27

antiES

преди 12 години

този обществен строй се изчерпа

26

Анонимен

преди 12 години

САЩ ще фалират неизбежно е. По добре сега отколкото да мъчат света 10-15г. .. Трябва шокова терапия.

25

Анонимен

преди 12 години

алчността на американското еврейство вкара целия свят в капан от които няма изход за капитализма в този му вид.

24

работещ

преди 12 години

20-lulu (имаше едно време такава певица), с две ръце и два крака гласувам за предлаганите от теб мерки, но, за жалост, са още по утопични, отколкото съвсем кратката и обща рецептна на евреина, корифей на икономиката на обществения сектор.

23

Анонимен

преди 12 години

Всички страни в които хората са свикнали на бедност и мизерия - такива като нас и като Китай, където живеят с една купичка ориз на ден, имат много по-добри шансове отколкото западните демокрации, където всяко домакинство е свикнало да харчи огромни суми.

22

Анонимен

преди 12 години

Всичко ще се реши, чрез елементарна евгеника. Просто 2/3 (да не кажа и 3/4) от паплачта по света е ненужна плява и трябва да се изгори, за да не замърсява полезните култури.

21

работещ

преди 12 години

Щиглиц-световен капацитет по икономика на пулбичния сектор:"средства...за високовъзвръщаеми инвестиции. Това...ще подкрепи растежа,ще генерира данъчни приходи,ще понижи съотношението на дълг към БВП в средносрочен план и ще увеличи "обслужваемостта"(според мен) на дълга."Да"се понижи облагането на заплатите и данъците за корпорациите,които инвестират и...се повишат данъците за богатите и тези компании,които не инвестират."За жалост,предлага утопично решение,а анализът му е много силен.

20

lulu

преди 12 години

Решение на проблемите са ясни ,но никои от бандитите от УОЛ стриит не желае това 1-закриване на ФЕД,2 - връщане на производстворото от Китай,3-премахване на тази куха валута ЕВРО,4-не раздаване на кредити наляво и надясно, 5-ограничаване на разходите във вси4ки направления.Направили се това ,нещата ще потръгнат ,но за съжаление няма да стане ,защото спекулативните печалби на крадците от Уол стр няма как да се реализират ,а и контролът на евреите оттам върху паричния поток ще изчезне

19

Гошо Тъпото

преди 12 години

Как няма да изгубят на...покер Щатите,когато в играта се...включи и Кривунделово.Тук всеки нашенец се ражда с тесте...карти в ръката и първатаму дума вместо...мама,е Ring Game.

18

Анонимен

преди 12 години

"Корпорациите са затрупани с кеш, но банките не кредитират малките и средните бизнеси" ............интересно ... а не е ли именно това целта на цялата работа - 1 процент от американските евреи да са "затрупани със кеш"

17

Анонимен

преди 12 години

*** как се изложи номер 12. Q2 е второ тримесечие, а QE2 = quantitative easing 2 е нещо съвсем друго бе = т.нар. вливане на ликвидност 2, демек печатане на още много безполезни доларчета.

16

гуньо

преди 12 години

До 6 и 2. А федералния резерв е отдавна в частни ръце.

15

darcas

преди 12 години

Америка държат лихвения процент близо до нулата, за да се съживят инвеститорите, а българските банки режат главата на бизнеса, да не би да се създаде средна класа в България. Милиционерско-комунистическа ***.

14

ЗА 13

преди 12 години

Но само за доказано верни членове на Партията!За останалите - според случая!

13

Москва

преди 12 години

До Щирлиц. Потвърждаваме 4 по 4 наистина е 16. :)

12

рийдър

преди 12 години

Откога QE2 не се превежда на български? Става дума за второто тримесечие, алооо, вземете си по-добър преводач!

11

akud

преди 12 години

няма как да вярвам на подобни глупости

10

Анонимен

преди 12 години

САЩ са ***!Защо не слажат най-накрая нормално ДДС на стоките и акциз на горивата?! Всичката тая истеря няма да я има.Ама не. Нали трябва да е... м..та на цялата световна икономика.

9

Анонимен

преди 12 години

Ако там е криза,какво е в държава със 114 евро средна месечна пенсия?Праскайте минуси на воля!

8

янки

преди 12 години

В сащ криза има само при милионерите ,че искат по бързо да станат милиардери , а нормалният работник се живее съвсем спокойно!!!!. Пожелавам си нашата криза да е като тяхната!!!