204

за 202

преди 12 години

със снахъта и калфата начело, не бих се обаждал....от срам

203

До 178

преди 12 години

От това ,което си цитирал изобщо не става ясно,че ЕК застава зад правителството. А иначе докладът е доста критичен и не само към правосъдната система, а и за липсата на резултати в борбата с висшата корупция.Но както винаги герберастите лъжат и казват на черното бяло.

202

есен

преди 12 години

дянков боико цецо ще ядат кютека

201

за 197

преди 12 години

Че на кой му пука за онез буклуци ?!?! :)) ...забравин,че са ви другари, че и съветници на президента ви...

200

анонимен

преди 12 години

Точно така.режисура-първанов.асистент реж.-станишев.Оператор-трактор.в гл.роли-доган,янев,семов,костов.подържащи роли-патрашкова,мартинчо димитров,р.петков и др.На сериала следва продължение.

199

плам

преди 12 години

Думите на ГЕРБ са красиви. Ако са и достоверни като приложение във времето, значи сме уцелили правилния си избор. А това го узнаваме за съжаление винаги след време. Във всеки случай тия атентати не подхождат на никого, койтос е уважава. Аз не бих взривил опозицията си, но с удоволствие бих им поставил малко светещи дъвки на столовете, с надписи "Ай Льове Юу!" и когато тръгнат из града и баровете....познай!

198

От МВР

преди 12 години

Имаме запис на който ясно се вижда социалист ,около 45 годишен, с очилца, да поставя самоделките пред офисите....най- вероятем нотив ревност

197

генсек

преди 12 години

Пожарникарю, кога ще бъдат разкрити 192-те неразкрити убийства от времето, когато ти беше генсек на СИК, пардон, на МВР?

196

---------------

преди 12 години

герберинките, работете бе, михлюзи! недейте да висите с изкривени личица по форумите и да цъкате минуси на всяко нормално мнение

195

до185

преди 12 години

ще сортираме *** кои са от сдс кои от бсп кои от рзс

194

ТЕТКА МАРА

преди 12 години

БОЙКО е като хлевоуста жена -- каквото и да стане, вечно другите криви, а тя все права.Няма наддумване Бойко.

193

До Сополно

преди 12 години

Правилно, другари тиквени гербави комунисти! Подсмърчайте, за да подхранвате мозъците си със сополи!

192

Анонимен

преди 12 години

И да ги утрепат ми е през оназ работа та в космоса.....тези джуджета с по 2 % за кои с е мислят

191

....................

преди 12 години

ахахахаха! тия говорят за политически търговци, дето плащат на разни гладни михлюзи да напускат парламентарните си групи и да ги подкрепят. ква политика на цецко бе!? нали ако имаше неква политика нямаше да има взривове, а респект!?!? баси простите герберинки

190

за 182

преди 12 години

Поправка - Червен Ваньо...

189

ангелов

преди 12 години

СЕМОВ ,ЯНЕВ ,КОСТОВ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА НИ УБЕДЯТ ЧЕ ВЗРИВОВЕТЕ БИЛИ ЗА СПЛАШВАНЕ.АМА НЕ ВИ ЛИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЧЕ СЪЩИТЕ ТЕ СТАВАТ ТРИЖ ПО КРЕСЛИВИ ,СМЕЛИ И АРОГАНТНИ СЛЕД ВЗРИВОВЕТЕ ПРЕД В-К ГАЛЕРИЯ И СЕГА СЪЩО .ЕЙ МНОГО ИМ СЕ ИСКА ДА ДОЙДАТ НА ВЛАСТ КРАДЛИВА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ -БСП,СДС, И ДПС.ПАК ЛИ ТУРЦИ ЩЕ НИ КРАДАТ И ОПРЕДЕЛЯТ НЕЩАТА.ИЛИ ПЪК ИСТЕРИЧЕН ГЕЙ КАТО ЯНЕВ ЩЕ КАЗВА КАКВО ДА Е И КАКВО ДА НЕ Е.КУКЛОВОДА ОБАЧЕ Е ГОЦЕ!!!ОРГАНИЗАТОР-ТРАКТОР!!!ИЗПЪЛНИТЕЛИ-ЯНЕВ,СТАНИШЕВ,КОСТОВ И ДОГАН.

188

Анонимен

преди 12 години

за първи път в тази държава се случва нещо положително и веднага тази *** *** от опозицията започна с компроматите и бомбите. Вървим в правилната посока!

187

Анонимен

преди 12 години

*** са майстори на такива работи. Дай им да правят убийства, атентати, саботажи, палежи, кражби, подривна дейност, партизански движения, лъжи....Цели томове с литература на тази тематика са написали. Наглостта им стига до там, че сами си подпалиха и партийния дом.

186

bre

преди 12 години

в последния абзац прозира някаква компетентност в боравенето с взривове :))

185

fori

преди 12 години

СЪОБЩЕНИЕДО ВСИЧКИ ОТ ГЕРБследващото събрание на герберисти ще е на бунището във Суходол,присъствието ЗАДЪЛЖИТЕЛНО