129

Анонимен

преди 13 години

Стига сте се разделяли на гербери и червени, ако искаме напредък трябва да сме единни.

128

Летописец

преди 13 години

Някои забравихте много бързо времената преди 2001 година, когато подсмърчахте за визи на опашките пред европейските посолства. И вълненията около влизането ни в НАТО. Преговорите за присъединяването ни към ЕС. Медсестрите в Либия, очакващи изпълнението на смъртните присъди. Президентът Първанов и много от въпросните дипломати от ДС с родолюбието и професионализма си са сред тези, които имаха решаваща роля за горните постижения. Благодарение на тях сега България вече е в нова стратегическа позиция, и вие, като цивилизовани личности, отдайте дължимото уважение към тези, които успешно осъществиха историческите промени. За да може някой ден, ако и вие направите нещо голямо за България, и към вас да се отнасят с уважение.

127

uha

преди 13 години

Първанов имал минало.Така е.Но ти,момченце-номадче през различни партии само и само да се наместиш някъде,нямаш минало и ще си останеш едно простаче в политиката.Тук и разни кралски колежи няма да ти помогнат.Искат се пипе-както казваше др Сталин.Твоите деди му бяха привърженици.И от там и приказките са ти на стар *** в душата си

126

Анонимен

преди 13 години

Младенов защо не се замислиш върху твоя произход и минало и тогава да се изказваш?

125

ot arxiva

преди 13 години

minaloto na MLADENOV ce nyjdae ot lyctraziq i tova,4e e oblagodetlctvyvan blagodarne na tqx da e dnec na tozi poct ne my pravi 4ect li4no toi da govori za lyctraziq.6tom takiva ca ni minictrite,to zatova darjavnata ni Adminictraziq e BAKANA C KALINKI I KALIN4OVZI,priqteli na koito gi ydobrqva.CTANAXME ZA CMQX pred cveta zaradi camozabravili ceminictri kato MLADENOV.

124

От отдел Кадри!!

преди 13 години

Младенов пък има едно минало???внук на активни борци , и баща от ДС.

123

ГАНОВ

преди 13 години

ТОЗИ ГОСПОДИН ДЕТО НЕЗНАЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ИМА ПО ЛОШО МИНАЛО ТОЧНО ТОЙ Е ПРЕДАТЕЛ - ТОЙ НЕМОЖЕ ДА ЗАСТАНЕ ДО ПЪРВАНОВ ЗА КАКВОТО И ДА Е - В КОЯ ЛИ ПАРТИЯ ЩЕ СЕ ВМЪКНЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ КАТО ЗАГУБИ ГЕРБ - ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБИ ЗАРАДИ НЕКАДЪРНИТЕ МИНИСТРИ КАТО МЛАДЕНОВ И ..... ОСТАНАЛИТЕ

122

До 123

преди 13 години

Прав си от части....но като махнеме тия кой ще да сложиме?Кой досега беше на власт и не ни краде?Сини ,червени,жьлти,бембяни?НЯМА ЕДИН в парламента ,който да не е крал от народа!!!Затова трябва по маргинално решение///РЕФЕРЕНДУМ->>разпускане на НС->>сьставяне на ВНС и нова КОНСТИТУЦИЯ!Всички мумии хамстери ,*** и мазни *** да напуснат пленарната зала завинаги

121

Асан Триногата

преди 13 години

Никиту е много сладка...а била и страстна....

120

Анонимен

преди 13 години

Пръв трябва да си върви доносника на ДС агент Гоце. Той незаконно заема поста "президент".

119

Химлер до 119

преди 13 години

Моят коментар беше ироничен по отношение на Гоце, малкия!Да ти обясни:Смисълът е, че и комунизмът и националсоциалицмът са престъпления срещу човечеството, но в бившата Националсоциалистгическа Германия, след войната, е проведена пълна денацификация, за разлика от България, където не е проведена декомунизация!Но те разбирам. Просто си объркал мозъчните гънкси, май използваш тази за срание! Пробвай с другата!

118

Asen

преди 13 години

XAXA BRAVO MLADENOV KAK XYBAVO IM BARKA6 V MOZAKA NA TEZI KRADLIVI BOKLYCI,O6TE MALKO I 6TE SA ISTORIA TO BIVA KRADENE NO TIAXNOTO MINA GRANICITE A SEGA NEKA SAMO SE PLYN4AT I DA PODSMAR4AT OTSTRANI

117

Анонимен

преди 13 години

Ужасно много червени тикви тук бе?! ДС-то било голяма работа, ала-бала... абе вие книги не четете ли? Още преди 40 г. Г. Марков описа какво е ДС и комунистите в "Задочните репортажи" -прости до безбожие *** без здрав човешки морал и възпитание!Е, аз не искам тези *** или децата им обучени на дипломация в СССР (който се разпадна, между другото), да представляват тази страна.

116

Объркана работа

преди 13 години

Вижте до къде я докарахме.Мутра да говори за законност,контрабандист да преследва контрабандата,дъщеря на ДС-офицер (Н.Младенова)да плюе по ДС-офицерите,пиян турчин да е начело на българската култура,вносител на 20-годишно замразено месо да прави продукти"Стара планина",специалист по изчислителна техника да разбира от магистрали и накрая един обикновен наркотрафикант-пожарникар да ни е премиер.Мисля,че на изборите трябва да изчистим тази ***.Ако не го направим значи сами сме си *** майката.

115

Ц.Ц.

преди 13 години

"Бодро седесарче"! Носеше папките на Надежда Михайлова-Нейнски.

114

Швейк

преди 13 години

*** теза ники, ***.

113

Анонимен

преди 13 години

съгласен съм с младенов, но не и с тезата, че видите ли било "неразбираемо"

112

Б-отбора

преди 13 години

Т.н. "герб" е Б-отбора на БСП!

111

умрели коне

преди 13 години

Т.н. герб залага на куци, кьорави, глухи и умрели коне, като Николчо Младенов.

110

елита на нацията

преди 13 години

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар, физкултурник и всякаква друга морална ***!