98

Анонимен

преди 12 години

БОРИСОВ БОРИСОВ ХОРАТА ВЕЧЕ МАСОВО НЕ ТИ ВЯРВАТ А ТЕБЕ ТЕ Е СТРАХ, ЧЕ ЩЕ ПАДНЕШ ОТ ВЛАСТ.

97

Анонимен

преди 12 години

Интересна хроникаСлед като изнесоха записите на Пожарникарчето как извършва престъпление по служба и покровителства Мишо бирата, първо имаше гръм пред Галерия, после Мишо Бирата умря от инфаркт на 40 години...Само няколко дни след разкритията.Днес гърмят две централни на политически партии, по случайност от опозицията.Та освен това невероятно синхронизирано стечение на обстоятелствата, все се питам нали физкултурничето Цветанов каза , че има 1000 престъъпника в цялата родина, той ги знае, драска си с моливче, следи ги. Е как тогава е изпуснал този с двата взрива...А като добавим и 20 ината обири на банки, пак се питам какво прави Цеци с моливчето. Покровителства, затваря си очите или просто е некомпетентен физкултурник, набутан в МВР...

96

носят отговорност

преди 12 години

Т.н. "герб" са на власт и те носят отговорност за всичко, което са свършили, и за всичко, което не са свършили!

95

Стелт

преди 12 години

Борисов няма изгода да прави нещо срещу партия , която не е реален конкурент !Няма изгода не само преди доклада от Брюксел , той няма изгода изобщо да има взривове в държавата , защото това се превръща в атака срещу самия него. Но истинската атака е срещу вътрешния министър! И те постигат своето . Това ще се върти 3 месеца в медиите ."Ако не е виновен ГЕРБ , то Цветанов е слаб министър и позволва да се случват такива неща в държавата дръ-дрън-дрън...... ." Истината е , че преди се водеха войни между групировки , сега се води война срещу държавата , защото някой за първи път реши да тръгне срещу тях . Това действие е и насочено за по-неграмотната маса от хора , преди изборите. А те са много голяма част.И колкото да не ви се вярва , има своя ефект !

94

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Някой, който много разбира от взривове, който е добре обучен, много взе да се интересува от ПОЛИТИКА :) )). :D :D :D :D..От и С политика , може да се интересуват само :Хора завършили ДС или пожарната в Симеоново , били съдружници с *** и СИК или членове на ИПОН , охрана на Тошо или съжителствали с ЦветИто,приятели на Златев или Гергов, режещи ленти и с черни пояси по таекуондо, ритащи футбол с Вучката или яли филии само с мас,гледащи сами футбол- като куче или представящисе за десноцентристи-пред онези баламурници в ЕС , Абе , само хора като МЕН ..Запомнете го ..Айде , че бюрото ми в Мин.съвет има паяжина..:))Къде има мачле или ленти ДНЕС ???

93

Unufri

преди 12 години

До 91.Ходи ги хвани ти. Нали е фасулска работа, лесно е като детска игра. Да не се окаже обаче, ако се заемеш с тази елементарна задача, че си попаднал на следите на някой съпартиец от РЗС :)

92

Unufri

преди 12 години

До 45.Това твоето е най-удобната и оправдателна теза, която може един болен РЗС-ки мозък да измисли :)Разбира се, че има болни мозъци, които ще си сложат само бомби и това са болните мозъци от РЗС. Достатъчно болни са за тази цел :)

91

Глупак!

преди 12 години

Само с т'ва ли ще се оправдаеш бе? Ами ги хвани ги тия бе! Покажи ги на обществото кои са! Или сме силни само на сплашвания и приказки, а? Разкрихте ли и кой сложи бомбите пред "Галерия"??? Нали и там всичко беше ясно???

90

anti-komunist

преди 12 години

VZRIVOVETE?.....TOVE E V STILA NA DRUGARITE SHUMKARI ! PRAVELI SA GO I PREDI...SVETA NEDELIA !!!

89

да живей ББ

преди 12 години

Ще друсат чалга, ще се наливат с долнопробна ракия, ще крещят като хипнотизирани, ще се хилотят гръмко на дебелашките майтапи на Б.Б. и ще го аплодират умилени, ще лежат пред телекрана с бутилка в ръка, поласкани и превъзбудени от възможността да бъдат съдии в зловещото шоу Гражданска присъда и с една сладостна, похотлива жестокост ще изпращат на смърт всеки, който се различава от тях, после ще си купят билети за деня на екзекуцията, ще отидат на грандиозния концерт след екзекуцията, ще пеят в захлас Не щем наука, не щем изкуство!, после пътьом ще пребият до смърт първия случаен минувач, само защото гипсираните им мозъци ще разпознаят в него коварен ентелегент-терорист, после ще се завлекат до вкъщи, за да си допият....После После ще забравят....... ..Най-изрядните от тях ще работят в Полицията на мисълта....... .

88

Rad

преди 12 години

До 83/Шумкар-БСП няма как да окрадат мандрите, защото такива няма. Гербавите комунисти и *** им атакисти за 2 години не само мандрите разсипаха, но унищожиха и това, което остана от станишевци.

87

7

преди 12 години

Всички който пишете че герб е инициатор на взривовете сте толкова слепи я ми кажете Борисов да не е *** сам да си реже клона под краката.Жалко ,че някой *** пречи за името на България.Дано ги разкрият бързо и тогава да ви видя какво ще коментирате кой са тъпите игадни мафиоти.

86

draznitel

преди 12 години

Бомбаджията е Янка - яла е боб и е пръднала

85

Stas

преди 12 години

Тия мишоци се наа..а от страх. А това че простосмъртният е подложен не ежедневен бандитизъм благодарение на скапаното законодателство и безхаберното им управление през ума не им минава.

84

45

преди 12 години

Думите на бойко борисов /пиша името с малки букви ,защо не заслужава и капка уважение/ , могат да се коментират само по един начин - "*** си е тъпо" . Нима има болни мозъци , които си мислят че някой ще тръгне да се самовзривява. На това дами и господа се казва мутренско милиционерска политика. Днес България се върна чак в 1925 г. , години на мракобесие и физическа саморазправа с политически опоненти.

83

Шумкар

преди 12 години

БСП освен да направят партизанско движение и да окрадат мандрите друго не могат да направят!

82

Somebody

преди 12 години

"Ще стане като Наглите, ще стане като Килърите. Ще стоят по арестите, ще се правят на болни" - и накрая ще ги пуснат :)Мутренска държава - мутренски политици...

81

Анонимен

преди 12 години

"Надява се, че ДАНС и МВР ще хванат бързо бомбаджиите"Е, премиерченце, ако наистина искаш да ги хванат, просто провери на кого си възложил тази поредна поръчка!

80

хех

преди 12 години

"Бойко Борисов изрази съжаление, че хората, които поръчват взривовете, се отнасят така безотговорно към държавата. Той се надява, че и ДАНС и МВР ще ги хванат."направо се разплаках от умиление, горкия човек, да страда така

79

sedesar

преди 12 години

Такова ще е положението винаги докато управляват бивши комунисти, милиционери и отрочетата им. Вместо да реват, за 2 г да бяха си променили комунистическото законодателство, за което никой не им пречеше. По-лесно е да се плюе по другите и да оправдаваш некадърното си управление. Смешници жалки