66

до 61

преди 12 години

до 61:И тогава Сънчев бряг ще изчезне от само себе си !

65

Анонимен

преди 12 години

Да затворят всички барове, ресторанти и дискотеки и да раздават сандвичи за две седмици на туристите. Да спрат достъпа да плажовете, за да не влизат в морето при червен флаг. Да заковат прозорците и вратите към терасите на хотелите. Тогава ще станем 1 дестинация за спокоен туризъм.

64

Ники

преди 12 години

Ае се осъзнаите къде живеете бе !!! Пречело на хората които ходели на Слънчев бряг да почиват .. КОИ ХОДИ НА СБ ДА ПОЧИВА БЕ ?!?! Пълно е с *** и пияници ..

63

До 61

преди 12 години

Той достъпа на туристи където и да е ще се прекрати без забрана... Ще останат сам закупилите някаква собственост да почиват там докато не я продадат понеже гладните ценнокожи са на рояци по курортите понеже имат много важна работа там и полицията ги пази !!!

62

Анонимен

преди 12 години

Гербери спрете да пишете глупости, само комунисти ви се привиждат, а те всички са във вашата партия. Комунист = кулак, гербер = ***.

61

Анонимен

преди 12 години

Да вдигнат цените на алкохола, както в другите държави!Да им искат по 10 евро за едно малко и ще ги питам дали ще пият с кофи концетрат!

60

Анонимен

преди 12 години

Освен вечерен час да въведат и униформи за туристите.

59

Анонимен

преди 12 години

Според страната и обстановката в нея са и туристите, които я посещават. След като живеем в *** и сме прасета, кой очаквате да идва при нас? Някой, който иска 1-2 седмици да се въргаля в нашите *** и да се освини здраво, та като се прибере в нормалния свят да му държи влага до следващата година.

58

Анонимен

преди 12 години

Дано помогне, но не вярвам. Тия почват да пият още по обяд, така че още в 10 са пияни като ***! Но виж ако категорично спрат да продават алкохол на непълнолетни... ама не само по баровете, но и в магазините, тогава може да е малко по-спокойно. То не, че и тези на над 20 не правят свинщини, правят, но поне ще намалеят новините от типа: 17-годишен падна от прозорец след запой и т.н. Че това прави потресаващо лоша реклама на България като туристическа дестинация!

57

mmmm

преди 12 години

Къв вечерен час за туристите ве - тва да не са ви ученици а и те пият и се плякат по цели нощи та дори и в училищата - баси мутренския туризъм - нали искате оборот

56

Гацко

преди 12 години

Трябва да се забрани консумацията на всичко, което превръща хората в *** без капка самосъзнание. Пиян човек е животно с дрехи. Такива индивиди, пикаят *** и повръщат където им падне, търкалят се в собствените си гнусотии и като му кажеш, че е ***, пък и се сърди. Може ли разбиранията за хубаво изкарване е да заприличаш на долнопробно ***. Всеки, който злоупотребява с алкохол е ***, обаче сух, защото алкохола изсушава клетките и заприличваш на старец, рано рано !

55

Анонимен

преди 12 години

Масларова бийтч май иска отрядници. За незнаещите ще разясня: по времето на социализма имаше групички от хора с червени ленти по улиците, които следяха за реда. Не че е лошо, напротив, но сега червената соц. номенклатура има хотели и иска да въведе подобен модел за частните си кулашки цели. Комунист = кулак.

54

Анонимен

преди 12 години

Мдам то от селски *** с партийни пари не можеш да очакваш да измисли нещо градивно. Ако искате почиващи у Слънчев брег първо требе да се гътне всичко и да се напрай кат хората. Сега може само пиеници, алкохолици и *** да има там. Селскоцървулските мутри напраили хотели един до друг да ги наблъскат с квот падне, а сега вече се цивилизовали и искат тишина и спокойствие. *** те избегаха тия туристи дет искате при старите мутренски изпълнения. Не мой веке. Одете си на село на тишина.

53

do 37

преди 12 години

mnogo si prav

52

Маркъзе

преди 12 години

"въвеждат вечерен час за младежи под 18 г. в Филаделфия"...сетете се защо-банди от црни мамуни тероризират града-затова!!! Демокрация=Мангустофилия=СМЪРТ!!

51

хи хи хи

преди 12 години

Много ме кефи - хи хи

50

????

преди 12 години

Няма как да стане това...Прекалено много хора са на "хранилката" на този бизнес.P.S.Защо ли никой не казва с какви коли и охрана се движат организатора на тези запои Радул и сина му Шванца?!Как от тези предварително платени участия в тези алкохолни турове не влиза нито лев данък в държавата.И защо ли никой не проверява неговите заведения?!

49

Сл. Бряг

преди 12 години

Аз работя на Сл. Бряг от години, имам малък бизне тук. Трябва да ви кажа, че от година на година става все по-зле и по-зле. Не искам да ви се оплаквам за бизнеса. Ще ви кажа, че идват все по-бедни туристи, вследствие на корупцията и сивата икономика тук, която според мен е ене по-малко от 85%. Жестоки игри има м/у консеционера и АД Сл.Бряг и корупцията вилнее до най-ниските йерархични нива. Погледнете сайта на АД Сл. Бряг и ще видите празните приказки на един отдавна спукан балон. Курорта умира!

48

Анонимен

преди 12 години

"Това е недопустимо за европейски курорт с претенции, пречи на всички, които пристигат, за да почиват и на целия туризъм.Ха-ха-ха! Не знаех, че курортът е с претенции за европейски такъв! Че защо не сложите на кръстовищата бронетанкова техника, че да правите исторически туризъм - ще пресъздадете летуване по време на хунта или комунистическо управление.:)))

47

Шрек

преди 12 години

в слънчев бряг вече ще е така.няма друг вариант.