190

Анонимен

преди 12 години

Живи и здрави да са ни тези 12 истински българи.Браво

189

Боби

преди 12 години

Естествено че така ще гласуват - "независимите" де.Да не са луди да оставят хранилката по средата на мандата?! Никак не ги е еня за нас...А иначе без тях... "пътнико виден, пътнико офф".

188

Килъра

преди 12 години

Тия *** вместо да гледат да направят нещо за хората само циркови номера играят и то на наш гръб!

187

Анонимен

преди 12 години

Драго ми е, мила мамо га реват червените крадци.

186

Анонимен

преди 12 години

12 застанаха на страната на Българския Народ.

185

Анонимен

преди 12 години

БОКО НЕ Е КИТКА НО В СРАВНЕНИЕ С ТУРСКИ КАРАБИНИ И ЧЕРВЕНИ *** Е ПО ДОБРЕ

184

Анонимен

преди 12 години

*** КОМУНИСТИ И МОШЕННИЦИ, НЕ МОЖЕТЕ ДА КРАДЕТЕ, ВСЕКИ ДЕН ВИ ХВАЩАТ В ИЗМАМИ И ПОЛУДЯВАТЕ НАЛИ?НЯМА КАК ДА ПЕРЕТЕ ПАРИЧКИ И ОТКАЧАТЕ ДА ПЛЮЕТЕ ПО БОЙКО.ВЗЕМЕТЕ НАЙ-ДОБРЕ И СИ ИЗХАКАЙТЕ ГЛАВИТЕ В НЯКОЙ СТЪЛ - ХЕПТЕМ ВИ ДОЙДЕ МОЗЪКА В ГЛАВИТЕ :)

183

Анонимен

преди 12 години

Като знам какво представлява политическият номад Тодор Великов - направо се кефя, че ще лиже з..дника на Боко Тиквата! То не бе СДС, РЗС, сега пък Герб! Няма по-противно л.йно от него в търновска област!

182

Анонимен

преди 12 години

Искам от агент Гоце повече форумни драскачи! Тука тези са жалка картинка :)Искам и от трактора още драскачи! Тукашните не стават за нищо :)Искам от Яне да даде пари на Патрашко да си направи най-накрая операция за смяна на пола.Искам от Бойко още гавра с червено-турско-синята ***! Те обичат "златен дъжд"! :)

181

анонимен

преди 12 години

Бойко, смачкай ги тези *** продажни!!!!До вчера се праеше на миротворец(тва бацил ли е или мухъл?)а сега ми се праи на дева мариа.сидеров ли,станишев ли,костов ли,доганка ли? ПРАТИ ГИ У БЕЛЕНЕ!!!!!!Шото много бързо забравиха кво напраиха,с/у дуржавата и народа.СМАЧКАЙ ГИ,ОДУШИ ГИ,ПРАТИ ГИ ДА КОПАТ ТА УШИТЕ ДА ИМ ПУКАТ!!!!!!!!!!

180

Анализатор

преди 12 години

Ямболското *** Сидер, цели 2 години бетонно подкрешяше това правителство УЖ на ГЕРБ, в който 3-мата вицепремиери са от ДПС ( тоест лично назначени от Доган )1) Вицепремиера по социално-демографската и здравна политика Доан Зия ( *** от Неврокоп )2) Вицепремиера на земеделието и горите Мирослав Найденов ( дето Доган го направи главен секретар на НВМС)3) Вицепремиера по сигурноста Цветан Цветанов ( дето строителна фирма на Доган му подари 2 апартамента )

179

Анализатор

преди 12 години

" Те припомнят, че Сидеров пръв е поискал от парламентарната трибуна оставката на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ... "Зад всеки ход УЖ на Сидеров, стои лукавия и коварен Доган"Мозъкът на Доган тежи повече, отколкото тежи самият Доган" -казва един от лидерите на ДПС в Кърджали

178

Анализатор

преди 12 години

12-те независими категорично се противопоставят "срещу опита за реанимиране на Волен Сидеров от страна на Ахмед Доган, Иван Костов и Георги Първанов".Значи така - *** Доган, Седефчо и Костов, подкрепени от юдо-хазарчето Станишев + "независимите" от РЗС гласуват УЖ да свалят ГЕРБ от властИ тогава на помощ на ББ идва кой ? Ами другото *** - Айдук СидерА ББ остава УЖ на власт, но напълно зависим от Ямболското мангальче и неговите господари ( видяхме горе кои са )Както бе през тези 2 години, УЖ власт на ГЕРББорисов - или се освободи от власта на Айдук Сидер, или отивай на нови избори ...

177

Гошо Тъпото

преди 12 години

Независим...политик -той е като снежният човек Йети;всички говорят за него,но...никой не го е...виждал.

176

Анонимен

преди 12 години

какво значи независим депутат?чии избранник е той?от независимите зависи само гайлето бойково,за това ли им се плаща ,я марш по родните места и да садят картофи и да мажат филии с мас

175

Анонимен

преди 12 години

Тези независими *рунгели бяха като пчеличките от партия в партия!Понеже не остана партия,в която не са били сега се обявяват за независими от ГЕРБ!ОТВРАТИТЕЛНО!

174

независим дупетат

преди 12 години

хвърляйте вотове,за да пълним гушите,че малко остана

173

Бивш Атакист

преди 12 години

Господин Сидеров, благодарим ти за тези 2 години власт с БоркоБлагодарим ти ...- че пак не получаваме мизерните си детски от 35 лв.- че ни замрази заплатите и пенсиите- че ни вдигна трудовия стаж от 37 на 40 години- че направи 1-годишните помощи на *** доживотни- че ни увеличи осигурителните вноски- че бензина стигна 2,60- че сме най-бедните в цяла Европа ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СИ ХОДИШ С МИР, ЩОТО ИНАЧЕ МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО

172

Анонимен

преди 12 години

Продажни мекерета! Всички се продадохте на ГЕРБ, а сега ще ми говорят за кукловоди и прочие. Смешници!

171

Анонимен

преди 12 години

Хвалебствията в сайта са от ГЕРБерския ***!