312

до Деси

преди 13 години

Ето това е човек, който си тежи на мястото!!!

311

Aze

преди 13 години

ги видим нещата тъй на. Даже ви казувам дека на земята има около 1.3 милиарда извунземлени и те сите са у Китаиот и блускат здраво маратонки и жапанки да оди челядта облякана!!!

310

Анонимен

преди 13 години

Според мене изглежда супер зле на тая снимка, ама кой ти гледа

309

Деси

преди 13 години

Браво Лили! Един прекрасен избор, на прекрасен, кадърен и харизматичен човек!

308

Анонимен

преди 13 години

Млада, кадърна и напориста. Убедена съм, че е най подходяща за поста.

307

лили

преди 13 години

Наше момиче.Още на 23 започнала работа в министерство на финансите,а брат ми и снаха ми-отличници и с магистърска степен от същия университет-УНСС-трябваше първо да се закачат за някоя частна фирма и да работят за почти без пари,за да натрупат стаж и да кандидатстват за нещо по-сериозно.Всички сме равни,ама някои са по-равни (по Оруел).

306

alienum

преди 13 години

Мъка... Министри дал Господ...на килограм и в насипно състояние.А какво има от устата нагоре-никой не знае?

305

Анонимен

преди 13 години

Става за пътищарка, може да я ползват като валяк. Европа ще е доволна.

304

Лиляна Бушонова

преди 13 години

Сега едно от най-високо бюджетните министерства е в ръцете на неопитна, средно-образована послушна кифличка. Контрастът между нея и Плевенлиев е не само физически, но и интелектуално експертен. Лиляна Павлова е отличен избор единствено за източване на пари от Еврофондове и Бюджета. С една дума бушон и то Голям, както се вижда.

303

Анонимен

преди 13 години

Да не би и тая да е с фалшива диплома и тумор (бременна)...?

302

jena na 33

преди 13 години

Az pyk i pojelavam uspeh, mnogo kysmet i popyten vqtyr!!!

301

ани

преди 13 години

На 33 години - министър! Тежки кадрови дефицит.

300

Анонимен

преди 13 години

"Наща Лилка има пари. Да вземем да я бутнем някъде"...С това простичко образование и опит ми намирисва на шуро-баджанащина. Дано се лъжа.

299

Анонимен

преди 13 години

Щом е с магистратура от Варненски свободен .................

298

СИНЕКУРНА ЗУРЛА

преди 13 години

Е, след този *** горе, изобщо няма да гласувам! При това "завършила" свободния частен бецанен Варненски - т.е. нищо не е завършила. Работила само мижитурски- даготурски - редник-СИНЕКУР. Една стотинка продукт не е създала,камо ли в строителство.Никаква строителна подготовка! Никакво строително-инженерно образование, че дори в свободния бецанен Варненски. Какво строителство ще управлява този самодоволен *** с нагла ***? Да рие и да търси трюфели - на това ми прилича че става.

297

дО 293

преди 13 години

Лесно е да станеш министър но при определени условия: 1.Да си дъщеря,син,братовчед и т.н. на човек на премиера 2.Да си по точното време на точното кръстовище.Не отговарям на условие 1 нито съм слещал човека по кръстовищата иначе току виж сега сте обсъждали мен.

296

Грухи

преди 13 години

На 33 години и изглежда като Фидосова. Пу да не й е уроки

295

ив

преди 13 години

Според мен Попова е достоен заместник и ще поеме работата достойно! Има потенциал в нея щом Борисов казва, че е с отлична репутация и смятам, че ще осигури приемственост във ведомството! Браво!!!

294

възмутен

преди 13 години

"... и няма да харчим държавни средства!" Еврика, харчат за първи копки тук и там парите ни за здравеопазване, за образование... и пляскат с ръце! Да видим колко ще се върнат! И от тези, които ще ни дадат от Европа, колко пък ще се върнат от там, откъдето са взети?! Убеден съм ,че николко!

293

... до 295

преди 13 години

Ако въздухът ни беше чист, храната истинска и вече половината от народа, особено децата, не страдаха от затлъстяване, някак да се съглася с коментара ти. Тази забележка затова не я приемам. Иначе.. писането по форуми, не е лошо, показва все пак някаква гражданска позиция. Лошото в случая е, че "работата" се свършва само с това, иначе всеки си седи на стола, гледа какво се случва с държавата и реагира само в нет-а. Щом смяташ, че това е достатъчно, продължавай, Драскачо :)