196

Анонимен

преди 13 години

Много *** червени пенсионери пишат тъпотии в този форум!Време е за следобедна дрямка.Измиите си краката и си лягайте!

195

до 216

преди 13 години

Ба, малко. Сигурно спят на 1,5 м. височина!

194

Анонимен

преди 13 години

Ако така продължава борбата с контрабандата и сивата икономика,и ще продължава да следва политиката на намаляване на дефицита,накрая няма да има нищо освен контрабанда и сива икономика.А и ще има дефицит на хора в тая държава.Те масово се изнасят на гурбет в чужбина,щото тук сме добре.

193

Анонимен

преди 13 години

Абе явно магистралите се ядат. Вижте Тлъсточа как за 2г. стана двоен. В радиус, де...

192

до ГЕРБер 181

преди 13 години

"Най-важната лента за ГЕРБ тепърва ще се среже!На изборите.Ще среже лентата на поредната изборна победа!И ще я среже пак Бойко Велики!;)"Осъзнаваш ли колко си жалък? ;) ***.

191

бай Ганьо

преди 13 години

В момента от ГЕРБ лъха воня на неизмит *** ! И да изкарват по телевизията платени и/или изкукали старчета като Бочаров да и вдига рейтинга - народа помъдря! Гладът го направи по-умен! - Сами си забиха нож в гърба с това гробаджийте!

190

Анонимен

преди 13 години

и кво се кефите на 4,7 км. магистрала? Просто мутрите преминаха от строителство по морето към магистралите. Там най-бързо се лапат пари! Ако най-бързо се лапаха в културата, бъдете сигурни КОЙ щеше да е най-големия културист!

189

Анонимен

преди 13 години

Да нахрани,да нахрани,колко да нахрани.Има няма 1 000 - 2 000 човека.А останалите 7 000 000 асфалт ли да ядат?

188

майстор точилар

преди 13 години

На мене пък бизнесът ми процъфтя, откакто Боко стана кмет, а след това министър-председател. Непрекъснато печеля МОП(малки обществени поръчки) от висички общини и МС за точене на официалните му 365 ножици. Откривай, Откривателю Наш, Народен!

187

отчаян

преди 13 години

стегнацията в страната в момента е толкова голяма, че имам чуството че хората умират от глад! Такава мизерия не е била досега!

186

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Да ама тоя асфалт дето го слагате няма да нахрани никой. Гражданите предпочитат да не обиждат интелигентността им с популистки дрънканици защото може да отрежете колко си искате ленти и да направите много първи копки, но повишихте цената на всичко от до и само се оправдавате с криза такава или онакава, я се заврете от зад...а от който изплазяхте всички *** герболетки.

185

Избирател

преди 13 години

Не асфалт - кебапчета яде народа. Докато не се научат ГЕРБ, няма как да спечелят избори. Пука ми за магистралата, две бири, тройка кебапчета и 20 лева на ръка - това искам!

184

до 194

преди 13 години

аз тебе да те срещна, пък дори и да не е толкова тъмно щи кажа за простия български народ и герб.... уруд ***

183

vini

преди 13 години

ГЕРБ

182

Стоянов

преди 13 години

До 198Много си *** , прочети коментар 192 !!!

181

Стоянов

преди 13 години

Нямам думи !Днес слизам на улицата и гледам започнали ремонт , аха викам си най после нещо да се направи. Започва се цялостно подменяне на настилката ОБАЧЕ, гледам улицата подготвена до някъде, питам ги що така до средата бе....?Отговор: отам нататък ще я прави друга фирма !!! Една улица две фирми и посредата кръпка!

180

бай Ганьо до Стоянов

преди 13 години

Браво Стоянов, и аз съм така, но те те просто няма в какво да се хванат иначе! Затова техния ограничен мозък ни причислява автоматично към кумунистите!

179

вервайте МУ

преди 13 години

То Бойкометъра си показа - само по 13% от приказките има "някакво" развитие.

178

Анонимен

преди 13 години

НАЙ-ВИСОКИЯТ АТЕСТАТ ЗА ГЕРБ Е СВИНСКОТО КВИЧЕНЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ***!!!

177

бай Ганьо

преди 13 години

В къщата на Борисов има купища различни видове ножици - лозарсли, шевни, за хартия :))))) Егати министър-председателя! Цирк ! Трябва човек да е *** за да харесва ГЕРБ! А и да си припомним поговорката: "Вълкът козината си мени, но нрава - не!" в светлината на това, което е бил Борисов преди!