70

Анонимен

преди 12 години

Има начин махат се кенефите от хотелите дава ти се един найлонов чувал и там ходиш после туй нещо се извозва кой отдето дошъл да си го носи там не да идва да цапа морето в БГ.

69

БОЙКО ....

преди 12 години

...ТРЯБВА ДА Е КРЪГАЛ *** ---ЗА ДА ИМ СТРОИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ, НА ТИЯ БАРОВЦИ /С ДЪРЖАВНИ ПАРИ--НАШИ/......СОБСТВЕНИЦИ НА ХОТЕЛИ И РЕСТОРАНТИ ПО МОРЕТО!ПЕЧЕЛЯТ МИЛИОНИ ЗА ГОДИНА-----АМА НЕ МОГАТ ДА СИ СЪБИРАТ ***!!!

68

Киро пора

преди 12 години

тази статия е мотивирана политически и неотговаря на истината. БСП-то се мъчи със всички средства да спре финансирането на важни и стратедически за страната и економиката строящисе обекти и бъдещи проекти в БГ финансирани от ЕУ-съуз с цел да учернят сегашните упра. ... което е много жалко и аз и този път няма да гласувам за тях -БСП- аз съм комунист НО несъм национален предател и *** и няма да си дам гласа за тези лупели които само скапват проекти за десетки милиони пример Пловдив ..

67

"местен"

преди 12 години

до ДА ,***.....от далече е лесно да се говори. Да пробвам и аз. Ти си богаташче, караш си бентлито и те боли патката да ходиш на екзотични места. Колко лесно се прави... сметка на другите. Както е в цяла България и по черноморите има определени хора с хотели и пари. Пробвай се да отидеш там, поживей две три годинки и ако забогатееш ми се обади...ай със здраве на всички разбирачи и на всички "богаташи" по морето.

66

до 60

преди 12 години

Ами моята логика е ,че взимате парите на данъкоплатеца веднъж,със скъпата вода и пречистване(явно за да си направите добри заплатки),и след това ревете за проекти,за пречиствателни станции,който да финансира държавата(тоест данъкоплатеца) и парите от проектите,да ги налапате пак вие.Елементарно Уотсън.

65

@

преди 12 години

т.е.->,,не ни пука дали българите ще почиват на родното си черноморие,да ходят другаде,нас ни интересуват пуберите от запад и север ,те наливат пари в хотелите и алкохол ,,

64

АЙДЕ ,БЕ....

преди 12 години

...СТРОЯТ ХОТЕЛИ ЗА МИЛИОНИ ---НЕ МОГАТ ДА СИ СЪБЕРАТ И ПРЕЧИСТЯТ ***!!!!!ТИПИЧНО "*** МИСЛЕНЕ" ОТ ВРЕМЕТО НА "СОЦА".....!ЧАКАТ ....АКО МОЖЕ С "ДЪРЖАВНИ ПАРИ"......ЗА ДА НЕ СЕ БЪРКАТ ,ДРУГАРИТЕ....!!!!!!!СЕФТЕ , ...."СОЦ-ТАРИКАТЧЕТА" , НА ЧУЖДА СМЕТКА!!!!!!!!

63

Анонимен

преди 12 години

ББ ще построи пречиствателни станции скоро и бързо.Времето ще само колкото му е нужно да построи на София завод за ***.Ще има до се чакааааааааааааа...............

62

Кристиян

преди 12 години

Какво си разясняват някви техни проблемчета пред народа, да си свършват работа и тва е, писна ми всеки пък, като хода на море да се разболявам!

61

работещ

преди 12 години

Гледам, още един умник е сложил плюс на пост 47, може ли да знам, защо?

60

Анонимен

преди 12 години

*** Бойко е или много *** или много умен.До вчера едва ли не щеше да хване лопатата и да строй пречиствателни станции а днес не може поради разминаване в данните.Ми тези данни ги имаше и преди да се изкаже.Предизборни ходове - ша ви строя-а после -ми то не мога по ваша вина.Данните в статистиката и министерството са статистически и не може да съвпаднат с на общините.Общините заявяват капацитет а не реално заети легла.Реалното потребление го отчита ВИК.Да ама ако капацитета се запълни-акъл трябв

59

работещ

преди 12 години

Кубикът вода е скъп, защото по характер ВиК дейността е монополна (от местно ниво), няма как различни потребители да се обслужват от конкуренти в предоставяне на услугата, а териториалните монополи ВиК искат свръхпечалби при огромни заплати и "пакети" на "управлението" им, докато държавна, общинска и пр. регулация на дейността и НЯМА.А дали схващаш логиката ми, си е твой проблем.

58

ДА ,ТЪПАЦИ.....

преди 12 години

....ЧАКАЙТЕ ПЛЕВНАЛИЕВ , ДА ВИ ПОСТРОИ ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ....КАТО ПРИ "КОМУНИЗМА"!!!МЕСТНИТЕ ....СА ЧЕРВИВИ ОТ ПАРИ---АМА ЧАКАТ ДЪРЖАВАТА ДА ИМ ПОСТРОИ *** И ....ПРЕЧИСТВАТЕЛНИ СТАНЦИИ.....!!!ЧАКАТ ,....ВОЗЯТ СЕ В ЛУКСОЗНИТЕ СИ ДЖИПОВЕ И ВИ СЕ ХИЛЯТ ...НА ГЛУПОСТТА!ДА СИ ЧАКАТ......АЗ ,ПОВЕЧЕ НА "БЕТОНОМОРИЕТО " НЕ ХОДЯ......!ТИ , ХОДИ ........КЪПИ СЕ В ЧОРБАТА ОТ *** ---ЗА ЛУДИ ПАРИ!

57

плувец

преди 12 години

Плевнелиев ли ще сърба *** в морето,щом няма да строи пречиствателни станции ? Какво са виновни почиващите за хаоса по Черноморието ? Защото ,в крайна сметка потърпевшите от безумията на всички управляващи сме ние - ПЛУВЦИТЕ

56

акуд

преди 12 години

хехехеех насраните хотелиери само как ще си го мушнат. сега ще се разбере И колко данъци укриват всяка година. БРАВО ГЕРБ!!!!

55

работещ

преди 12 години

50, ако ви се пее, пейте през сълзи, защото писаното от вас е вярно, но непрецистените фекални води съдържат E. coli, бактерият от който умряха консуматори на храна в Западна Европа, след което се разрази скандалът с испански краставици, бобови кълнове от Египет и т.н.

54

Анонимен

преди 12 години

И защо държавата трябва да отпуска пари да задължат хотелиерите отде накъде данъкоплатците трябва да плащат може да има хора които не щат да ходят на море защо те трябва да плащат досега от всеки турист по 1 лев да бяха заделили хотелиерите да сa построили да ама не.

53

тур-ист

преди 12 години

Хм абе не мога да разбера как така сравняват броя на леглата с броя на туристите. Много ясно, че има много легла незаети, както и цели хотели - празни, с тези темпове на строителство, с които ги нацвъкаха, с китайци ли се надяваха да ги напълнят?!

52

до 49

преди 12 години

И защо тогава е толкова скъп кубика вода,къде отиват моите пари за вода и канал,че нещо не ти схващам логиката.

51

Анонимен

преди 12 години

Точно това му е работата на Плевнелиев, номер 44. Щото той ще почне строеж на пречиствателна станция за 80 000, от Европа ще му кажат, "чакай малко, официално има 2 000 легла, а не 80 000" и ще му отрежат финансирането. Добре че мисли в перспектива този човек, за разлика от такива като тебе.