86

roditel

преди 12 години

Детски площатки и игрища за баскетбол и волейбол за децата трябва, че хич не спортуват и нацията ни се поболява.

85

до Николакис тъпакис

преди 12 години

7 стадиона построихте и държавата ти фалира !

84

до 53

преди 12 години

Ауууу, шеф ли си била? Извинявай, не знаех! По глупостите, които написа, наистина те помислих за зидаро-мазач! Претендирай за каквото искаш, щом това те кара да се чувстваш извисена.... Дано има повече шефове като теб! :D

83

www

преди 12 години

Любомирчо, инвеститорите искат да печелят пари а не да хвърлят пари на вятъра. Хиляди спортни площадки могат да се правят от държавата, общината и дарители. Да си чул някъде тези да се обявяват за дарители??? Единственото, което не разбирам е защо при такова неистово желание за инвестиции не си купят и земята. Няма да качи цената на проекта с повече от 20% освен ако не искат да са в центъра. В София на околовръстното земята струва около 100 евро. Т.е. около 20млн отгоре.

82

Анонимен

преди 12 години

довече невероятния стадион красавец в ловеч щесе пука по шевовете очкават се над 50 хиляди ентусиазирани запалянковци

81

Анонимен

преди 12 години

Камичко Стоичков щях да го призная, ако беше уредил българска фирма да направи стадион в каталуня риииш начиии омбре.

80

Серсеми

преди 12 години

Това е стадион stadiony.net/projekty/qat/doha_port_stadiumНе тази розово гейско-*** простотия на която се радвате като *** с банияка и боза

79

До 75

преди 12 години

Ама и аман от такива все недоволни като теб.Ами, да си намерят мандрите лоби и начини да се финансират и да си разрастват бизнеса, че и работни места от това.

78

запалянко

преди 12 години

А ше мое ли да се къртат удобно седалките и ше имали павета в близост ,със сигурност ше съм там !

77

НИКОЛА НИКОЛАКИС

преди 12 години

ТИ ДОБРЕ ЛИ СИ БРЕ ВУЛГАР...В АТИНА 2004 ПОСТРОИХМЕ 7 СТАДИОНА И ЗАЛИ....БУТАМЕ СТАРИАТ СТАДИОН НА АЕК И КЕ ПРАВИМ НОВ СУПЕР СТАДИОН А.Е.К.

76

ФАФА и ФУФА

преди 12 години

Истината е че на стадион В.Левски му е необходима козирка,която да покрива всички трибуни и тогава ще покрие всички стандарти на УЕФА,ФАФА ФУФА и всичките там еврейски организацийки? Пълни глупости са дрънканиците на уефа че за ШЛ задължително трибуните трябва да са покрити.Ако е така защо стадиона на Зенит има лиценз за ШЛ,стадиона на Динамо К,Партизан,Виляреал,Валенсия,Рубин,Бате Борисов.Всички тези отбори са влизали в групите на ШЛ и са играли на стадиони които не са с изцяло покрити трибуни

75

Анонимен

преди 12 години

Ей, аман от лобисти бре! Няма да измисли нещо по-рационално - у нас почти нищо не се произвежда вече, дори краставиците и доматите са ни внос. Няма да тръгне с някое заводче, мандричка и т.н. че да има работа за хората, ами тръгнал да лобира за испански строителни фирми. То че в Испания безработицата е голяма - голяма е, ама имаме достатъчно *** у БГ а и работа много също няма, т.е. има ама плащат за нея всеедно я няма...

74

Анонимен

преди 12 години

Да, доста кочини има, но футбол в България не се играе от доста отдавна. Ако сте забелязали. Тичат момчетата за здраве и да докарат необходимия резултат. За това нема сми да се троши пара.

73

Любомирчо

преди 12 години

За парите за един стадион ще се направят хиляди спортни площадки Това трябва на България за да могат да спортуват децата . След като и съществуващите съоражения не се пълнят защо са ти нови а ? За да плащаме само заеми така ли ?

72

Анонимен

преди 12 години

Розов стадион? Т`ва да не ви е художествена гимнастика бе?

71

venco

преди 12 години

Да си направи един паметник ако иска ;-))), да не стане като Атина да ги събарят после, щото няма кой да ги ползва, пък и кой ходи да гледа фудбол. Мен ме е стах, че ще ме пребият.

70

Анонимен

преди 12 години

Щом сделката е без пари от държавата значи няма да стане. Няма пари няма комисионни. Не може да се краде.

69

Анонимен

преди 12 години

Баси кича, може да метнат и едни прашки отгоре...

68

www

преди 12 години

Локо Пд са качили посещаемостта през 2010-2011 г. - 3388 на мач. А за целия сезон - 50830. Ясно!!! Ето защо искат 50 000 стадион :)))))))))))

67

Любомирчо

преди 12 години

*** стадиони тръгнали да правят . За да правиш един стадион трабва да имаш идея да го пълниш с хора нали това е целта му Къде са хората те бягат от България . Колко хора има на последните мачове на Националният отбора а за каво са повече стадиони а ? Единствено Волейболният отбор пълни залите Само че се оказва че наемът на новата зала е много скъп и те ще продължават да тренират във Варна . Кой ще тренира тогава в новата зала .