229

Константин

преди 12 години

Станишееев ... загиваш ... загиваш ... до-ви-жд-ане ... до-ви-жд-ане ... !!!

228

..

преди 12 години

Отиди да живееш в Нови пазар или някъде наоколо и тогава защитавай шистовия газ.Правителството не го интересуват хората а да вземе 30 млн от американците.тези хора ще са обречени и сигурно по малко ще се изселят от тези места.А да не говорим за Добруджа житницата на България,ще я унищожим.Американците спират това производство,защото било екологично опасно,а при нас не е ,така ли.

227

Цоциалист

преди 12 години

Абе и за това че сте *** ли ви е виновен Станишев бе.

226

Анонимен

преди 12 години

Незаконна е,защото едни 10% се губят от джобчето на Съселче и компания!Иначе по тяхно време всичко беше по-законно и от законите на Хан Крум!Даже и кражбата на бъдещето на България беше законна!

225

уики

преди 12 години

Сергей Дмитриевич Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, СССР (днешна Украйна). Син е на Димитър Яков Станишев - бивш секретар на Централния комитет на Българската комунистическа партия, отговарящ за международните връзки на БКП, и на професор Дина Сергеевна Мухина, по произход украинска еврейка [1][2][3], от Факултета по славянски филологии на СУ. Има един по-голям брат, роден 1952 г. - архитект Георги Станишев.

224

нло

преди 12 години

то и изчезването на 7 документа с класифицирана документация е незаконно но цветанов и борисов си траят като пръдня в ***.да не излезе пак някое срс за тях.

223

Херсон

преди 12 години

А проекта на г-н Братко Станишев (Георгий Станишев) за 1 млрд. евро на Карадере законен ли е? А, г-н бивш премиер и военен моделиер?

222

1

преди 12 години

Значи и проектирането още не е започнало,щом не е отчуждена земята.Трябва да мине процедура по отчуждаване,срок за жалване,може дори да стигне до съд,тогава проектиране и т.н. С две думи рибата още в морето,те тигана сложили,че и ленти режат даже.

221

Товарищ СерГей

преди 12 години

Долу шистовия газ! Нито дума против Гоце, Гергов свинаря и техните апостоли Румен напикания, Панаира Нинова, Енергетика Румен и Кире Доларо Добрев! Твърдо НЕТ на всички магистрали и зали! НЕТ на Нато и ЕС! Нека бъде само друзя със великият СССР!!!

220

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Баси мазохизмът... - ай се е обадил и 20 контейнера с лайн@ се посипват на главата му... - да се поучи от Доган и да мълчи!!!...

219

ali baba

преди 12 години

Тва беше отговор до 218

218

да

преди 12 години

Наистина премиерът - слънце оня ден ряза летна на магистрала Хемус.Обаче в местния вестник пише че тепърва започва отчуждаването на частните земи през които ще мине магистралата.Значи работата още наникъде,тогава защо беше необходимо да се режат сега лентите и министрите му да копаят земята,която още не е тяхна.Всичко е пропаганда!

217

Анонимен

преди 12 години

за пореден път се убеждавам, че БКП и нейните производни трябва да бъдат забранени със закон. Това не са българи и никога не са били. Те ни вмениха мин.председател, които е украинец, без нито един ден стаж, без професия, със сексуална зависимост, които се бори единствена за властта на Съветите. Не дава България да има магистрали, правосъдие и дори шистов газ.

216

ali baba

преди 12 години

абе ***, щях да те питам тебе, ако някой от имотите, върху които е построена магистралата беше твой. То въпросът не е само да се строи без да се мисли. и кво толко се радвате на тия магистрали, нито една от тях не е осветена и няма котешки очички. за мантинела да не говорим.

215

боф

преди 12 години

Први впечатление, че по коментарите е пълно със червени плазмодиии, които са на щат в БСП!!! Мамицата им!

214

www

преди 12 години

ТОЯ УМНИК ПАК СЕ ОБАЖДА .

213

Анонимен

преди 12 години

Ти пък си вреден за обществото

212

С

преди 12 години

абе тоя мръсен плазмодий няма ли срам да се скрие да *** и наглото ***!!!

211

Анонимен

преди 12 години

ей от нас българите по-големи *** няма. Абе след 20 години чакане взеха да строят магистрали, и веднага предателчетата започнаха че били незаконни..Сега сигурно ще предложат и да ги разрушим..Батко по законен ли начин направи Брат си милионер, покрай пътната агенция!? Ама нали бяхте на власт, всичко беше супер. Сега не сте, и който и да направи нещо хубаво трябва да го омажем с кал.

210

Анонимен

преди 12 години

Що цъкате минуси на коментар 206, бе, *** некадърни?! Ще чакате да узаконят магистралите, че тогава да тръвате по тях?! Или страшно ви харесва дърдоренето на Станишката? Ами изберете си го пак тогава!