146

Анонимен

преди 12 години

Прав си 146. Не съм голям фен на герберите, но до скоро смятах, че по-голям *** от Янето няма. Е, има!!! Като чета написаното по долу, определено има. Само едно може да е оправдание за психическото разстройство до тук, това е, че това са платени привърженици на тоя пискун Яне, което също е твърде възможно.

145

ГЕРБа

преди 12 години

Борисов е заградeн от най-големите измисленяци сред пишман-масоните в България: бивши служители на ДС и останалата милиционерско-джандарска *** от режима на Тодор Живков.Неразбиращият Борисов е проблем на всеки един от нас, включително на влюбените в него.

144

обективен

преди 12 години

Божееее,колко прости хора има тук!!!!!Добре,че простаците не подкрепят ГЕРБ,защото ..тежко му!ГЕРБ е 1!!!!И негови подръжници, са все интелигентни хора ,а не безделници от групата на ЯНЕ!!!!!!

143

Анонимен

преди 12 години

Дяволът е от Правец и се казва Златев. Свободата на действие на главният слуга е сведена до рязане с ножица и да посоляване на погачи. Както виждате мутрите са на свобода и перат парите си в банката на метресата!

142

Анонимен

преди 12 години

да, управлението на ГЕРБ не изпълни своите обещания и не покри очакванията, които го доведоха на власт. Нещо по-лошо: това е едно просташко, лицемерно и авторитарно управление. Нещо още по-лошо определени действия на управляващия кабинет като изпълнението на руските енергийни проекти например са в драматичен разрив с българските национални интереси. В този смисъл правителството на Бойко Борисов не може да бъде толерирано и заслужава да падне от власт

141

До 666

преди 12 години

само от приватизацията на Костов от 30 милярда се губят 27 милиарда изглеждат така 27 000 000 000 - за тройната коалиция още толкова от АЕЦ Белене проект за 10 милярда - още не е почнат - липсват 25 милиарда -от пътища и съоръжения не говоря -щото са още толковащо не напишеш в гугъл " филчев приватизация "и не ми казвай че е луд защото като главен прокурор тогава той знае неща дето ти пикльо не си и сънувал и не предполагашвярно или не - гледай Филчев какво говори

140

Бивш

преди 12 години

Като Бивш гербер , Ви казвам, че сте масово изнасилвани ИПри РУМЯНКА, при КАЛИНКА, при АНА МАРИЙКА, при ФЕДОСКА, при ЦЕЦКА, от.... харема на Боковата бандаУмните хора никога не са гласували за ГЕРБ и няма да гласуват за тях.

139

Анонимен

преди 12 години

Всичко това е един фарс....говорене без грам истина.

138

666

преди 12 години

Деничке, на тия с асфалта им се губят вече 5(пет)милиарда лева. Числото изглежда така: 5 000 000 000...Това число се получава като махнеш 2.6 милиарда от резерва, прибавиш дръпнатите 2 милиарда заеми, които са увеличение на дълга и добавиш дълга в просрочие към бизнеса, който надхвърля 800 милиона.Деничке, 5 милиарда лева са 1000 километра магистралки по цените на Пленелиев. Плюс още поне пет залички, като тази на 4-ти км...Ко става? Няма ги паричките на Станишев, а?

137

ritci

преди 12 години

Янке,хайде да кажеш от къде имаш пари за хилядите билбордове които си поръчваш вече три години.Толкова реклама, ГЕРБ и БСП нямат, взети заедно.Когато говорим за "ГРАБЕЖ НА БЪЛГАРИЯ" ти най добре мълчи,защото такива като теб(визирам Ал.Петров разбира се) е.ават мамата на държавата.

136

българин

преди 12 години

този най накрая призна, че градят! а и дори да крадат (в което много се съмнявам) поне градят а досега не се градеше само се рушеше и крадеше което е по-лошата комбинация!

135

Деница

преди 12 години

Много интересно какво разчетоха... И още нещо - ГЕРБ крадат какво - цимент, бетон, асфалт, за да си асфалтират дворовете ли??? Моля, престанете с безумствата!

134

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ е най-добрата алтернатива за България, ззщото до сега не сме имали такова правителство, което да работи и това да си личи. Ако сега не им дадем шанс да продължат започнатото, означава да се върнем мноооогоооооооо години назад. Аз не искам това и ще дам своята подкрепа за тях.

133

Добрева

преди 12 години

РЗС пак показват креативност и творческо мислене. Много са свежи. Харесват ми артистичния им прочит:)))

132

до оня с биографията

преди 12 години

да и ти беше там и той ти каза, че не иска да се отказва.Болни мозъци под път и над път.Този който е писал биографията му, ако не е самия той няма как да ги знае тея неща, а балъците като тебе им вярват!!

131

Анонимен

преди 12 години

Да е мислил някой, че бодигард от силова групировка ще бъде Премиер?

130

Анонимен

преди 12 години

ОТ ББорисов ПО-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ НЯМА!

129

Анонимен

преди 12 години

Та кой нарече Ахмед Доган "най-умния" ли, "най-големия" ли, "най-великия" ли (не помня вече) политик на България? И кой нарече Тодор Живков "благодетел на България"? Не се сещате ли? Ще ви помогна: Бойко Борисов ги каза тия работи, и ги каза така, че всички разбраха, че вярва в тях.

128

гошо

преди 12 години

ЯНЕ говориш като за последно,още много малко и си отиваш в краварника бе ***.

127

до 127

преди 12 години

прочети му биографията и ще видиш,че не е искал да се откаже от БКП ...