34

но комент

преди 12 години

аз се чудя освен няколко *** кой подкрепя Герб?тия са в пълна политическа изолация, никой не иска да чуе за тях,всички ги плюят, те се правят на ударени.Айде оставка и избори, гербаджийски ***!

33

Анонимен

преди 12 години

Защо да се преструктурират пощите, та нали ако заработят на печалба няма как "спокойно" да ги предложат за приватизация. Тогава от къде комисионни и пари от препродажби за приватизаторите. Та как стана с БТК - купиха ги за 240 милиона които си прибраха обратно от печалбата както бе подписан договора после ги продадоха без да влагат за 1,2 милиарда а пък те на следващите за 2 милиарда. И после от къде в България милионери !

32

Иван

преди 12 години

blitz.bg/news/article/112534

31

Фитилчо

преди 12 години

Ако приватизират пощите ще се повтори ситуацията с ЕРП-тата. Ще се оскъпят многократно и безконтролно услугите без да се правят никакви инвестиции.

30

Севдалин

преди 12 години

Леле пак страшният черен чичко Костов. Помним ние предизборнаият клип - "Избирате Бойко получавате Костов" Вече прочетох че майките така плашат децата си - "Ако не слушкаш ще дойде черният чичко Костов и ще те пъхне в торбата" Защо все се връщаме преди 2 мандата и половина. То имаше "царисти", то имаше червени сега "гербри". Май вече нищо не остана щом се опря и до пощите. Пък и това което приватизираха поне да работеше качествено а то все скатават данъци да няма за бюджета и само цените вдигат.

29

плевенчанин

преди 12 години

Найден Зеленогорски разсипа и унищожи Плевен и го превърна в глуха провинция. Гледа само собствените си лични интреси. Обиколи земното кълбо няколко пъти на гърба на данъкоплатците. Изключително злопаметен и отмъстителен. Обградил се е с прости послушковци, лакеи, подмазвачи, доносници и пропаднали хора. Такива харесва. Мрази интелигентни и свестни хора. Дано се намери свестен човек да спечели изборите в Плевен, защото тоя селски гашник ни разсипа живота и унищожи прекрасния ни град.

28

Пощальонът

преди 12 години

Пощите трябва да останат държавни, това е безспорно. Друг е въпросът, че трябва да се преструктурират и да заработят на печалба.

27

НОВО

преди 12 години

ГЕРБ , начело с Борисов са новатори в света.Ако останат на власт поне още 2 години , ще приватизират - Митниците , Полицията,НАП и Пожарната.

26

Креативчо

преди 12 години

Мартин Димитров е много прав. ГЕРБ не започна дори една реформа защото ги достраша и защото са некомпетентни аутсайдери събирани от кол и въже. Да бъдеш истински политик, това означава преди всичко да имаш топки на чатала.

25

Анонимен

преди 12 години

Навремето вашия лидер Костов беше много ЗА приватизацията.А що комисионни взе и що предприятия изкупи на безценица.Мартине, защо не отидеш при него да ти обясни неждата от приватизацията.Погнусен съм от СДС и ДСБ. Жалка картинка.

24

Анонимен

преди 12 години

Плямпалници,нищо тея не правят,само си дуднат да ги не забравим.

23

Анонимен

преди 12 години

Сини комуно-болшевико социалисти,резерви на БСП през 90-те.

22

Kidrock

преди 12 години

Що не подкрепихте вота на недоверие срещу ГЕРБ/АТАКА бе тюфлеци?

21

gs

преди 12 години

Против приватизацията са, щото комисионите няма да са за тях. Тия пощи са един от малкото соц остатъци, възпитаващи служители тип лелки, дори младите им кадри са се превърнали в лелки. Крайно време е да заработят както трябва и да спрат да спят, а това няма да стане, докато са държавни.

20

БМ_21 град

преди 12 години

Бреййй и това доживяхме, американофилите, трубадурите на капитализма и "демокрацията" да са против приватизацията!?? Абре Малтинчо, кви ги ръсиш? НЯМА честна приватизация, това е все едно да искаш девствена *** - при приватизацията едни тарикати и мошеници се налапват с пачки, а обикновените хора, "духат супата"! За съжаление обаче понякога тя е единственото лекарство за спасяване на положението, знаем за раздутите щатове на държ. фирми и т.н. Така че стига с тоя популизъм!

19

Анонимен

преди 12 години

ТИЯ ОТ СДС ЩО ЛИ НЕ СЕ ОБЕДИНЯТ С БАП-МАФИЯТА

18

ес

преди 12 години

аз не мога да разбера до кога ще дъвчете този мухлясъл ***, че членството в ес ИМЛО НЕЩО ОБЩО С ПРОСПЕРИТЕТА???будали смотани, ДОБРО И КАДЪРНО УПРАВЛЕНИЕ Е КЛЮЧА, ама що малко се говори за това?

17

Анонимен

преди 12 години

Защото Хърватска не иска и Англия също защо да се пъхат да те хранят ли бе приватизатор

16

mn

преди 12 години

Много *** червен *** тука...

15

Анонимен

преди 12 години

до 14и защо Хърватска дето е по добре от нас не е в ЕС? пълни глупости