265

Анонимен

преди 12 години

Станишев а висящите тонколони дето се клатят зад теб не ги ли усещаш,или понеже те кефи не им обръщаш внимание.

264

Дон Майкъл

преди 12 години

Старата мафия срещу новата мафия. "В" не като вот на недоверие, а като вендета.

263

Те това е

преди 12 години

Нови факти от които вече настръхват косите.....Не от жълти вестници а от самия Американски посланик.......Наистина сме най долния народ на света след като избрахме такъв крадец и престъпник.......Тъмното минало на Борисов в секретна грамаПрез 2006 г. посланик Байърли прави портрет на "новата политическа звезда", която обаче има какво да криe.Егото му може да е най-силния ни лост за влияние върху него ... трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа", пише на 9 май 2006 г. тогавашният американски посланик Джон Байърли в секретен доклад.За достоверността на информацията тук е посочен и конкретен източник - службата SIMO, която потвърждава "оперативните" данни за участието на Борисов в сериозни криминални структури и деяния. "От пожарникар до "батман" -такова заглавие носи разделът с биографичната справка за Борисов.

262

ухааа,

преди 12 години

Съси Хамстера,не го ли и "усеща",.....отзад....?

261

Истинските убийци

преди 12 години

Адв. Момчил Добрев: Цветелина Бориславова ме заплашва с убийство!Днес се получи имейл от известния софийски адвокат Момчил Добрев. Получих заплахи за смърт от близката на Бойко Борисов Цветелина Бориславова.Прилагам и документ, който е сканиран с входящ номер в Министерски съвет. Моля публикувайте го, защото има реална опасност за живота ми, пише в писмото си топ адвокатът. Верни на мотото си да изнасяма в публичното пространство винаги и на всяка цена ЦЯЛАТА ИСТИНА, ние реагираме незабавно и Ви предоставяме информацията, с която разполагаме.Вие, г-н премиер взехте властта в България с обещанието, че ще се борите срещу мафията, корупцията и престъпността, пише в писмото си до Премиера, адв. Добрев. И продължава: Преди време Ви изпратих безспорни доказателства за беззакония мафия на държавно ниво, бездействия на ваши министри и други, които доказват мафията и корупцията в държавата и в изпълнителната власт.В отговор на това преди седем дни получих три явни заплахи за смърт, идващи от ваша близка бизнес дама, която има интерес от приватизацията на Български пощи- ЕАД. Заплахата е в смисъл, че ако продължавам да търся правата на фирмата, която представлявам Голдмън Мениджмънт АД от фирма Български пощи АД, ще бъда физически ликвидиран.По нататък в писмото си до Бойко Борисов, адв. Момчил добрев пита: Г-н Министър-председател, моля за отговор на въпроса ми замесен ли сте и знаеете ли за отправените заплахи за смърт от близка вам бизнес дама, която има интерес заедно с чужди капитали от приватизацията на Български пощи ЕАД. Същата бизнес-дама заплаши конкурент, пожелал да закупи банкова институция и същият оттегли офертата си незабавно. Явно заплахата е била голяма, ясна и конкретна!В края на писмото адвокат Добрев пита министър-председателя Борисов: Г-н Борисов, има ли поръчка от ваш близък силов министър, негов бивш шеф и лично от вас поръчка до НАП и Прокуратурата, поръчка да бъде съсипано цялото ми семейство?!?

260

Анонимен

преди 12 години

Мазен и противен гей.На народа вече му се драйфа от гадната ти физиономия.

259

ужаса Герб

преди 12 години

България за първи път в своята история избра мутра за премиер - ЧЕСТИТО !Ето 1 статия от преди 14 год. когато половинката на мутрата - рекетъор не бе още милиардерка а само милионерка........ 1-ия милиард се натрупа когато мадридския крадец назначи кратуната за гл. секретар на МВР.......О каква гавра - престъпника,мутрата,рекетъора шеф на МВР. Ако не бе толкова трагично,би било комично......Адска машина направи на парчета джипа на столична бизнес дама, която е приятелка на висш служител от средите на СИК. Пострадалата Цветанка Карагьозова излиза с бодигарда от охранителна фирма "Ипон" Бойко Борисов, който работи в тясно сътрудничество с акционерите на застрахователна компания СИК и Интергруп Румен Николов-Пашата и Младен Михалев-Маджо. Пострадалата е собственик на фирма за химически продукти, масла и изкуствени торове. в-к Капитал от 31.03.1997

258

Анонимен

преди 12 години

Мародерите на Българския народ надигат голям рев тези дни срещу правителството което е гарант че сегашното првителство работи добре.Ревете червени и сини за да не реве народа.

257

ааа

преди 12 години

изключително нагъл фес. пак ще гласувам за ГЕРБ-хиляди път по добри са от комунистите и турците.

256

Законът на Мърфи

преди 12 години

Ако имаше справедливост в България, Костов, Доган и Станишев щяха да бъдат в затвора, но понеже няма справедливост, наш Бойко също няма да влезе там защото законите в нашата бананова република не важат за мафиотите в бели якички и техните семейства.

255

Анонимен

преди 12 години

Изгони ГЕРБ,спаси България.

254

Пирот

преди 12 години

Тук въпроса не е дали харесваме Цветанов и Борисов , а дали са останали хора да харесват Станишев.Взе да стаава досаден тоя.

253

STANISHEV

преди 12 години

AZ 6TE SASIPQ BSP KAKTO KOSTOV SASIPA SINQTA IDEQ!!!

252

Пламен

преди 12 години

При Станишев тези пари ги спряха,заради кражби.Какво построй Станишев за 4-години?

251

IVAN KOSTOV

преди 12 години

ZA6TO SE 4UVSTVAM KOMUNIST?

250

KOMANDIRA KOSTOV

преди 12 години

KATO NE NI OSTAVQT SAS SATNI6EV DA KRADEM 6TE STAVAME MARODERI V QPONIQ

249

Пламен

преди 12 години

Човек,свали червените очила!!!!!!!!!!!!!!Не виждаш ли,че Герб правят нещо за България.Няма спрени пари от ЕС.Какво още желаеш от едно правителство?Ако чакаш да ти напълнят хладилника,няма как да стане.Работи и се радвай на придобивките от Герб.

248

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

OB6TIQ FRONT VSI4KI GO ZNAEM POSLEDNITE 20 GOD.LO6OTO E 4E VE4E NE SA6TESTVUVATE KOLKOTO I DA STE OB6TI.OB6TI MOJE DA STE PO BARDACITE NA TRAKTORA SAMO.

247

Анонимен

преди 12 години

Бойко мутрата ОСТАВКА

246

родолюбец

преди 12 години

Този *** защо изобщо го публикувате.Той е мъртъв за българския народ.