42

:)

преди 12 години

Всеки, който говори, че спорта изисква пари си търси оправдания. Оправдания, оправдания, оправдания. До кога ? Никой не ви иска парите, във всеки квартал има училища, събирайте се, играйте футбол, тичайте, има спортни площадки, лостове(вместо глупавите фитнес машини), купете си или си направете 2 гири(дъмбела) за 20лв. и си спортувайте. Винаги има време, стига да искаш, все ще намериш 2 дни по 40 мин за себе си. Аз играя баскетбол, на игрището идват деца и мъже на 40+ години.Място има за всеки!

41

Ванката майсторчето

преди 12 години

Аз спортувам джобен тенис, а като взема заплатата боцкам каки от обявите в нета...

40

iliqn

преди 12 години

da te da slojat 60 godishna baba da populva normativi spreli chasovnici i pulni glupaci

39

кой спортува

преди 12 години

Спортуват тези които не работят или работата им е като на почивка. Аз съм на 56 год. и мога да си контролирам килограмите, мога да свалям и да качвам. През зимата покачвам малко, но през лятото ги смалям и когато работиш и нети остава време даже за ядене и когато се изпотиш от работа, едвали ще ти трябва да спортуваш. Да спорта е здраве, здраве е но за тези които марзелуват, а тези които работят, ама РАБОТЯТ, на тях не им трябва да спортуват.

38

do 35

преди 12 години

Sexa nikoga ne ti e bezplaten :D

37

ЕК

преди 12 години

Повечето почват да тренират от понеделник ..., обаче от кой понеделник - не се знае :))

36

доктора

преди 12 години

мишо, не казвай "решил съм", а кажи :"днес вече промених начина си на живот".Така със решения само нищо не се постига.

35

кама сутра

преди 12 години

Активен секс - ето ти безплатния спорт - за всички възрасти - от 15 до 95.....

34

мишо

преди 12 години

Аз не спортувам, с наднормено тегло съм, имам проблеми със сърцето, захарта, кръвното и отскоро подагра. Решил съм да променя начина си на живот преди да се превърна в пълна развалина. на 30 г съм.

33

преподавател по физи

преди 12 години

Така е, защото още от училище се започва, а някога спорта/часовете по физ-въз/ се провеждаха както трябва. Сега нямат салони , нито спортни уреди - как да ги възпиташ така, че да разберат ползата от спорта ?Просто няма култура за това.

32

до 27

преди 12 години

Какво е спортувала баба ти ?Сигурно като е тичала подире ти.

31

Анонимен

преди 12 години

Аз спортувам скачане от килима на пода.

30

Анонимен

преди 12 години

Бягането не е за всички и не се препоръчва много като масов спорт - има доста противопоказания.А колкото до "в Варна София плевен и отскоро в Бургас има тренировки на открито, събират се някъде из града и си тренират и спортуват" - е, от Варна съм и ги гледам колко им е спортуването - то да вземеш да тичаш подир някое дете по-спортно ще е .Аз лично плувам и това е прекрасен спорт ,не натоварва сърцето, но го тренира, а килограмите и излишните натрупвания за месец са стопени.Морето е без пари.

29

..

преди 12 години

По време на кампаниите спортното министерство ще организира дни на отворените врати за безплатно ползване на спортни обекти и съоръжения в цялата страна BOJE,BOJE KAKAVA NAGLOST TOI STADIONA BESHE TAM OTKAKTO SASHTESTVUVA vAZRAJDANE SAMO CHE PREDI 2 GOD GO ZATVORIXA S OGRADA SHTO BE DARTI MASKARI MRASNI.....???? NIAMA DA JIVEIA V BGTO AKO SHTE ZLATNO DA STANE CHERNO MORE.....

28

Юберменш

преди 12 години

Да отидеш в парка и да направиш 2-3 обиколки не струва никакви пари. Стига оправдания. Българите са най-тлъстата нация в света, изпреварваме дори американците. Никъде по света не съм виждал толкова много тлъстаци, колкото тук.

27

Анонимен

преди 12 години

24 говориш глупости, във Варна София плевен и отскоро в Бургас има тренировки на открито, събират се някъде из града и си тренират и спортуват, без да имат пари и т.н. само желание. Всеки може да отдели 3 часаседмично за здравето си. Бабите и дядовците ни живеят по 80-90 години защото са спортували

26

..

преди 12 години

Daa a zashto vav Varna privatiziraxa dori edin smotan kvartalen stadion...a pishite gluposti....Armeets zashto gepixte stadiona na Vazrajdane?....dummy biches sons

25

georgi

преди 12 години

naprotiv ne ni marzi nqma kade da sportuvame

24

не е вярно !

преди 12 години

Спортът е прекрасно нещо, но и това иска пари и време.За да спортуваш в зала - пари.За да караш колело - пари и пътища.За да плуваш - басейн и пари.За да .....все пари.А като метнеш къщата да чистиш - без пари !А после един добър и активен секс - ето ти безплатния спорт.Да не ни обиждат, че сме мързеливи.

23

М

преди 12 години

Къде ми е велоалеята?????