347

фбр

преди 12 години

пука ли ви българи за българия а.не виждам да ви пука

346

до 345

преди 12 години

А за Емил Кюлев и Манол Велев сети ли се? Мир на праха им... добри съветници бяха!

345

Химн на БСП

преди 12 години

Пляс пляс *** (2)Водно колело!

344

leko iznerven

преди 12 години

сетих се за мишо бирата.намерих записа и си го пуснах. там друго говореше големио танов...и козируваше.и великио вожд б.б други заповеди даваше.явно да мишко е играл по...интимни игри с вождо не само карти;)мир на праха му...бързо си отиде нямаше време да си каже версията.имам едно въпросче към вас:"някой да познава някой които да е гласувал за герб и да си признава?"около мен все са от типа: "кой аз ли нее аз не гласувах, бях болен и прочие." странно

343

хммм

преди 12 години

А руснаците що останаха в играта за Булгартабак?

342

велосипедист

преди 12 години

сичко зависи от катеството на матреала.

341

Трипер

преди 12 години

Визитата на Асад в България съвпадна с учредяването са менте гражданския форум АБВ. Колко несъстоятелна е алтернативата за българско възраждане, става ясно от щедрото обещание на Гоце, изречено на 9 ноември 2010 г., когато Първанов обяви, че Сирия на диктатора Асад ще е първият клиент на евтин ток от АЕЦ Белене

340

тва кво беше ?

преди 12 години

Борисов: Б. Б. Хайде прибирай ги оттам (б. р. - митничарите), нали поехме ангажимент да неБ. Б.: Не бе. Аз го виках и му казах и точно това съм му казал. Затова, кой е пратил групата там?Ваньо Танов: Ами то е станало по обажданеБ. Б.: Добре, обади се. Обади се, извади ги оттам и като се видиме, ще го говоримеВ. Т. Аз това казах. Материалите да бъдат на моето бюро и няма да се прави нищо, докато не се върна да взема решение по въпроса.Б. Б.: Добре. Ако трябва, обади му се ей-сега (б. р. - на Мишо Бирата) и му кажи какво сме се разбрали, защото там поех ангажимент и аз не съм Първанов. Като съм му обещал, че няма да го закачам, няма да го закачам.

339

фбр

преди 12 години

тази хубава земя не заслужава да е на българия.нито на нас нито на руснаците не ни пука за вас но и вие бг явно не ви пука за тази земя.скоро турците ще почнат да обработват площите и ще настане конфликт заради вас

338

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Уж с Борисов получаваш Костов, а то Станишев и Доган получиха Костов... - уж с Борисов получаваш Златев, а то Гоце получи Златев...

337

Булгартабак

преди 12 години

Бритиш-американ табако се оттеглиха от приватизацията на БТ. Това правителство си отива, така че всякакви преговори са безсмислени.В какво ли ново хамелеонско сдружение ще се явят герб, като вече няма цар, нито тикво-цар, с който да излъжат народа?

336

Анонимен

преди 12 години

313 перфектен коментар!

335

ВГЗ

преди 12 години

Най-скандалното е, че Георги Първанов все още подкрепя своя приятел диктатор. Иначе как да си обясним, че той още няма позиция за случващото се в Сирия. И че дори не е разпоредил да се свалят от интернет страницата на президентството снимките от посещението на жена му Зорка със сирийската президентша Асма ал Асад в детски социален дом.

334

до буш

преди 12 години

Бойко Борисов и основната част от правителството служи на приятеля си Златев. Като резултат сега цените на бензина ще се вдигнат и от целия цирк ще спечели пак Лукойл.

333

Анонимен

преди 12 години

А колкото до плодородната земя защо никой не я обработва?-------------Я се разходи из България, да видиш дали никой не я обработва.Не се обработваше до преди 2-3 години,

332

Анонимен

преди 12 години

Балгари - йонаци! Ууе! Бойку пубеди роснацити. Урряяяяяяяяя! герп - оспех!

331

Хмм

преди 12 години

До 278, да де някои са по равни от другите! За едни фирмите свидетелстван (виж част от мотивите), че няма алтернатива, НО иначе Лукойл не е МОНОПОЛИСТ! НЕ НЕ Е!До 300, това да видя няма да го повярвам! Най-малкото, защото съм минавал по този път.Истината е, че съдът може и да сметне, че е обществено значима, ама айде чак пък на следващия ден и с тези смешни мотиви, доказващи, че фирмата Х принципно не е монополист, ама няма алтернатива?!?! Ми на основата на това решение КЗК да ги глоби!

330

Истината!

преди 12 години

БСП са вече аут, тия червени кратуни няма да вземат и 4 % на изборите, колкото и Кутев под ръка с Станишев да ни се репчат пред екрана на ТВ. Всички вече се убедиха, че тия леваци освен да крадат и демагогстват за друго не ги бива!

329

АБВ

преди 12 години

На 9 ноември 2010 г. 2010 г. сирийският сатрап пристигна в България като завоевател с внушителна лична гвардия от телохранители, а няколко придворни журналисти и с фалшивия имидж на приятел на мира, подкрепян от цял свят. От пресцентъра на президентството даже имаха наглостта да скастрят журналисти, попитали как е възможно оцапан до лактите в кръв наследник на клана Асад да се сдобива с европейска легитимация чрез Първанов.

328

Пак да попитам!

преди 12 години

Някой може ли да ми разясни как така изходната цена на горивото от Лукойл е 1.20 лв.!!!А ние-КРАТУНИТЕ го цакаме на ТИКВИТЕ на повече от 2.50?!!!!Баси държавата...баси герберската грижа...Мерси!