81

БАТАКА

преди 12 години

Той Бойко ако тръгне да мачка комунисти, трябва да смачка първо себе си и Болен Турския. ;)

80

НФБ

преди 12 години

14.300 milliards de dollars.е дългът на САЩ! процентно те са по зле и то гърците но паричния поток е насочен на там..изнасят всички български правителства от тошово врема та до днес..цветелинка бориславова, борко..серго.момчетата около симеонския мошеник..африканските диктатори не са по на зад ..като се започне от бившите садом милошевич руските олигарси кадафито..

79

АТАКА

преди 12 години

МАЧКАЙ, БОЙКО!МАЧКАЙ ЧЕРВЕНИ И СИНИ КОМУНИСТИ!....... И ТУРЦИ!!!

78

anonimens

преди 12 години

аз разбирам защо червените и всички засегнати плюят по правителството-засегнати интереси ,ама тия тука защо го правят,на какъв фасон кой от тук пишещите против е живял по добре по време на тройката или по време на царя,костов ВИДЕНОВ-този отявлен политик аз разбирам да сме живяли по добре преди 2-3 години лопайте пък то сега си е същото... 2008 да не би бензина да не беше пак 2.50лв?!хранителните продукти нарастват в световен мащаб и така ще бъде за напред близо 7 млрд. човека как се хранят?!

77

teo

преди 12 години

Бойко и Цецо, груба грешка допуската като се доверявате на "троянския кон" в правителството ПОПОВА! Не Ви ли стана ясно, че тя ви работи по комунистически! Тя Ви предаваааа!!!Махнете Попова, тя Ви вреди!ОК??

76

Гаврош

преди 12 години

Тщестлавие е името ти, ГЕРБ, а каузата ти е- власт на всяка цена защото властта носи пари, много пари, огромни пари. Властта опиянява и от хора ги прави на човечета, властта ги прави зависими и вместо да ги извиси, тя така ги принизи до скотовете олигарси и до монополите, които те управляват.

75

НФБ

преди 12 години

да след приватизациите,днешните милионери търсят вече някаква сигурност в този несигурен живот Искат да не ги рекитарат хората дали им куфарчетата с пари.т.с всичко да стане законно и да се изчисти и излъска физиономията на българският милионер да не се говори вече за мутри.периода да мине в миналото да се забрави от стадото уфце..6 милиона уфце са по слаби от 240 депутатски вълка +40тина лъва в правителството..стадото ще си блеее ще си ближе раните и ще дава вълна млеко и месо на господарите

74

Анонимен

преди 12 години

Бойко и Цв.Цв. печелят от контрабандата по 250 хил. лева в час.

73

mnogo pravilno

преди 12 години

Няма по-нагъл фашист от тиквата и сие - казващият на българските мяйки да раждат толкова колкото пара им е отпуснал, убиецът на балгарската наука, "човекът за който българските образоване люде са стока за износ, този който продава земята ни на изрелските ционисти, този който внася ирански домати а българските информационни професионалисти праща на полетно без субсидии - престъпникът срещу българският народ и човечеството - има само едно подходящо наказание"

72

Анонимен

преди 12 години

2 МИЛИАРДА КОНТРАБАНДА *** БОЙКОВАТА БАНДА

71

ГЕРБер

преди 12 години

Споко, Цецо!Нищо сериозно няма да направят тези от новата тройна коалиция червени, турско сини и тъмно сини!;)

70

men

преди 12 години

Тиквата да бьде привикан в парламента и да даде отчет пред народа защо продаде добруджа на израел и за какъо е говорил с турския резак миналата седмица. от там на бесилото заедно с цялата си *** и всичките паплачи преди това. спите ли бьлгари?

69

герберски анал

преди 12 години

Калфин ПРЕЗИДЕНТ!!!

68

емигрант

преди 12 години

Гербави, атакисти и социалисти-всички са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница-БКП, които неотдавна се кланяха на тато по пътя към развитото им сметло бъдеще на комунизъма-идиотизъма. Това ще е дереджето в бугаристан винаги докато управляват комунисти и ще сте си последната дупка на кавала в нормалния човешки свята.

67

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

За кво му е на Бокича да се явява в парламената?Отдавна си е напазарувал ,,независимите,, *** и се чувства недосегаем.

66

Анонимен

преди 12 години

Няма по-нагъл фашист от тиквата и сие - казващият на българските мяйки да раждат толкова колкото пара им е отпуснал, убиецът на балгарската наука, човекът за който българските образоване люде са стока за износ, този който продава земята ни на изрелските ционисти, този който внася ирански домати а българските информационни професионалисти праща на полетно без субсидии - престъпникът срещу българският народ и човечеството - има само едно подходящо наказание

65

торбалан

преди 12 години

пак ли показвате това *** , цеко галфона освен да е медиина звезда друго сторил ли е ? ! говори ми за сигурност ?! къде е тя ?! ....при дарителите на милиционерите , ама то не било лошо да се правят дарения на мвр , а дарителите за българската коледа са в пъти по-малко по големи негодници от тия дето днес са на власт не сме имали в цлата ни нова история за две години на власт направиха толкова поразии , че още 20 гоидини няма да можем да изметем осраното от тях

64

социалист

преди 12 години

За 2 години и нещо, другарите комунисти ни баламосват с измислените си милиционерски сводки и приказката крадеца вика дръжте крадеца. Интересно ще е, ако съдът извади списък с осъдените какво ще се получи-ще лъснат милиционерските лъжи.

63

Анонимен

преди 12 години

Никога вече БСП

62

Фитилчо

преди 12 години

Вижте какво става. Нестор Несторов е компрометиран и зависим човек, а ГЕРБ го назначиха във ВСС... Владимира Янева стана шеф на СГС със съдействието на Цуци... Кирил Йорданов, т. нар. кмет под наем, стана кандидат от ГЕРБ... Герберастите са същите плъхове като крадците от тройната коалиция, същите шуробаджанаци, същите гадни интересчии, за които властта и парите са всичко. ГЕРБ да духа супата!