523

gogo

преди 12 години

до 516 krassПроблема не е в комунистите, проблема е в такива като тебе, без мозък и за всяко нещо ползвате един шаблон,все са ви виновни комунистите. Айде стига толкова, това вече е изтъркано.Това

522

до 529

преди 12 години

хААХАХ чак пък платен ..... Ревете пишете каквото си искате няма значение другариии !!! Идват поредните избори на които ще плачите !!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ !!!

521

до 528

преди 12 години

Боли ме ...... важното е че ВИЕ НЯМА ДА ПОМИРИШЕТЕ ВЛАСТ!Боли те нали платена мижитурко?

520

OoOoO

преди 12 години

528.Ми по твойта логика и за Герб нетрябва да се гласува.Тва Гербера е странно *** индивид.Всичко са комунисти,неподкрепящи ГРОБ.Е каже те ми,герберчета смотани,как да подкрепя БАШ *** Боко,Цвъцко,Цачето,Фида свинята,като до 1 са комунисти 3-то поколение!?Дори вашия Бог-Слънце си го призна това нещо,даже и беше много горд от факта,така че е крайно време да замълчите!Но с прости хора на глава не се излиза,факт неуспорим!Айде праскайте минуси ваща мама комунистическа герберска

519

аз построих,аз и тн.

преди 12 години

Положи ли се някъде из България около 50м. асфалт и Батя ви Боика отива да реже лентата.Те тва е големият кантонер и фитболист.

518

ДО 528

преди 12 години

ПЛАТЕНАТА ПОДКРЕПА СЕ ЗАСИЛВА ЗДРАВО ПРАВ СИ !!!

517

Анонимен

преди 12 години

Боже какви са тия болните дето ми обясняват че подкрепата за Герб в интернет била спаднала хахахаахаххаахха НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ДА НЕ СИ МИСЛИ ЧЕ ХОРАТА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БСП,ДПС,РЗС ИЛИ ДСБ .... ПРОСТО НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ !!!!! БОМБИ СИ СЛАГАЙТЕ , БИОБОРДОВЕ ПИШЕТЕ ПО СПРЕЛИТЕ СИ ФОРУМИ НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ !!! ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОМУНИСТИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ ТУРЦИ !!!!

516

Анонимен

преди 12 години

Тиквата му разбира само от бомби,карате и мутри!

515

анонимен

преди 12 години

да си мислят,че е ГЕРБ е доста пошло и измислено. А тези, които са от РЗС И ДПС да си помислят много добре. шото видители, те имат много врагове и хич не им е чиста политичката. шо не се обърнат към ТРАКТОРА? със своите ,,легални'' фирмички....незнам какво да си мисля.

514

523

преди 12 години

МЕРКЕЛ Е ДОКАЗАНО ПЛАТЕН ДРАСКАЧ ОТ ХОРАТА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ !!!!

513

от форума на БТВ

преди 12 години

merkel 19.07.2011 / 11:30Докато ГЕРБ строи и създава, опозицията взривява и разрушава!Предизборната кампания започна с агресия, "уволнения", милиони за билбордове и черен ПР, вривове и разрушения! Това са способностите на триглавата ламя БСП, Доган, Костов и техните момчета за мръсни поръчки от РЗС и трактора! Позор! В отчаянието си са готови на всичко! Но са твърде прозрачни!Докато ГЕРБ строи - те взривяват!Докато ГЕРБ създава - те разрушават!Докато ГЕРБ се опитва да вкара оптимизъм те ни заливат с агресия и песимизъм!Дами и господа това е триглавата ламя. Тройната коалиция! Но те не си цапат ръцете! Тяхното момче за мръсни поръчки изпълнява!Само за да навредят и ударят правителството са готови да ударят и държавата и да проливат кръв! Защото НЕ МОГАТ да строят и създават! При тях няма оптимизъм Само агресия!На всеки техен взрив правителството да отговори с две магистрали! На вяско тахно разрушение с две зали. На всяка тяхна агресия черен Пр и мръсотия с оптимизъм!

512

ЦвЦв

преди 12 години

Очаквам новите броеве на вестник Уикенд, Папарак и Шоу и тогава ще говоря за този инцидент !

511

Анонимен

преди 12 години

БСП,РЗС и ДСБ в безсилието си ще се самоунищожат-както вече се вижда че го правят.В лицето на Герб най-после си намерихте майстора и ще ядете здраво винкела.Ако искате и отзад си наврете една бомба и се гръмнете...

510

krass

преди 12 години

Do 510Много си добър ! Точно обрисувано.

509

бранник

преди 12 години

По добре ГЕРБ от ДПС Станишев или Костов> На нас ни трябва една СРЕБРЕНИЦА и един генерал за изкупителна жертва.......

508

ФЕН на БОЙКО

преди 12 години

БОЙКО ще остане записан със златни букви в Историята на България заради три неща:ТОЙ е юнакът, който победи Триглавата ламяТОЙ построи магистралите на България.ТОЙ направи Софийското метро

507

Анонимен

преди 12 години

ДАЖЕ МАЛКО СА ИМ СЛОЖИЛИ !!!

506

krass

преди 12 години

Просто не е за вярване,колко са елементарно глупави червените *** от всички разклонения ! Че то всеки разбира какво се случва ! Това тероризма е запазена марка на червените още от 1923 ! Яд ме е ,че още им позволяваме да ги има в политическия и обществения живот ! В всички държави,където са изолирани - цари просперитет. Където ги има - цари мизерия и престъпност. Факт !

505

МладЕж

преди 12 години

Ехоооо, не е важно кой кого е взривил! Те си гледат кампаниите и *** в едно гърне! Ние сме в ада - цените хвърчат нагоре, а ни занимават с дим в очите! Като толкова се дърлят и мразят, защо не се пострелят малко като мъже, а само се джавкат, за да ни отклонят от мислите в каква *** живеем! Събудете се, ние сме жертвите!!!

504

Анонимен

преди 12 години

ТЕРОРИСТИЧНАТА МУТРЕНСКА ГРУПИРОВКА ГЕРБ ВЕЧЕ ИСКА ДА УБИВА