19

до 13

преди 12 години

Когато гръмна Челопечене до 10,00ч хората бяха евакуирани. Казва ти го човек бил там

18

до 13

преди 12 години

Има я, като между Катър и Муле е разликата

17

до 13

преди 12 години

Има разлика между Челопеч и Челопечене

16

евакуационен план

преди 12 години

Предлагам да евакуират цялата България на някъде, Аляска ще ни побере примерно, може и Калифорня да заселим.

15

дебелец

преди 12 години

не можеш да си представите каква аматьорщина - по улиците полицаи с противогази казват по мегафоните - "Напуснете града". ама как, защо, къде - нищо!!! това е ясен сигнал на какво ниво е подготовката на държавата за бедствия

14

ТТ

преди 12 години

а кой проверява на тираджиите по колко часа са спали и колко са карали и при такава жега, що не се спират тировете, то и без това не остана асфалт... ще кара химикали в 2 през нощта, щот не са му изправни документите ли ? И пред такъв опасен товар, не се ли слага пилотна кола ? А?

13

Анонимен

преди 12 години

Когато преди 3 години гръмнаха в Челопеч военните складове, министъра на Бедствията и Бъркотиите Емел Етем никаква я нямаше, нямаше цял ден информация, хората се чудеха кво ставаСега да видим Бойко ква ще я свърши, дано се справи успешно

12

Ив

преди 12 години

"Пары стирола раздражают слизистые оболочки; предельно допустимая концентрация их в воздухе 0,005 мг/дм³. Стирол слабо токсичен, средняя летальная доза составляет около 500-5000 мг/кг (для крыс)."

11

II

преди 12 години

ами пуснете сирените, господа от гр защита, те нали са за това, да не ги слушаме само на 2 юни, а при опасност за населението. То бива неадекватно поведение на гр защита, ама какво да се прави. прочетат един кратък текст какво е станало и след колко часа ще има автобуси за евакуация и къде точно ще са . кратно, ясно и просто за изпълнение. ама кой да мисли

10

журналист

преди 12 години

може ли да попитам кога родната журналистика разбра за тази авария?! и могат ли да се сравняват с европейските и американските им колеги?

9

.

преди 12 години

СтиролСтиролът е летлива безцветна течност, използвана за производство на полимери. Източници на замърсяване на въздуха са главно нефтохимическата промишленост и производството на пластмаси и смоли.Стиролът прониква в организма при вдишване и в малка степен чрез кожата. Разпространява се бързо в организма и се натрупва основно в мастната тъкан. Предизвиква възпаление на очите, смущения в храносмилателната система и депресия. Метаболитите на стирола се елиминират с урината.При професионална експозиция на стирол е наблюдавано дразнене на дихателните пътища. Въздействието върху централната нервна система се изразява в отпадналост, умора, главоболие, замаяност.Установено е, че обонятелния праг на стирола е 70 g/m3.

8

Анонимен

преди 12 години

Аиде сега юруш на проверките !!!

7

debelec

преди 12 години

nivoto na organizaciq na evakuiraneto be na nivo minus 10. ne dai si Boje da se slu4i naistna ne6to.

6

Анонимен

преди 12 години

|Добре де не е ли правилно такива вещества да са сьс спец.режим на предвижване ,ако белята стане в София, тогава какви ще ги правите незнам.Винаги сьм вярвал, че дьржава няма ако е за тормоз има и че нас господни пази !

5

А.Доган

преди 12 години

Г-н Килър, напълно сте прав! Емел Етем вършеше перфектно своята работа! Колко пари донесе на партията, на мен, разбира се и на самата нея, това ако не е добре свършена работа - здраве му кажете. За нас от ДПС работата на госпожа Етем е перфектна! Радвам се, че и Вие сте го оценили! :)

4

Анонимен

преди 12 години

Какво е изсипала тази цистерна!!! Какво е това вещество???? Бах ви с журналистите пак ли трябва да гоогле-вам!!!!

3

Анонимен

преди 12 години

каква Емел Етем - турчина шофьор сигурно е заспал

2

Анонимен

преди 12 години

болните мозъци в бг обръщат всичко на политика

1

Килъра

преди 12 години

Айде г-да управляващи викахте, че Емел Етем не си върши работата, я да видим вие как ще я свършите!