41

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ обявят ли война на Златев,това е равносилно на харакири и Правителството пада!

40

brem

преди 12 години

до 37Споко, нарязани са остарелите и подлежащите на подмяна. Другото си е там. А с офисите е най-лесно.Само воля да има.

39

Анонимен

преди 12 години

Кръгът Хелиос се окопа във властта : След всяка нощувка в едноименния хотел групировката около Бойко Борисов се сдобива с нов свой човек по високите етажи. Новият приятелски кръг Хелиос около поредния премиер на България вече активно заема мястото си в управлението на държавата. Кръгът носи името си от хотел Хелиос бей в Обзор, официално собственост на някогашния кмет на Правец от времената на Тодор Живков Васил Златев. Неофициално обаче се знае, че е строен с парите на сина му Валентин, който е милиардер и същевременно - президент на ЛУКойл България.

38

Анонимен

преди 12 години

Гламав, не призовавай опозицията (за да си правиш ПР !), ами призови Бойко!

37

ИНДЖЕ ВОЙВОДА

преди 12 години

ЗА МЕН ТОВА СА ПОЛИТИЧЕСКИ СПЕКУЛАЦИИ, ВСЕ ПАК ИЗБОРИ ИДВАТ! ВСИЧКИТЕ СА ОТ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ- СЕГА ЛУКОЙЛ ЩЕ ПОМОГНЕ, СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВСИЧКО ЩЕ Е ПО СТАРОМУ!

36

до brem

преди 12 години

Хе хе мечтател........и с какво ще заработи плама ,когато всичките инсталации са нарязани за скрап,а помещенията продадени на часни фирми за складове.

35

До 21

преди 12 години

Да ти обясня кой печели от закривенето на производствата-преди си купуваме каучук SBR от Бургас за 2.50 лв /кг.След като закриха производството на полимери вече купуваме от РУСИЯ за 6.10 лв/ същия каучук.Изясни ли ти се

34

Анонимен

преди 12 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ Е СПОСОБНО ДА ВДИГНЕ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ В БЪЛГАРИЯ!ТОВА Е ВАЖНОТО.ОСТАНАЛОТО СА ГЛУПОСТИ И ПРАХ В ОЧИТЕ.

33

Анонимен

преди 12 години

Кратка разяснителна бележка на стратегията1 Трябва да се обяви враг и да се имитира действеност. Малко както беше обявена война на орг. престъпност . Разбира се резултатите показаха бутафорност няма никой осъден. Беше намерин и отговорник лошият съд. Въпреки, че даже от Брюксел обявиха ,че МВР е мноого далече от истината. Надеждата мутра да сложи ред в държавата...2 Сега война срещу Лукойл. Малко по-сложничка ще е защото резултатите пак ще са плачевни. За първите 6 месеца от Лукойл са внесли 60 процента по-малко акцизи. Тоест хазната се изпразва и от там. А няма как да се посочи друг лош вместо съда може би НАП, но пък той е под шапката на МС. Не върви. А събираемостта няма да се повиши причината е много проста във всевъзможни разработки на чужди представители Мутрата е в икономическа зависимост от Лукойл. Тоест надеждата е зависимият човек да води война срещу този от който зависи.Вече помниме обявената подобна война срещу банките в резултат огромни лихвени проценти по кредитите. Тоест никакви резултати.Да видим колко време ще е нужно на простичките жертви в държавата да осъзнаят, че надежда в двата случая няма. Надеждата минава през РЕЗУЛТАТИ, при липса на такива ПРЕЗ ПОТЪРСЕНА ОТГОВОРНОСТ. А когато такава има през САНКЦИЯ. Нашето забавено обществено още не е достигнало до първия етап на описаната поредица.

32

Анонимен

преди 12 години

Абе ГЕРБЕРИ как мислите, че вашата партия ще вземе лиценза на един от основните ви спонсори ? Трябва да си *** да взимаш за чиста монета всичко което кажат от ГЕРБ ! Всичко е ТЕАТЪР ! Идат избори и ГЕРБ трябва да си направи добър образ пред *** които гласуват за тях.

31

Адам Смит

преди 12 години

Каквото и да ти приказват става въпрос за пари.Някякви пари, за които ние не знаем. Всичко е бошлаф работа, поредния фойерверк на ГЕРБ и нечии интереси, но не народни бъдете спокойни!

30

Анонимен

преди 12 години

АЙДЕЕЕ досега беше контрабанда на цигари , Е СЕГА ЩЕ ПОЧНЕ И НА ГОРИВА ...........А ПОЗНАЙТЕ КОЙ ПРИБИРА ПАРСАТА ????????????????НЕ СЕ НАЯДОХА ТИЯ

29

Анонимен

преди 12 години

ТЕАТЪР с КОФТИ АКТЬОРИ !

28

brem

преди 12 години

Новината за отнетия лиценз на монополиста, съчетана с новината за даване на нова концесия за проучване на нефтеното находище край Долни Дъбник, дава основание за искрица надежда, че Плама ще заработи, а от рушветите на Лукойл за затварянето на Плевенската рафинерия най-после няма да има "полза". Браво на правителството!

27

Бензинджийче

преди 12 години

Просто не можете да се сетите за к'во число става дума, олигофренчета!Ако до края на седмицата няма труп(ове), значи е пълна постановка!!!Лично мнение ;-)

26

Анонимен

преди 12 години

Борисов не е отнел лиценза на Златев, неговия приятел и бизнеспартньор, а на руския производител Лукойл Нефтохим, нека не бъркаме фирмите.

25

norm

преди 12 години

Комунистите за сетен път доказаха,че последна грижа им е спазването на законите и защита интересите на народа.Видно и от форума,те или се опитват по някакъв начин да омаловажат действията на управляващите,или да всяват страх сред населението,вместо твърдо да застанат зад закона.Родоотстъпници си бяха,такива и си останаха.

24

Анонимен

преди 12 години

Рос Атом ни съди за 50 мил. евро заради АЕЦ Белене, а пък ние взимаме лиценза на Лукойл... елементарно!

23

Валери

преди 12 години

Не съм фен на бодигарда, но приветствам отнемането на лиценза не , бъркамна Златев. Трябва да започнат да се гърмят олигарси и министри тогава ще сме сигуни че са едно цяло.

22

ентусиаст

преди 12 години

Подкрепяме ви,подкрепяме ви.Хайде сега -вот на доверие !