141

Ах тази Лили 2!!!

преди 12 години

Скромното Лилянче притежава апартамент от 163 квадратни метра в центъра на София и над 100 хиляди в банка, както и два луксозни автомобила!!! След като е работила само като държавен служител, по моя груба сметка Павлова е трябвало да пести не само от закуски, но и да не близва обяд и вечеря поне 10години. А като я гледам, как върви по пътя на Фидеошо, малко се съмнявам.

140

Анонимен

преди 12 години

147, какво те интересува, нали си знаеш за Гоце, я ни разкажи

139

Кутев

преди 12 години

Пак са се разпенили моите кучета. Усещат, че ще глозгат кокала след изборите. Не че сега не ми го глозгат де......

138

Нйакой знае ли?

преди 12 години

Така и не разбрах - Плевнелиев бил ли е комсомолски активист и член на комунистическата партия. Как е станал бизнесмен и как е добил богатството си? Щом ще става президент настрана в ЕС и НАТО, това мисля е важно да се знае. (И не ми разправяйте за Гоце, Моце, сега е 2011!!!)

137

aaa

преди 12 години

Голямо пънене на турско-левите, големи плюнки пък накрая :"Резултатът от гласуването беше - 116 "за", 37 "против", двама гласуваха "въздържал се". "38 малки червени човечета си мислят, че народа ги бръсне за слива. В другия парламент ще сте 3-***, навряно д долния ляв ъгъл. А Плевнелиев ще отвее всичките червени кандидатчета като дизел цинкова кофа. Ако си съберат резултатите на изборите няма да стигнат и половината от подкрепата за Плевнелиев. Факт. Айде лайте сега платени червени кучета...

136

Ах тази Лили!!!

преди 12 години

"Лиляна Павлова е много добре подготвена, с необходимите качества.." Лиляна Павлова е дъщеря на проф. Павел Павлов - зам. ректора на ВСУ "Черноризец Храбър"! Естествено е дъщерята на проф. Павлов да завърши бакалавърска степен по МИО в УНСС при тати, после магистърска степен във ВСУ - пак при тати... След магистратурата си по "Публична администрация и евроинтеграция" в катедрата на тати, тя става хонорован асистент и записа докторантура по икономика , но май в УНСС или пак при тати?!

135

Администратор

преди 12 години

Искате плюсове и минуси колкото си искате? Кликате на табчето, избирате опцията "Duplicate Tab" колкото пъти ви се занимава, и след това започвате да слагате плюсове и минуси на всяка страница. Като приключите, натискате "Refresh" и се радвате :)Коментарите отдолу са 138 с една камара плюсове и минуси, а авторите им са 3-4 ;)

134

Многозначително

преди 12 години

Много от пишещите във форумите са самонадеяни,неграмотни драскачи.Изключително подкре-пят сегашното политическо статукво,не че са мутри,като управляващите,а просто слаби лично-сти/може би с меки китки/.

133

Многозначително

преди 12 години

Много от пишещите във форумите са самонадеяни,неграмотни драскачи.Изключително подкре-пят сегашното политическо статукво,не че са мутри,като управляващите,а просто слаби лично-сти/може би с меки китки/.

132

ВВ

преди 12 години

чЕРВЕНИТЕ СА БЕСНИ,чЕ ГУБЯТ!

131

до 127

преди 12 години

Не преписвай бе демагог,това са мои думи написани тук преди месец,явно си ги прочел 100 пъти докато ги запомниш,ще ви обиждаме разбира се как няма да ви обиждаме след като не разбирате от дума да се измитате се започва по-нежно с обиди,а когато пак не ви уврат *** глави продължаващото е по-сурово,да не мислиш че този народ ще я докара до там да стане за присмех на света като С.Корея,Куба или Венецуела,*** тъпият и самовярващ червен *** си,вън от държавата,че я грозиш идиоте.

130

Анонимен

преди 12 години

Евросоциалиста е огледало и проекция на шефовете си - работодатели от ГEPБ !!! Също толкова ниско образован, първичен, слабоумен, нагъл ..... и безпардонно *** и глупав.

129

Анонимен

преди 12 години

до обикновените хораДокато ние се чудехме как да си нахраниме и отгледаме децата ден след ден, тия гадове си разпределиха баницата и сега ни разиграват театри. Жената на тоя Плевнелиев била една от най-богатите българки заедно с Цветелина Борславова. Как нашите пари се преместиха при тия стърчиопашки ?!*** народ сме да подкрепяме поредните обикновени крадци.

128

Гощо от Перник

преди 12 години

Новият президент няма да *** болни ученички и да стреля по уникални животински видове.

127

Lie or Die

преди 12 години

Евросициалиста е неграмотен платен драскач на геpбаджиите. В друг популярен новинарски сайт се подвизава с никовете - White Knight, Tractorbuster, mnogoslagam и кой знае още колко.До евросоциалистаПишльo, никовете си може да мениш, но дебелашкия си маниер и колосалната неграмотност няма как да прикриеш! Те са разпознаваеми НАВСЯКЪДЕ!

126

:)

преди 12 години

Наистина, Плевнята е като Педя човек, лакът брада :) Мън, мън... говори все едно разказва приказки. Всъщност, той точно това прави :) Лошото е, че има тиквеници, които да вЕрват. И вЕрват не само на него, а на всички подобни - СерГейзо, Симо Измамника, Боко, Гоце, Болния и т.н. Затова сме и най-бедната *** в ЕС !!! Спрете да вЕрвате и си ползвайте главите преди да гласувате !

125

leonsio

преди 12 години

Плевнята е експеримент на Бойко! И като невестата на Франкенщайн ще бъде изхвърлен в езерото от създателя си Ако междувременно не оживее! Внимание с екраментите, пардон, експериментите и на кого позволяваме да твори!

124

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев ти каква си мазна филия кариеристична. За всички непредубедени хора е ясно че ще се превърнеш в поредното дистанционо на вожда.

123

Евросоциалист

преди 12 години

Аман от неграмотни ***, такива ни управляваха 60 г. БСП е наследник на червените деветосептемврийски убиици. Празнувайте и се радвайте за убийствата. Цивилизованият свят отдавна ви отхвърли и ви заклейми. Бойко ви спря кранчето на кражбите и се разплакахте всички в хор. Жалко, сега трябва да работите.

122

До 127

преди 12 години

Май са шестима. :-))) Засега.