129

Мунчу лудото

преди 12 години

Кой се радва и на какво? Сините? Че нали тоз на снимката го хариза на рашките....баф мааму аз ли съм лудия ?!?!

128

Иван Костов

преди 12 години

Аз съм демоклат за силна Бългалия.

127

Запоознат

преди 12 години

Рафинерията на "Лукойл-Нефтохим" край Бургас е била и продължава да бъде най-големия промишлен замърсител в цялата Бургаска низина! Отровните пушеци, които комините на предприятието бълват необезпокоявано, от десетилиетия тровят бургазлии и жувущите наоколо! Реално никой не контролира рафинерията дали спазва комплексното си разрешително, издадено от МОСВ. Сега фирмата се радва на небивал комфорт на фона на драстичните нарушения, свързани със замърсяване на околната среда. Протестиращи няма!

126

РАД

преди 12 години

До 124Успокойте се бе хора!Какви опашки, какви купони?!?!Ей за това сме на тоя хал-защото сме на принципа "преклонена глава,сабя не я сече". какъв е тоя страх?Ако не се направи нещо срещу ОЧЕВИДНИЯ МОНОПОЛ на "Лукойл" и проруската им ориентация никога няма да има истинска конкуренция при вноса на горива! И вечно ще хленчите със залепени листи по стъклата на колите,че скъпо горивото!Трябва да се започне поетапно с либерализацията:-Първо да се спазват законите.ОТ ВСИЧКИ!-Да се либерализира вноса на горива посредством опростена процедура и адекватни изисквания за фирми,желаещи да внасят горива-Допълнителни стимули за компании, желаещи да инвестират във вноса на горива, разработването на находища,транзит и пр.

125

но комент

преди 12 години

като не спазват-няма ли глоби, няма ли друг начин.пак ние ли-обикновените граждани ще перем пешкира и ще ставаме заложници в играта на големите?сутринта напълних резервоара до горе, следващото зареждане ще е от Гърция-ако не затворят и границите.то се знаеше, че като наближи края на гербаджиите ще има чудеса да стават.избори, ама май няма да има избори-извънредно положение ли ще има , военно ли-нещо се мъти.ами който останал в Бг- да не бил.

124

тодор0526

преди 12 години

легнаси др.костов комунис,събудисе командир-демократ и продаде НХ,а сега реве като вдовица за х.й

123

Инкогнито

преди 12 години

До 121: Моля??? Отричаш, че Тодор Живков тайно продава българския златен резерв (около 24 тона, натрупани преди 9.IX.1944 г) на СССР ли???

122

РАД

преди 12 години

До 109Лелеее... Колко сте далновиден! Какъв апокалипсис само!Нека Ви обясня,че в случая става дума не за "война",а за това да се спазва закона и ако не се спазва, да се налагат санкции,независимо от това кой не го спазва! За 20 г. се нагледах на това аз да спазвам законите,включително и по улиците,а ония с джиповете да са винаги над закона.За това приветствам всеки опит да се наложи закона над олигархията.Друг е въпросът,дали ще успеят да го наложат!А за съжаление има много като вас,на които все не може да се угоди:-Когато не се прави нищо,за да се накарат големите енергийни фирми да спазват закона-лошо.Веднага се включвате с коментари от рода властта играе с големите фирми-Когато се прави опит за санкциониране при не спазване на закона-пак лошо! Пак хленч! Ама тоя път е друг не ги пипайте,за да не стане бензинът 3 лв.Що за ***?Не се сещам друга страна в ЕС, в която потърпевшите от монополисти да са недоволни от това,че правителството се опитва да развали монопола....

121

но комент

преди 12 години

Само това ни трябваше сега-война.Е , няма спокойствие и няма живот в тая държава.И последните и илюзии, че ще станем нормална европейска държава се изпариха.През 91ва съм чакал 10 часа на опашка за гориво, и то с купони.Пак ли?Жална България, няма измъкване.Е хайде, подпалете я от четирите краища, за кеф на Америка и на Турция, та да се свършва и да знаем че я няма.

120

56

преди 12 години

Преди срещата Дянков коментира пред събралите се журналисти, че всеки трябва да спазва условията на играта.Той прогнозира, че няма да има криза на пазара на горива в страната. Валентин Златев пък не коментира ситуацията.ЦЕНА НА БЕНЗИНА 3.50 ЛВ.ЗАЩО ДА КОМЕНТИРА............

119

Стефан Стамболов

преди 12 години

А КомандирО от една година ви дуднеше бе господа управляващи. Слушайте го повече. Човека е умен. Като немате акъл за 5 стинки, поне благодарете, че некой ви го налива у главата!

118

Анонимен

преди 12 години

"Аре не бъди и ти *** овчарин и вземи си направи една точна сметка! Разрови се за курса на златото в онзи период и съпостави 20 тона злато с опростените дългове и ще видиш как овчарската гега е влязла дебело!!!"Аре стига с тия тонове злато - бабешки дрънканици по пейките в градинките.

117

Слонска памет

преди 12 години

Именно правителството на ОДС оглавявано лично от другаря Иван Костов, продаде "Нефтохим" на "Лукойл" в края на 90-те години на ХХ-и век по време на масовата приватизация.

116

мими

преди 12 години

щях да пиша коменгтар, ама гтой щеше да е 100 % като на 117. АБСОЛЮТНО ПО СЪЩИЯ НАЧИН МИСЛЯ И АЗ

115

Евгени

преди 12 години

Още преди няколко дена написах един коментар в един друг сайт а именно,как точно ще се развият нещата:Просто правителството се прави на голям и взима лиценза на лукойл...точно когато лукойл излизат в годишен планов ремонт-обаче все едно не е било планирано,след месец лукойл излиза от плановият си ремонт (които е всяка година) и казва че са изпълнили там каквото трябва...ама и бензина се качва щото са направили големи инвестиции-просто не трябва да си пророк за да разбереш замисъла :)

114

надя

преди 12 години

Всичко това са пушилки за нас баламурниците. това е пак някаква далаверка и възможност да се повишат цените. ако не вярвайте само гледайте.

113

Анонимен

преди 12 години

"Утрото е по-мъдро от вечерта" легнаха си комунисти, събудиха се демократи :)

112

Анонимен

преди 12 години

Др.Костов все още си мисли, че е някакъв фактор в българската политика и си дава мнението.Никой не му го иска.Следващите избори, извън парламента.

111

ivan

преди 12 години

Това което чета днес в новините ми харесва. Майната им на петролните олигарси. Само сеч и глоби за тях. Самозабравиха се.

110

Гражданин

преди 12 години

Дано не се окаже само предизборен PR.