87

Българин

преди 12 години

до 91За демократичното НАТО никой не ни е питал.Каква трогателна демокрация?Аз ще ти ям парите и ще те храня с обещания за "ценности"Ето ги ценностите:Да продават компютри и машини с ЦПУ като уважавани специалисти-каквито бяхме, или да чистим западните бардаци.Направете си сметката в какво се превърнахме!И за какви ни зачитат!Осъзнайте се!

86

Restitutor Orbis

преди 12 години

Този ***, николай младенов, чийто баща е голям комунист и го е вредил, е като баща си - предател, както и всяка комунистическа ***, чиито деца станаха най-големите капиталисти. *** гнусни.

85

Анонимен

преди 12 години

Хаха :))) България е член на НАТО, организация, която защитава ценностите на свободните хора, а пета колона са руските ибрици, които искат КГБ, Задунайска губерния и да лъскат обувките на джуджето *** (с пластичните операции и ботокс на муцуната).

84

Су-35 до 88

преди 12 години

Много вярно, братко! Истински, точен и смел пост за реалността ва България.

83

до 87

преди 12 години

Тези системи не са за твоята куха лейка, аре бегай. Барут през живота си не си помирисвал тръгнал си за ракети да разсъждаваш, марш към гей форумите, провалила се *** такава.

82

Българин

преди 12 години

Помислете пак дали ще гласувате за тъпанара Б.Б.Толкова е *** горкия,че дори не осъзнава какво вършат министрите му.Той беше отчаян проект,ракета-носител на крадливата българска олигархия и американските им благодетели.Знайте ,почне ли да говори някой от тия *** за "стратегически партньори","разширряване на контактите с ЕС,НАТО"значи е пета колона!Слава богу,че кризата ще довърши западните терористи.Този път завинаги..Те погребаха България!

81

Анонимен

преди 12 години

ПРО е отбранителна система, не виждам какво пищят кремълските ***...

80

Нина

преди 12 години

България в съюз с ***-направо на човекк да му се доповръща. А тези двамата...за тях имаедно единствено определение-национални предатели.

79

емир

преди 12 години

Е как няма да пазим братята си българи и особено българките..., ако е нужно и в Турция ще ги вземем да ги пазим, така или иначе сме 80 милиона, +/- 5 милиона души няма да се усети много...

78

Дагестанць до 77

преди 12 години

Ей русначе *** се повози на московското метро ако ти стиска!

77

Рамбо

преди 12 години

Асо Щатите пръднат Аню и Младенов са длъжни да се насирът от чувство на солидарност.

76

РЕБ

преди 12 години

Боже, прибири си версиите. какви *** ни управляват. Цялата политическа "класа", всички партии са за това ПРО, това е доказателство, че ВСИЧКИ партии са *** продали се на чуждия интерес. На изборите сме принудени да избираме между ***, *** , *** и ***.

75

9-та бригада

преди 12 години

Този недоклепаник Младенов много разбирал от ракети бре...а пък и на българската армия не й върви, най-големите неграмотници я управляват и най-коручпираните политици в света са се заели да я превъоръжават с конкурси организирани не на тъмно а в пълен мрак. Винаги политиците са взимали грешните решения по отношение на армията и сигурността.

74

Полконик

преди 12 години

Аню, *** си като гъбена чорба, *** такава. За Капкан и базиранете на него в космоса ядрени ракети поне не си ли чувал бе *** катъв. Освен да си избършеш дебелия г..з с дипломата си за друго не става.

73

Мюра

преди 12 години

ПРО-то заковава отново Европа за САЩ. Янките където стъпят не можеш да ги изгониш с десетилетия. А турците са си васали като нас, пушечно месо.

72

Анонимен

преди 12 години

А къде е псевдопатриота Болен Луфтханзата да даддде компетентното си мнение по казуса--сигурно е много зает с предизборни агитации горкия

71

Су-35

преди 12 години

Този *** Младенов хубаво че е достатъчно *** та не може да схване какви глупости е изръсил само. А Аню е най-некадърният офицер служил някога в българската армия, теци, които са имали честта да познават "работата" му са напълно наясно с факта какво недоразумение и грешка на природата е.

70

Анонимен

преди 12 години

На преден план двамата най-*** и гнусни министри, единият от ВКР, а другият наследник на ДС. Зад тях г-н Агов, доносник от ДС и до него май е Тагарински, друг доносник и подлец. Ей тези *** решават съдбата на България, на нашите деца и на нас самите.....Докога ще дремеме?!

69

хахаха

преди 12 години

Красавци!!!Чаровници!!!

68

vv

преди 12 години

NE ZNAM KOI DA FRASNA PO MUTRATA PO NAPRED OT TEZI DVAMATA