светльо Витков Президент!!!

152

Анонимен

преди 12 години

Хайде без обиди, объркал се е 150, да е жив и здрав, на всеки се случва. Хубав ден на всички! Колкото до Светльо - няма как да гласувам за подобен човек, не бих се уважавал.