399

Азис

преди 12 години

Р.Плевнелиев: "Като президент ще бъда АКТИВЕН...". В смисъл ?

398

пророк Исай

преди 12 години

гей, еврей, гей, еврей, гей, еврей, гей...Така ще се подредят на президентските избори!

397

433

преди 12 години

Ти пък,с умилението,този пост го чета вече в четвърта тема.Кутев трябва да ви палаща само за постове-уникати,че така ,както ги плескаш не е убедително,издаваш се.

396

Анонимен

преди 12 години

Обикновените хора не правят зашеметяваща кариера ,ей така, за няколко години.Да шашнеш германците за нула време ,с десетки обекти.Това са кредити,кадри,връзки,през онези мътни години ,когато емигрантите в Западна Германия живееха в общежития.Съмнителна работа.Намирисва на бившия Комтите за наука и технически прогрес.Комсомолските структури.Бориславова също е работила в ГАПС за внос на ембаргова автоматика роботизирани системи и програмно обезпечение.Просто догадки

395

YOURS SUNNY

преди 12 години

Моят президент ще е интелигентен и образован млад човек.Моят президент ще е креативен и диалогичен.Моят президент ще е честен и открит.Моят президент ще е добър професионалист и личност.МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ Е РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!!!

394

Анонимен

преди 12 години

Ох, днес с умиление чух как точно преди 10 години на настоящата дата хомо-двойката Цветанов-Борисов се запознали и дори не предполагали, че ще се занимават някога с политика и ще имат обща партия. За Росен Плевнелиев (който до последно твърдеше, че е експерт, който има достатъчно планове като министър и би било безумно да го номинират за президент) - как тичкал като мъничък бос по улиците на Гоце Делчев и бил отличникът на класа. За пръв път чух и от премиера думи за това, че трябвало да се уважава дълбоко президентската институция (което самият той не демонстрира). И не на последно място ще запомня днешния светъл ден с 18-минутния репортаж на БиТиВи на тема "кандидат президентът на ГЕРБ" и сигурността на Мира Радева, че борбата на изборите ще бъде за второто място, защото Роската е непобедим...Какъв противен ден :( :( :(

393

до 429

преди 12 години

Дръж се Дражко, че от злоба сам ще се затриеш, ще вземеш да се разболееш, че другите крали, а ти не си могъл/ не се знае и ти от кои честни си/

392

Анонимен

преди 12 години

Не знам защо, но като видя този човек ми напомня винаги за Саркози? Не ми харесва да е моят президент и за това няма да гласувам за него!

391

до429

преди 12 години

Хахаха, бре будало татарско монголоидно, ами бат ти Бойка нали е от същото комунистическо котило.Будали заспали!

390

Дражко

преди 12 години

Лайте,лайте червеносини комуноиди!Плюйте....Краят ви е близо!Трябваше Пиночет за вас-не Борисов!Много е "мек"завалията!Вашта мама,крадлива.......

389

до 423

преди 12 години

1.Завършил изчислислителна техника през 1989 -> тогава имаше Правец 8 и Правец 16 навлизаше и двата откраднати от Ейпъл, масово се пишеш за машини с перфо-карти и перфо ленти => ГОЛЯМ СПЕЦ *** дойде2.Завърил изчислителна техника и взел да стои къщи?! Бравус, така е в България.3.Сигурен съм че почнал като лейбър в Германия, усетил се е и е направил собствена фирмичка! По това време силно довечивият германец не е очаквал, че в дома му ще лепи плочки компютърен специалист...4.ТАКА, ЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

388

Анонимен

преди 12 години

da za 6tastie 6te si imame gotin prezident.kuneva i kalfin ne6o ne sa tova koeto triabva

387

Няма интрига

преди 12 години

Плевнята отнася комуназите на първи тур...дайте друга тема

386

БГ малцинство

преди 12 години

Да живее Конфедерация ***, Кърджалистан и Помакистан!

385

Българин!!

преди 12 години

Бойко , Росене , Цяла България е с вас!!Стомолов , Цанков , Борис -3 , И Бойко Нпред !!!!

384

Анонимен

преди 12 години

"Човекът-кандидат каза "СПЯХ ПО ПАРКИНГИТЕ В ГЕРМАНИЯ..."Льольо, 1989г завършва кто ПРОГРАМИСТ, работи в България, уволняват го, спи на паркинг в Германия и прави СТРОИТЕЛНА фирма (без грам опит) и всичко това в рамиките на година, година и половина. И строителната фирма има над 80 обекта в Германия.Приказка за малки деца или параван на крадените от Дойнов и подобните му милиони, как мислиш?Между другото доста прилича на историята на новия шеф на Кремиковци.

383

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е хитър, явно по хитър от Боко. Измъква се от опеката му, а тиквата мисли, че го е надхитрил. Акъл трябва, не мускули.

382

Спя по паркинги

преди 12 години

Човекът-кандидат каза "СПЯХ ПО ПАРКИНГИТЕ В ГЕРМАНИЯ..."ПИТАМ:Кога ще ни предложат и клошар???Няма ли нормални хора в БГ?Все на *** попадаме!

381

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е сам срещу пълчищата на руските кумунизки агенти! И въпреки това ще спечели без усилия!

380

Спонги

преди 12 години

"Те са по-независими дори и от г-жа Кунева. На мен ми трябват президент и вицепрезидент, които да говорят само истината", категоричен бе Борисов.НА МЕН МИ ТРЯБВЯТ. Гласувайте за марионетките на ББ, ако нямате мозък з главата си.