419

до 459

преди 13 години

не са 30 км. магистрала а 18,а околовръстното още не е довършено вече ще стане 6 години как го правят, а да пусна един участък от ломско шосе :) за 2 години те това е свършил, за сметка на това *** м***та на целата икономика

418

Миро

преди 13 години

Мога само да кажа, че за 2 години Бойко направи много и да се твърди, че е направил само 30км магистрала си е лъжа! Ами околоворъстния път на София? Ами метрото? Нищо не става от днес за утре, но след края на първия мандат всички ще видят, че са построени адски много неща, които никое досегашно правителство не можа да построи!

417

съгласен

преди 13 години

Да е жив и здрав още хиляди лентички да реже, пожелавам му също така, като стане президент да отреже и субсидията на БСП - най-небългарската партия след ДПС.

416

Томас

преди 13 години

пък и щом е отрязал 400 лентички, значи нещо се прави - колко лентички отряза станишев?

415

точно така

преди 13 години

Червения прайд умира от яд, че Станишев не можа за 4 г. да отреже и една лентичка дори, а само режеше жартиери, защото го стягали.

414

Анонимен

преди 13 години

Само така Бате Бойко. Явно яко си я настюъпил триглавата змия . Колкото повече плачат по форумите и се задъхват от злоба партийните писарушки толкова по се кефя. ДЕРЗАЙТЕ ДРУГАРИ !!! Всяко стадо си има *** така че без вас неможе.Пък и по 50 лв. са ви обещали от Позитано да плюете..

413

ФФ

преди 13 години

ЩЕ ИМА ДА ГО ТЪРСИТЕ БАТЕ ВИ БОЙКО ....НО САМО ЧЕРВЕНИ *** ЩЕ ВИ ИЗЛИЗАТ....НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ...ПО ТОЧНО ЗАСЛУЖАВАМЕ БСП+ДПС+НДСВ+ДСБ....И ДА СИ ГИ РАЗМЕСТВАТ ВСЯКА ГОДИНА КАКТО ИМ ХАРЕСВА....

412

До Оги

преди 13 години

Защо не го духаш,бе ***!Говоря за честен и почтен бизнес!Не ме интересуват измислените куфарчета на Луканов,нито "чистия бизнес на Мишо бирата/лека му пръст"Митьо очите ,Черепа,оня картофен бос от Самоков/лека му пръст/ и много знайни и незнайни труженици на сивата икономика!Така,че твоята куфалница не ги разбира тези неща и не е необходимо, точно ти да ги коментираш !

411

анонимен

преди 13 години

...реже открива ,подписва ,решава това е работата на премиера ..

410

Томас

преди 13 години

какво скимтите само не ми е ясно. почти целия народ се е отдал на пиянство, на чалгаджийство, на курварство - почти всеки гледа да прецака другия - тотално хората са забравили какво е писано в Божието Слово - не кради, не убивай, не пожелавай НИЩО на ближния си - и искат да са добре, няма да сте добре докато се живее по начин противен на това, което Бог одобрява - който и да ви е премиер.

409

didka

преди 13 години

Естествено! СуперБойко може всичко, при това едновременно: да реже ленти и да играе футбол, да прави първи копки и да гостува в ТВ шоу и много много други неща. Но не и да прави адекватна вътрешна и външна политика.

408

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да е открил факт е , че живота се влошава , доходите намаляват , производство хич, който може се спасява на вън - лошо е , че изтича потенциала на държавата , а остават *** *** , *** и политици , безработна и мързелива гмеж , инвалиди и пенсионери !На тия последните им е все едно дали има магистрали и дали сме в Шенген или ЕС . Като няма производство няма кинти , а като няма кинти да ти е..ем лентичките и магистралите !

407

С.М.

преди 13 години

"Живеем си нормално, радваме се на успехите на ГЕРБ и че нещо се строи. "Извинявай, аз си живея нормално, но не се радвам на "успехи на ГЕРБ", защото такива не виждам. Виждам само едно колосално и брутално крадене по всички нива на държавата, на принципа "след мене и потоп". А новото в управлението е, че тоя път премиерът се държи с евтин пиар, много приказки, много медийно присъствие, за да се радват ***. Ако си малко по-умен, ще се отчаяш...

406

Анонимна

преди 13 години

Може би в София всички са добре, елате да видите в провинцията как се живее за мизерни суми като заплати. Да не говорим, че и работа няма.

405

opalaaa

преди 13 години

Г Е P Б лумпeниaдaта, към амбpaзуратa, хoooдом МAPШ!Paвниc! Mииpнo!:)))Ортодokсалнитe синове, дъщери и възпитаници на тoтaлитаpната HARD номeнkлатypa - Г. Е. P. Б., обиждат на KOMYНИСТИ!!!:D :D :-))E, няма такава куриозна наглост просто!!!:)

404

до 440

преди 13 години

Не, ти бъркаш. От БСП е, защото ние, нормалните хора не ревем, че сме гладни и не чакаме Бойко да ни даде, както вие искате. Живеем си нормално, радваме се на успехите на ГЕРБ и че нещо се строи. Не като при БСП - глад, далавери, заменки, кражби и нула построено. То ако беше добре при БСП, хората нямаше да излезнат на бунт пред Парламента по тяхно време. Сега някой да вдига революции? Само вие от БСП ревете колко сте зле. Аз съм супер добре, пак за ГЕРБ ще гласувам.

403

V

преди 13 години

Яко цензура от сайта!!!

402

ххх

преди 13 години

Ако живея добре не ми дреме дали краде и лъже, дали е син, зелен, червен, пембян, дали е турчин, ***, евреин...Но малоумния ГЕРБ-аджия стои гладен, рови в контейнера за смет и както Бай *** се бие в косматите гърди и вика "***, ***...), а той вика ГЕРБ, ГЕРБ пък *** му хванал паяжина от глад

401

до 438

преди 13 години

Бъркаш колегата 422 е от ГЕРБ.

400

Анонимен

преди 13 години

Има ли червени отрепкиии ... хохохохохохохо Кво става е ,пак ли ще взимате власта е??? Охахахохохохохахаохохохоаох АБЕ ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ ЕЕЕЕЕЕ !!!! ***