271

Az

преди 12 години

Аз пък не разбрах. От къде тоя "пишльо" на 22 е имал пистолет? Нали уж има изпити, ала бала, описания и опраждания - з какво ви е нужно това оръжие ..? Какво,? Отговора е , ако ми потрябва да гръмна някой, и после от отсреща му подават да попълни молбата.. ?До кога в тая държава ще минават номерата с фалшиви дипломни за *** какндидат шофьори.. а сега и пистолети си раздаваме.. бре, че тогава и аз искам.. знам, ли, може и на мен да ми потрябва.. Нали и аз все още съм на двайсет и нещо..

270

Анонимен

преди 12 години

Жалко за младите.Това е чалга културата,единия с "тунингована лада",другия с опел.След срещата им две опечалени семейства.

269

GALFONSO

преди 12 години

V UMA MI E SAMO EDIN VAPROS-DALI JENITE PARDQT?

268

Я

преди 12 години

А тя замина с тети мъж на море!

267

БТК

преди 12 години

Излишна кръв се е ляла ... трябваше момичето да даде фира,а те като дружки да отидат да пият по бира.Надявам се тая "кифла" да е разбрала какво е направила с тези момчета ... След жена и трамвай не се бяга,изчакваш следващата ....

266

за нищото "мари

преди 12 години

не ми трябва да му ги чета на "марио-36" коментарите, за да му джасам минусите. няма какво да науча или какво да ме изкефи в тях. комплексарите като него си заработват минусите чисто по инерция...

265

hasan

преди 12 години

made ün bulgaristan hahahahaaaaaaaaaaa askolsun vseki den iskam taka edin put edin po edin super sa bulgarite mladejite momiceta se ebat sis vseki sresnat za sigarka hahaaaaaaaaaaaa

264

Марио-36

преди 12 години

Не се ли усещаш, че дразниш хората, затова ти пишат минуси, дори и да са съгласни с тезите ти.А и къв ти е проблема, че някой е написал минус, поне ти е прочел мнението.

263

Анонимен

преди 12 години

Мойте съболезнования на близките на момчетата... Грозна картинка си беше всеки който го е видял. работя точно на мястото на местопръстъплението полицията беше там но нямаха с какво да завият трупа на момчето. от нашия охранител са взели чували за отпадъци колкото да покрият главата и това ме подразни най-много ;-( толкова ли нямат накакви покрила хора снимаха от етажите с мобилни телефони......... абее.

262

Анонимен

преди 12 години

Сртрелецът явно е имал проблеми с разпознаването на това кой те обича, кой ти е приятел, на кого можеш да разчиташ, по какво да разпознаеш хората които наистина са ти приятели и те обичат...Това са неща които се учат още от детските години. Модели на подражание и т.н.

261

Анонимен

преди 12 години

За пореден път ябълката на раздора е някоя слива :)

260

wb

преди 12 години

до 317- наблюдаващ Защо е имала работа с двамата си е неин проблем. Относно критериите и за мъже - всеки ги разбира по различен начин, защото няма единни/ както и за жените, естествено/, но мен ме шокира постъпката на двамата младежи! Не това е начина...

259

Анонимен

преди 12 години

305-ти, колко си наивен само ако знаеш...Ясно е че повечето са съгласни да сложат розовите очила и да се потопят в матрицата...То по това се отличава слабата и бедна духовно личност. Истината я приемат само най-печените и тя боли, но поне си в РЕАЛНОСТТА, а не в света на Оруел..Нещата са къде, къде по-сложно да го знаеш.

258

Ани

преди 12 години

Искам да кажа на мъжете,че не всички българки са ***.По скоро повечето от вас търсят *** и си ги намират,а после се чудят що така.Замислете се по въпроса,може да ви е от полза.

257

DARK

преди 12 години

М дам студенти.Поради тази причина е крайно време студенски град да бъде прочистен от всичките си дискотеки и тузарски заведения и да се сложи строг контрол на общежитията.Защото този квартал е строен с идеята младите вишисти и учени да се помещават там а сега се е превърнал в голям жалък публичен дом който преподава как да се превърнеш в долна *** или във селски бек.

256

Анонимен

преди 12 години

Чудя се дали това моме е трепнало като е разбрало за трагедията, или се е изпълнило с гордост, че е като героиня от клип на любимите й чалгарки. Питали полякините защо мъжете им ги носят на ръце, а те казали "Ми такива мъже раждаме". Последното е реплика на мненията в защита на селското ку-ве. Каквото и да се случи, търси жената...

255

ЧЕТЕТЕ 305

преди 12 години

АБСОЛЮТНО ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА

254

ЧЕТЕТЕ 305

преди 12 години

АБСОЛЮТНО ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА.

253

Анонимен

преди 12 години

Познавам момчето с Лада-та и тая новина просто ме шокира, един доста приятен и весел човек с доста идеи за своето бъдеще, какво му е прищракало, просто съм потресен да извърши тая глупост.

252

Анонимен

преди 12 години

И кво ще излезне-глупаците зян оти не са се разбрали,кой от коя страна на сандвича да е!