73

sik

преди 12 години

ey bulgarino nauchi se da pishesh pyrvo pravilno bulgarski we glupak

72

хитлер до 92

преди 12 години

чувал ли си за рим.някой ви подменя историята.и докато приказваш глупости македония става пълно с ислямисти

71

Анонимен

преди 12 години

Математическите гении винаги имат шанс, и то не защото някой партизанин=терорист им го е "дал". Нещо повече - за да учи "безплатно" баща ти, всички ние сме плащали с това, че сме били еднакво бедни и лишени от свобода. Доста висока цена, нали?! Дали пък на нас ни е било "безплатно"?! Помисли. Няма да боли ;)

70

ХИТЛЕР до 92

преди 12 години

първо западна европа се е покръстила преди бг.византия също е преди бг.македония изниква 45.второ някой ви промива мозъците

69

сащ

преди 12 години

тва сте са объркали в българия скоро ще говорят на английски

68

Анонимен

преди 12 години

'ъ' - то не е никакво 'ъ',а беззвучен 'ер' и не се чете,а само се пише.Като 'k' в 'knife'.MалоуменЪ идиотЪ

67

счети до 75

преди 12 години

"Безплатно"?!? Кое е това нещо, което може да бъде "безплатно"Баща ми е бил пастирче в бедно балканско селце, майка ми - най-голямото от четирите деца на вдовица от бежанско семейство - баща ми се оказва математически гений и му е даден ШАНСА да развие /и приложи/ таланта си, майка ми е имала ШАНСА да стане лекар! И двамата са с дипломи магна кум лауде! На това му казвам "безплатно"!Даден шанс, получен "дълг", който и двамата са върнали!Днес да издържаш ученик, за студент да не говорим, е УЖАС!

66

Анонименъ

преди 12 години

Днесъ. бгъ, какъвъ български сайтъ сте, следъ като JavaScript-a ви дори не изкарва буквитѣ?

65

Анонименъ

преди 12 години

Официалниятъ езикъ я България е българскиятъ, обединяващъ западнитѣ съ източни говори и символъ на образованость и съхранена прѣзъ вѣковетѣ традиция, а не комунистическата му редакция. Незабавно да бѫдатъ върнати 'ят' и 'юс', както и безгласнитѣ ерове въ края на думитѣ. Въ царство България именно по този начинъ си е личало кой е грамотенъ и кой-не. Затова шумкаритѣ я правятъ тази реформа.

64

Анонимен

преди 12 години

"...Това каза пред журналисти просветният министър Сергей Игнатов. Той допълни, че това е мнението му и като учен, и като политик...."Егати самочувствието! Както е казал народа, кога стана кюмюрджия, кога му почерня з*дника?

63

Кирил

преди 12 години

България става притегателна? Явно и аз съм притегателен щом се отблъскваме един от друг...

62

Мюмюн

преди 12 години

Алаь буба. Турче билирму?

61

Анонимен

преди 12 години

"Безплатно"?!? Кое е това нещо, което може да бъде "безплатно"?!? Ама вие продължавате да си живеете в утопията на комунизма... И ако на това недоразумение, предлагано по времето на комунизма, му казвате "образование", значи наистина нямате идея, що е то "образование". Един от инструментите на тоталитарния комунистически терористичен режим е, поддържането на електорат от зле образовани деграданти, чиято ценностна система се изчерпва със салам Кучешка радост и бунгало на Черно море.

60

стамат

преди 12 години

Връщат се,ама шикалки.То и кризата мината 10 пъти досега според Вдянков.

59

счети

преди 12 години

"България има голям грях към езика след 9 септември 1944 г., тъй като са приети изменения в правописа, които отдалечиха страната ни от българската диаспора" Безплатно и достъпно за всички образование, отделно училища /вечерни/ за възрастните - това ли е "грехът" на практика? Както и отпадането на остатъците от падежите? Питаму да съм наясно за какво иде реч, защото "диаспора" означава "разсейване, разпръсване", та нещо не го разбирам на "грамотностите" ***`син министъра.

58

Илиев

преди 12 години

Основен грях към българския език е и официалното създаване през 40те г. на ХХ век и приемане на т.нар. "македонски" език, който всъщност е диалект на българския ! Това е грях на политиците както към българския език, така и към историята, културата и народа ни !

57

lagrandechose

преди 12 години

Аха, значи завръщането на 200 000 души в България ще повиши качеството на българския език в България! Ами останалите, поне един милион, които са в чужбина да продължат сами да се справят както могат, нали така? Те щото са спрели да бъдат българи като не са физически в България... Ей това разделяне на българите направо ме влудява, г-н Осветен министър! За децата на българите в странство и за това те как ще учат български някога да е мислило вашето министерство?

56

Анонимен

преди 12 години

Миналата година почнали да се движат, ама още не са се додвижили... абе и тоя е слънчасал окончателно... Кой се връща бе алоууу... след като Тиквата прогони всичко читаво от тази държава... даже обеща още лекари да произвежда и изнася... еничарин...

55

Аз съм българин

преди 12 години

И тази идея да се изписват табелите на обществени места двуезично е поредния ход за обезбългаряване. Целата е чужденците да се чувстват в България като у дома си. Къде сте видели в чужда страна да се пише и на български език. Чужденците да си купят речник и да си превеждат, не ние да им превеждаме. Идват само да изкупуват на безценица. Многоезични табели само на туристически обекти, където алъш-вериша (нарочно така) върви.

54

Анонимен

преди 12 години

Машала,аферим,господин "просветен" министър!!!!