114

Анонимен

преди 12 години

Браво, кефите ме тука. Като се прибера и отвора новините да видя как бесепарчетата вият от болка защото ГЕРБ много кораво за пореден път им е разкъсал дебелото черво. Харесвате ми така като ревете, доволен съм.

113

иван

преди 12 години

до 111- много точно казано!!!

112

Анонимен

преди 12 години

Жадна и лакома за власт, пари и влияние тази червена *** стигна дъното на падението. Интриги, инсинуации, сплетни, удари под кръста, подлост, пошлост, двуличие и коварство, ега ти партията. БСП ще изгуби изборите на 23, защото споменът за всеядното управление на тройната коалиция е още много пресен.

111

Вани

преди 12 години

Вярвайте на ГЕРБЕРСКАТА пропаганда ! Какво ни лъже Дянков САЩ били зле Италия също. Ами аз не знам италианец да дойде в България да да стани прислуга, както не знам американец да се моли за зелена карта и трудова виза за България. Хей хора какви сме овце само, колкото повече ни лъжат толкова по добре ни става !

110

иван

преди 12 години

до 106: Всичко, което описваш е вярно, но си дай сметка, че 20 години преход ни управляваха комунисти и това е резултат от управлението им!!Дай пример за беден комунистически функционер. Нищо не става с магическа пръчка - комунистите нямат място нито в парламента, нито в местна власт! Много поразии направиха!!

109

Анонимен

преди 12 години

От 21 години на терена на българския политически живот има един огромен гниещ труп! Това е трупът на БКП! Името му е БСП!Вонята от гниенето на този труп отрови живота на няколко поколения българи, както преди това животинското отношение на живата БКП съсипа живота на 2 пъти повече поколения българи!Това е проблемът на България!

108

до 107

преди 12 години

демек за БКП

107

електорат

преди 12 години

БЪЛГАРИЯ-СТРАНА ОТ ЧЕТВЪРТИЯТ СВЯТ , С ТЕЗИ " СВЕСТНИ" УПРАВНИЦИ!!!!!!!

106

До 106

преди 12 години

ЕВАЛА ! Но народа ни е *** и вярва, а не погледне истината, че от тези за съжаление нищо не става.

105

100% победа за ГЕРБ

преди 12 години

Започва последната и най-отчаяната битка за кокала!!! Под знамената на партията-майка се събират всичките й израстъци,които през годините тя изкуствено и...умишлено е създала-ДПС,СДС-ДСБ,ОДС,НДСВ,РЗС и т.н. ,а хорото води най-личната й рожба-БСП!!! Лозунга на цялата тази клика гласи: "Политически ***,*** и трупове от всички партийки и сдружения - съединявайте се!!!" Другари учредители на новия ОФ. Историята категорично доказа,че диктатурата на пролетариата е най-злата от всички диктатури. Затова и в РУСИЯ със закон забраниха КПСС и държавата им е във възход !

104

Анонимен

преди 12 години

- Най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-ниските при това ЗАМРАЗЕНИ от всенародния любимец Симеон Дянков заплати и пенсии - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Тотално разбита икономика, най-високите лихвени проценти в ЕС, смазване на малкия и среден бизнес, неразплащане на ддс и неразплащане навреме от страна на държавата със частниците, огромна междуфирмена задлъжнялолст - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Покачване на цените на основни и жизненоважни продукти, покачване на ток,вода и парно - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Разбито здравеопазване , липса на лекарства за онкоболните, закърняла здравна реформа - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !- Значително нарастване на дела на сивия сектор и политически чадър над контрабандата на цигари, горива и алкохол - ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ !

103

йгг

преди 12 години

Хора от ГЕРБ нищо добро не очаквайте ! Още ли не проумеехте тази елементарна истина ? Бойко ходи на делови срещи с ръце пъхнати в джобовете. На посещението в Япония се рита като КАТЪР. Депутатите му твърдят, че България се е освободила от турско робство преди 500 и повече години. В Германия Бойко разправя, че Цецо ходи с багера и копа трупове. Има и още и още.....Е какво добро от тези *** чакате. Коя държава има премиер ПОЖАРНИКАР ? Трябват ни сериозни политици, а не профани и гамени !

102

до иван 102

преди 12 години

Имаш две правописни и три пунктуационни грешки в едно изречение.Сигурен съм ,че ще гласуваш за герб.

101

Анонимен

преди 12 години

***,от всички партии са се обединили,срещу ГЕРБ,от страх,че ще изпуснат кокъла.

100

ivan

преди 12 години

За да неправа правописни грешки ще гласувам за ГЕРБ а БСП да го духа

99

Анонимен

преди 12 години

да им е честита победата

98

Филибе кибик

преди 12 години

Рогът на изобилието ще се излее върху Пловдив, ако пловдивчани гласуват за Иван Тотев, защото само за кмет на ГЕРБ Симеон Дянков ще развърже кесията и ще плати дължимите милиони за софийския ***, който Славчо Атанасов така лековерно прие, на юнашко доверие.

97

от Сливналия

преди 12 години

Пловдивчани гласувате ли за тоя лапач жалко за красивия ви град!

96

платен от ГЕРБ

преди 12 години

Не виждам коя партия ще се доближи и наполовина от резултатите на ГЕРБ.

95

гласувайте на 23

преди 12 години

Както казваше Дънди Крокодила,бълхите които са в козината на кучето ,да си спорят чия собственост е кучето ....Правителството на България е в състояние на война с организираната мафия и техните подръжници-Гоце,Съдебна система,БСП,РЗС,ДПС,ДСБ,СДС,ОДС червени медии и агенции,бивши агенти на ДС,кукловоди и олигарси .Един път завинаги ще поставим тази пасмина на място!!!ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И СЪС 100% ПОДКРЕПА НА НОРМАЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ