14

@ до 1

преди 12 години

За още 2 ще направят за България това което турците не успяха за 500 години!

13

Инкогнито

преди 12 години

До 10: Защото държавата е лош стопанин и в дългосрочен план излиза по-изгодно да не се занимава с несвойствени дейности. Плюс това печалбата на Булгартабак холдинг е пренебрежимо малка (говорим за суми от порядък на 2-3 млн. лв. за миналата година).

12

Анонимен

преди 12 години

"ГЕРБ направиха това, което никой не успя да направи 22 години. "Абсолютно си прав, дори и Жан Виденов не успя, ама тези като гледам ще успеят. В края на управлението си май ще докарат хората до такав бедност, че може и бой да ядат. И всичко това при положение,че сме държава от ЕС и наличието на милиарди от еврофондове.

11

Ирен Кръстев

преди 12 години

Доган си купи Булгартабак. Да му е честита новата придобивка!

10

Прочел оттук-оттам

преди 12 години

Аз не разбирам много, ама само сградата на Булгартабак на "Левски" и "Граф Игнатиев" май струва повече от сумата по договора и нещо такова прочетох по сайтовете за недвижими имоти. Предполагам защо не му се дава публичност.

9

Анонимен

преди 12 години

аз да попитам - а защо изобщо се продава печелившо предприятие

8

Инкогнито

преди 12 години

До 7: Толкова глупости на едно място не бях виждал.

7

Инкогнито

преди 12 години

До 3: С оглед на изтеклата в медиите информация, че анонимният инвеститор, който стои зад БТ Инвест, всъщност са господата Цветан Василев (Корпоративна търговска банка) и Делян Пеевски, не виждам какво лазене очаква Доган. С тази сделка за Булгартабак Ахмед Доган просто придоби още по-добър контрол над електората си. ;)

6

Мазалов

преди 12 години

Гнусна далавераджийска сделка. Кой изпуска питомното, за да гони дивото? От 700 млна лв. акциз, който плащаше Булгартабак, догодина държавата ще получи едва 70- 100 млна лв. сборни данъци, такси и акцизи от новия собственик.

5

Патриот

преди 12 години

Лукойл е руски, Булгартабак е вече руски, АЕЦ и Булгаргаз се контролират и са напълно зависими от Русия. Ами те руснаците си напазаруваха държава. Ако при тато бяхме "верни съюзници", сега сме чисто и просто руска собственост. Ако е останало още нещо важно от икономиката ни дето не се контролира от руснаци, напишете, че да знаем кое ще е следващото.

4

Факт

преди 12 години

По коледните празници няма да има 13 заплата и пенсия за българския народ.

3

ББ

преди 12 години

ЧЕЗ ще преватизира АЕЦ Козлодуй за 100 милиона !

2

ДеПеСето отече

преди 12 години

А да му е честито на Доган! Досега рекетираше държавата редовно с изкупуването на тютюна от неговия електорат на нереални цени, отсега нататък ще трябва много да лази пред руснаците защото те "обичат да плащат".

1

бългалчи

преди 12 години

Кандидат-купувачът е само един и при този формат на сделката няма как да е ясно кой стои зад него, каза още министърът.-ако бяха щахме да ги знаеме----------еххххх риби-рибиииии -------