21

do18

преди 12 години

Ne sa habi kolega , tova e medien produkt nosesht prestij. Nai smeshnoto e , che ima xora koito teglqt krediti za da si go kupqt. Za jalost na mnogo xora sa im promiti mozucite ot filmi , igri i tn. Utre ako stane moderno da xodish namazan s l...a schitai , che sichkite iphonadji sa trugnali !

20

Анонимен

преди 12 години

Пропускаш един фундаментален факт. ИОС се прави само от епъл, докато андроид устройства бълват всички знайни и незнайни гаражи в китай. Кажи 2-3 думи за хилядите програми за андроид които шпионират собствениците на устройствата или за бъговете в операционната система или за вирусите за андроид? И още нещо. ГСМарена не е сериозен сайт, че да ми даваш данни от него.

19

ръфляк

преди 12 години

Охлюви! Плащайте грешни пари за технологични *** от миналия век. Като говорите за концепции, по крадливо племе от тъпанарите на Ейпъл няма. Тези концепции измислени от други компании и лаборатории още 80-те години на миналия век. Лъскавите I-гарамофони са за ***, робуващи си на собственото его, защото нямат друго какво да покажат. Нещото наречено Ейпъл, от самото създаване си е рекламна агенция и нищо повече.

18

Анонимен

преди 12 години

gsmarenascore_reports_on_market_and_os_marketshare_in_the_us_for_q2-news-2965.phpЕто го коректният линк.

17

Анонимен

преди 12 години

За всички смешници, които си мислят, че да имаш пръчкофон (простете iPhone), е най-голямата гъзария, моля да се запознаят с популярността на продуктите на Apple и огромната разлика в проценти като предпочитана платформа между iOS и Android (в полза на Android, разбира се). Резултаите са от август тази година и дори се отнасят за родината на пръчките - САЩ! Това прави картинката още по-жалка! :)))gsmarena.coмscore_reports_on_market_and_os_marketshare_in_the_us_for_q2-news-2965.ph

16

Анонимен

преди 12 години

ОВЦЕ ! Това ли са ви мечтите , бе ? Ипфоне ?! Промивки с промивките

15

до 5

преди 12 години

Ами, дуй се и ти, бе. Вместо да си губиш времето за констатации

14

Анонимен

преди 12 години

quote: бедни и яростниMaaann... you just made my day :) :) :)Така е. В БГ е пълно с малоимотни хейтъри. Като не можете да си го позволите - завиждайте благородно. Какво плюете?

13

Анонимен

преди 12 години

За твое огромно съжаление Хабалките създават нови концепции и изкъртват пазара далеч преди уважаваните от всички ни Дел и Асус (без Ейсър(защо ли?)) да пуснат на пазара някакви клонирани таблети или байфони в жалък опит за имитация на епълски продукти. А можеха да си развиват устройствата където са силни....

12

Techplus

преди 12 години

Стига сте плюли,гроздето е кисело...Много са назад всякакви андроиди от iOS...Явно не сте се докосвали до Iphone,и завиждате;)

11

Анонимен

преди 12 години

"Ей ***, точно най-функционалните устройства са тези на Епъл."Епъл да го просмучат. Изостават светлинни години зад джаджите на Dell, Asus и Acer. Отделно дефектируемостта им е умопомрачителна. Купчината спрели ябълки на едно място е по-доляма от горните три взети заедно и сложени на обща купчина.

10

Анонимен

преди 12 години

Да бе не са. Затова всички се опитват на тях да приличат и ги копират отвсякъде. А в бързината си да пуснат нов продукт пускат адски бъгясали ОС и приложения. Айде няма нужда от 'бедни и яростни' ;)

9

Анонимен

преди 12 години

Всичко това е реклама, И то точно по време на IFA - когато се представят множество Андроид устройства. Като технолочени устройства ябълките не са кой-знае какво, но пък истинска маретинг и адвокатска машина.

8

Анонимен

преди 12 години

Хахахах. Алкохола не прощава. Ай фони, май фони - правени от инженери пияндурници. Ха сега си купете. Пък ако нещо не му работи - то някой махмурлия инженер е пропуснал да ви го дооправи, понеже е бързал да презареди с гориво в близкият бар :D

7

deja vu

преди 12 години

еее как така пък все си забравят телефоните по баровете, то и аз си забравям тела понякога, ама точно преди релийз, нещо ме съмнява вече

6

Анонимен

преди 12 години

Ей ***, точно най-функционалните устройства са тези на Епъл. Ти помниш ли какви бяха смартфоните преди да се появи айфон, а сега всички до един правят негови копия. А някога сядал ли си на Мак или си виждал само на картинка. Аман от такива тарикати и разбирачи

5

54

преди 12 години

номер колко си прав простоо си нямаш на идея

4

Анонимен

преди 12 години

Поредната *** пръчка.Все пак когато 100 милиона глуповати богати американци и още 1 милиард подобни по целия свят си земат по 1,2 броя поредната *** пръчка се превръща в машина за пари в колосални размери.

3

hint! hint!

преди 12 години

Китайчетата отдавна си джиткат с тоя прототип.

2

ръфляк

преди 12 години

И кое му е технологичното чудо?