77

Я

преди 12 години

Бла бла бла...От доста време не купувам Нищо в Билла!!! 1, Много по скъпо!2 ,прецакахсе с месо!!! Купих тележко, в къщи обърнах и той е зелено беше!!! Върнаха пари, обаче вече там не стъпвам!!!

76

Анонимен

преди 12 години

продължение от 74Разфасовките с изтичащ срок на годност са били на Лудогорско пиле, произведено от фирма Пилко ЕООД и Дюк на фирма СВС-98 ЕООД. Подобно действие нарушава проследяемостта на хранителните продукти и е в разрез с добрите производствени практики, като застрашава здравето на потребителите. На всички нарушители ще бъдат съставени актове, обявиха от БАБХ.

75

електорат

преди 12 години

МЕСО СИ КОПУВАМ САМО ОТ КВАРТАЛНАТА МЕСАРНИЦА . ТЕЗИ БИЛИ , КУРФУРИ , ФЪНКТАСТИЦИ ХРАНЯТ НАРОДА КАТО ЗА УЛИЧНИ ***!!!

74

Анонимен

преди 12 години

Тази статия е по повод тази проверка :Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) ще промени нормативната уредба за храните с изтичащ срок на годност, след като инспектори се натъкнаха на 311,8 кг старо птиче месо. Вместо да бъде изпратена в екарисажа, мръвката била върната в предприятието за преработка СВС-98 ЕООД от три търговски вериги - Била, Фантастико и 345, съобщиха от пресцентъра на БАБХ.

73

мадафака

преди 12 години

По принцип избягвам да пазарувам от Билла, поради различни мои наблюдения и констатации. Миналото лято ми бяха продали *** пържоли. Изпратих брат ми да ги върне и го инстуктирах да вдигне хубав скандал, така, че да го разбере целия магазин. Той, обаче не е барутлия като мен и отишъл дал ги на някой си там и оня му дал други, а вмирисаните си ги прибрал. А познайте, дали не са ги смлели на кайма тия ***.

72

Анонимен

преди 12 години

Платена статия

71

...

преди 12 години

В интерес на истината сме идиотска държава.Единствените работещи предприятия за обезвреждане на странични животински продукти(СЖП) са в Шумен и Варна.И из цялата страна пъплят камиони,пълни с ***,със зловонна миризма.Като цената за обезвреждане,която заплащат веригите,в някои случаи е по-малка от цената за транспортните разходи на бракуваната стока до екарисажа.Загубеняците от Тройната коалиция изгубиха финансирането за модерен екарисаж-15 млн. евро,който трябваше да се построи в с. Ъглен...

70

галактика

преди 12 години

до 2 - В големите магазини от този тип влизам само, когато реша да разглеждам /което е и рядкост/. Пазарувам обикновенно от малки магазини а плодове и зеленчуци - само от открит пазар. Да си кажа право, избирам си и търговците /според излъчването им/. За някои може да е смешно, за мен е от значение. А пък мартечици, цветя и играчки за елха купувам само от деца /има ги тук-там/, и винаги им оставям рестото.

69

Анонимен

преди 12 години

Кафе в Билла от четвъртък в промоция, се завишава с 1-2 лева в сряда, за да може в четвъртък да е уж с 25% по-евтино. Това лично съм го установил. Ще сезирам комисията този път. Най-лъжливия магазин.

68

Алекс

преди 12 години

Лично съм присъствала на разговор между две служителки на Била в София:- Абе тая кайма е много гадна, гледай я, давай да я махме от тука.- А, още си е в срок на годност, да си стои.Без коментар. От Била купувам само мокри кърпички.

67

Расъл у Расник

преди 12 години

Дочул шефа на Била, че кюфтетата на Фантастико се купуват повече и отишъл да говори с фантастичните за това. Казал на собственика:-Абе, колега...гледам много ти вървят тея кюфтета...Какво слагаш вътре ?-Тайната е в подправките измънкал другия-Айде, айде...подправките ги знаем. Нещо друго има тука.- Е кво друго останалото е кайма и ***.-Аааа...ама вие и кайма ли слагате?!?

66

до59

преди 12 години

Цървулка никой нищо не ми е взел и не може да ми вземе поради простата причина,че съм младо пенсионерче и от четири години живея на спокойствие в малко градче до София така,че за разлика от тебе не ОТИАМ никъде.Колкото до главата твоята явно е много пълна и затова не си стигнал никъде а още отиваш.Не съм искал да обиждам никого но явно поради прекалено многото имане в главата не можеш да вникнеш в това което съм написал

65

ева

преди 12 години

Най-добре купувайте от малките магазинчета. Там не зареждат големи количества по обясними причини. Освен това по този начин подпомагаме малкия бизнес, който е най-потърпевш след навлизането на тези хипер маркети

64

MURDOC

преди 12 години

Едно време хората сами са си гледали и колели животни ,днес разчитаме на моловете където всичко е опаковано ,пакетирано ,но натъпкано с изкуствени стимуланти за растеж и др .работи . Убиха налките собственици нарочно да станем МОЛци (щъкащи хорица без цел из големите магазини да купуваме *** на поразия, уж на промоция ) .

63

буба

преди 12 години

И след месец получавам писмо, че КЗП е извършила провека на Била и че нямало тая промоция, но имало друга където портокалите ДАЖЕ БИЛИ 100ГР ПОВЕЧЕ :))Умрях от смях и вече избягвам мошениците от била.Така че хора - натискайте органите, ако сме повече, те ще се активизират

62

men

преди 12 години

вервайте им. гарантирано от герп.

61

буба

преди 12 години

На 3 март, тая година, си купих кофа с портокали от била - 7 кила за 7лв бе офертата - готово напълнени, без да ги буташ. Взех си аз кофата без да тегля, ама прибирам се и ми щукна да я претегля...5800 :)))Ядосах се, обаждам се на телефона на потребителя и им викам - ако идете сега, ще ги хванете в нарушение и ще ги глобите, и жената - ама ние да не сме полиция? Ще идем след седмица-две.А аз - ами то промоцията ще всърши дотогава...И след месец получавам писмо, че КЗП е извършила провека на

60

Аз съм българче

преди 12 години

Това са абсолютни глупости и лъжи.Месото с изтекъл срок на годност заминава не в екарисаж,а в кухните на гриловете на съответните вериги.Лично аз вчера си купих готвено ястие, което се оказа с отвратителен вкус-просто храната си беше приготвена с развалени продукти.А и инструкциите на тези наглеци са да изтикват залежалата храна-ти поръчваш 200 гр.,а те ти сипват 250. И с най-подигравателен тон те питат Да махна ли?!Такива грилове трябва да работят под строг контрол.Да,ама не!Защо ли!?!?

59

do емос

преди 12 години

Пич, стига с това село и с тоя град, моля ти се! Доста комплексирано звучиш - яд те е че някой по-кадърен от теб дошъл от по-малък град ти е взел я работата, я жената - ми така е, няма значение от къде идваш, има значение на къде отиаш и колко имаш в главата. Твоята като е празна и стотно поколение гражданин да си - пак няма да си на ниво!

58

Азъ

преди 12 години

до 41Гниенето е интересен процес.Например на среща в Париж през '36(мисля) на палеонтолозите са се гощавали с месо от...мамут.Такива ми ти работи!