20

Пенсионер

преди 13 години

Ще трябва да раздадеш на всички пенсионери, нови калени от най-яката желязо-въглеродна сплав ченета. Иначе няма как да отгризна и после да дъвча асфалта.И поне слагайте подправки като полагате асфалта иначе е безвкусен.С повече чесън и копър.

19

Анонимен

преди 13 години

България е бедна държава, нямаме пари за магистрали и инфраструктура, но за сметка на това-можем да усвояваме от евро фондовети и да използваме въпросните пари за въпросните магистрали и инфраструктура. ЕС спря парите на предишното правителство, дава на сегашното и магистралите се строят. От какво да съм недоволен?

18

Анонимен

преди 13 години

ЗЛОБНО, ЗАВИСТЛИВО, ПЪЛНО С НЕГАТИВИЗЪМ БЪЛГАРСКО ПЛЕМЕ! КАК НЕ ВИ СЕ УГОДИ И КАК ВЕДНЪЖ НЕ ВИДЯХТЕ ХУБАВОТО! ЗАТОВА ЩЕ СТЕ ВЕЧНО ОБРЕЧЕНИ НА ПРОКЛЕТИИ И НЕЩАСТИЯ!

17

ДО 15

преди 13 години

Ако сложиш и мигли на мигачите ще стане като ромска перла.

16

Анонимен

преди 13 години

И кои са тия три магистрали?Тоя министър е по-зле от Тиквата. Скоро ще броят всеки лот за магистрала."Тракия" е построена в най-трудните участъци от бай Тошо.Сегашните *** герберасти режат ленти на всеки метър и броят! ***!

15

Bo

преди 13 години

Почвай да правиш заводи.Не се трупай по гърдите като някакъв глупав бай *** кооолко много магистрли си направил.Никой нему пука за тъпите магистрали всяка евро страна има по-хубави и повече от вашите утрепани отсечки.***.Похвали се на колко хора даде работа(не сезонна на пистата)Похвали се на колко души повиши заплатите колко накара да се чувстват добре че не са избягали от тоя коптор наречен ***.Кажи ми колко дечица се родиха (не ***) Похвали се с нещо стойностно.Магистралчик..

14

до 8

преди 13 години

Ауспуха ми е двоен баце, джантите са 17'ки Cosmo, имам и леко чипче, сега ще си сложа и веждички на фаровете отпред, за да ме виждате по-добре на огледалата за задно виждаме, за да не присвятквам като пристигам

13

:)))))

преди 13 години

Номер 10 , целия ти коментар е една безсмислица !

12

До 10

преди 13 години

Ти гледаш ли въобще какво пишеш,от първото ти изречение нищо не можах да разбера, и ти си *** като вожда си- ББ.

11

ДО 4

преди 13 години

Прав си , Тракия е супер , аз преди 2 години вдигнах 200 км.ч. с Фиат Типо , изпреварих селскостопански самолет , който пръскаше нивите.Пилота само ме изгледа от кабината и си разтри очите.След това направих справка че тези самолети летят с 140 км.ч. за да са ефективни.

10

Анонимен

преди 13 години

В кой бюджет,излишъка ли?

9

пристрастен

преди 13 години

добре бе клоуни ... според вас от къде ще дойдат парите за инфраструктура, ако нямаме магистрали ??? Нали все мрънкате за дупки и т.н от такси за магистрали ще дойдат парите.Нали половината от вас не плащат ГО и винетки ама карате голфовете

8

До №6

преди 13 години

А бе то обещанията всички ги знаем-само гледай наесен!

7

Анонимен

преди 13 години

до 4 аспуха ти раздут ли е.

6

До Бачкатор

преди 13 години

Има кой да им се радва на магистралите-я колко нови работни места се разкриха...за каките с късите поли!

5

Терминала

преди 13 години

Хубаво ще построите 3 магистрали ама Българите вече 3 -та година чакат да им се подобри животът,да им се вдигнат доходите,качествено здравеопазване,адекватна социална политика,по-високи пенсии,активиране на селското стопанство и промишленоста, намаляване на полицаите от 65 000 на 20 хиляди,намаляване на ДДС и премахване на ДДС на лекарствата.Всичко това май го бяхте обещали! Магистралите са ни най-малкия проблем!

4

Иво

преди 13 години

Бачкатор, умирате от глад, обаче 70% са пушачи, а кръчмите, клубовете и дискотеките пълни :)

3

винкела

преди 13 години

Тракия е най яката ни магистрала, на нея дигам 230 с 2.0 16V, слагам карера 100, с една добавка на Сонакс, и разни такива с опели, фиати и др. подобни бракми само им присвятквам отдале

2

Анонимен

преди 13 години

Мазньооо скрий сееее

1

Бачкатор

преди 13 години

Плевенлиеееееев умираме от глааааааад....!!!!!!!!!!!!Оправете икономиката че ще изчезнем и няма кой да ви се радва на магистралите....!!!