8

пиночет

преди 12 години

Ами решението е просто!Щом изоставяш дете-кастрация!И за мъжа,и за жената!

7

Калин

преди 12 години

хаха тотьо помияра откъде ще точи ако ги затворят, тази работата няма да стане..нали щяха да закриват агенцията по детето и да останат само отделите .. какво направиха решение на мин. съвет приеха .. изпълняват ли го естествено, че .. филма си продължава.. каква политика бе *** САМО ИНСТИТУЦИИ .. ДОМОВЕ, ОТДЕЛИ ЗА ЗАКРИРА И АГЕНЦИИ.. И ВСИЧКОТО ТОВА САМО ЗА СЕБЕ СИ .. ТОЯ *** МАНИПУЛИРА ..ХОРАТА, ДОБИТЪКА МУ ВЯРВА.

6

Баба Яга

преди 12 години

Поредният кьорфишек.......*** като го снесе и го метне в кофата за *** и баба ти Пена го намери живо....къде ще го дянат? Да не би тоя дето го е намерил да си го осинови за награда? Вбесявам се от подобни недомислици.Ще накажат филанкишията. Тая Маргарита Попова е изкукала доста...годините й напредват-пуснете я в пенсия!

5

габ

преди 12 години

като усетят, че не могат да ги оставят на държавата ще ги хвърлят в кофата за ***, бай манг***л ще му намери цаката.

4

jore

преди 12 години

Само кастриране ще оправи мръсната *** ***...

3

мм

преди 12 години

Със забрана , наказания и дори затвор деца не се гледат, защото контингента който си зарязва децата не му пука от нищо,ще започнат да ги захвърлят по градинки,тоалетни,спирки,кофи и където още неможем да предположим,но те са изобретателни

2

999

преди 12 години

Много тъпо и недомислено пак. А ако не изоставят децата си, а ги малтретират, карат ги да крадат и проституират, и изобщо ги"гледат" толкова добре, че да умират от глад, бой и болести??? Отново само се имитира дейност и загриженост, нищо повече. Държавата сама създава условията за престъпност и после "уж" се грижи за изкореняването и, като създава *** закони, а всички знаем, че те са за да бъдат нарушавани.

1

Анонимен

преди 12 години

да му мислят ***(турците)