67

ДО 72 21г

преди 12 години

Слагат ти минуси , защото не можеш да се изразиш както трябва.Словореда ти е объркан и хората не могат да ти схванат мислите.Хаотичен си , без смисъл .

66

Анонимен

преди 12 години

Органите трябва да се заплащат освен това.

65

Анонимен

преди 12 години

по шосетата вместо полицейски коли,може вече да дежурят линейки с хладилни чанти за донорски органи....както са тръгнали напоследък да се трескат по дърветата.

64

21г.

преди 12 години

до 67 /68 и сега ще бъдете наплюти щом подкрепяте 'мафията за донори' но истината е такава че ако повече хора слагат ДА то тогава нямаше да има мафия за донорството

63

Анонимен

преди 12 години

Разрешете евтаназията и не се занимавайте с глупости.

62

ВЪРЖЕТЕ ГИ

преди 12 години

Въпроса е по ХАМЛЕТ.Никъде в новината не прочетох че родителите са дали съгласие . И на фона на новините - дали тези органи не са изнесени в Пакистан или Италия за Лекарската Мафия , дали Лекарите няма да отрежат като на прасе след това още ръце , крака и черва.Дали Лекарите няма да осакатят още хора с тяхната неграмотност.Дали човек може да живее по - дълго ако не се доверява на касапи , учили , недоучили и платили .

61

tulski

преди 12 години

" Пишете си в Здравните книжки, че не жалаете да дарите органи, иначе ще станете жертви на мафията, която търгува с тях, ако недай си Божи ви се случи инцидент и изпаднете в "мозъчна смърт""==================================================Дори да не си даваш органите, той медицинския екип, ако е злонамерен, пак може да те остави да изпаднеш в мозъчна смърт, за да не се занимават с теб и да правят излишни разходи. Тъй, че не е баш тъй, както го мислите.

60

arrogance

преди 12 години

Знаете ли, аз съм някой нуждаещ се от трансплантация (без повече подробности) и всичко, което виждам написано тук ме влудява. Явно трябва на вас или на някой близък да се случи, за да се усетите малко какво говорите. Не ви знам годините и мозъчния капацитет, но не бъдете жлъчни. Замълчете!!! Едно 17-годишно момче си отиде, дано тези 4-има трансплантирани заживеят един по-добър живот. За вас "коментатори" мога само да се моля ...

59

.......

преди 12 години

Не е лошо преди да се правят крайни изказвания се се осведомиш по задълбочено по темата.Отиди да видиш как живеят хората вързани за апарат на хемодиализа 3 пъти на седмица и колко ограничения им се налага да спазват и тогава ми говори дали да се забрани донорството!А и май е редно тези, които са написали "Не" в здравните си книжки, при нужда да нямат право да влизат в списъците на чакащите!

58

Анонимен

преди 12 години

Съвсем прав е патоанатомът, в никакъв случай не трябва да пише, че искате да си дарите органите, ако не искате да ви "помогнат" да го направите.

57

21г.

преди 12 години

6 не ги слушай тия съм сигурен че дори в кварталното магазинче си мислят че мафията го владее да продава нелегални вафли. изгубили са представа за реалноста от тоя филм Бригада

56

до 6

преди 12 години

ти като си купиш кола след един месец ли я ползваш!!?

55

до номер 60

преди 12 години

тези "нуждаещи се пациенти" са си платили на когото трябва, за да ги уреди с първите "дарени" органи, нали се сешаш!?

54

21г.

преди 12 години

58 не просто имат хора който да ги заяитават по форумите ние сме цяла организация! бтв днесбг дарик марик всичко бачка за нас и ти си ни в тефтера не излизай на улицата че пред вас има голфче че те чака да идеш до магазина. кво сте се филмирали бе мафията се занимава с черния пазар а не с легалния! защото на легалния не могат да вземат пари,никои не си дарява органите а които ги дарява ги дарява на роднини. гледате много филми вземете да навлезете малко в реалноста!

53

до 6

преди 12 години

така е но ти от къде знаеш дали е платено или не!!?

52

6

преди 12 години

a za kakva tyrgoviq i mafiq se govori sled kato vednaga sa prisadeni spornite organi na nujdaeshti se pacienti ??????????????????????

51

wiktor

преди 12 години

Пред винкело всички са равни, пред Гоуфо всички са бавни!

50

мераклия

преди 12 години

Очевидно е, че мафията търгуваща с органи има свои представители по форумите и те защитават тази порочна практика. Трябва донорството да се забрани иначе ще се превърнем верно в Пакистан. Поне преди години българи съм чувал са купували бъбреци, сърца, дробове от Пакистан за по 100 щ.д. парчето. Пишете в Гугъл за търговията с органи и ще видите за кво става дума въобще.

49

до А.А

преди 12 години

А.А ти май въобще не си в час какво стои за хуманния призив дарете органите си! Поне в БГ! Като искаш дарявай си твоите! Но да ти кажа не вярвам да го направиш!

48

аз

преди 12 години

до 48 много си прав