174

Анонимен

преди 12 години

Който харесва теориите за вечен живот е пълен ***,проста,кнещастник.Тъпотия!!!

173

някой

преди 12 години

До: номер 163Къде си чул да се казва, че учените били атеисти???

172

някой

преди 12 години

До: номер 158Е как можа да кажеш че точно в стволовите клетки нямало нищо свято???Пепел ти на езика, пу, пу!Та това е най-най-най-святото нещо, това е началото на Живота, това е самия Живот ако щеш!!! Ембрионът, новият Живот, бебето което току що е родено - бъкат от стволови клетки, те са творения на Природата, на самия Бог ако щеш.И на това да плюеш и да му мърмориш че нямало нищо свято ...

171

Анонимен

преди 12 години

Дано наистина е възможно това и дано да могат да съживвяват умрели.Да съживят Ленин ,че да се запозная с него и да правим нова революция.Ленин ще е вечно жива,аз също и ще сме вечни прятели.С Мао също,ще преплуваме цялата река Яндзъ хияди пъти.Който обаче се не е балсамирал нема съживяване.

170

Анонимен

преди 12 години

Както винаги учените не се нагърбват със социалната и философска проблематика на глупавите си изследвания.Първо това за повишаване на продължителноста на живота не е вярно,защото хората все повече огладняват,добивите спадат,все повече боледуват,защото се използват много химикали за добиването на храна за всички тия милиарди хора,а тези химикали причиняват рак и болести.За да има вечен живот,трябва да отпадне нуждата от хранене,трябва храната да се създава изкуствено от въздуха,но няма да е скоро

169

Анонимен

преди 12 години

За да е възможно да живеем вечно,животът трябва да бъде толкова лек,а ресурсите неизчерпаеми,за да не се налага на никого да работи и да се чуди как ще се изхранва.Свят с вечен живот трябва да бъде тотално различен,не може да е като сегашния,напълно изключваме такива неща като пенсиониране и работа,трудов стаж,избори и т.н.От тук разбирате колко революционно и плашещо е това,същевременно колко дразнещо при тоя мизерен живот.Някаква илюзия.

168

Анонимен

преди 12 години

Никой вид няма да изкара толкова много на земята,ще изчезнем,колкот и да не ви се иска.Да пукнеш дано.

167

Темерут

преди 12 години

Е, то един милиард години си е цяла вечност...

166

Валентин

преди 12 години

Ужас!!!б.б. вечен премиер!

165

Анонимен

преди 12 години

Извинявам се,че се повтарям,но природата е заложила в нас много повече,отколкото ние успяваме да реализираме!...Защо нямаме опашки (примерно)?....Защото нямаме нужда от тях.....Защо имаме две ръце?....Защото две са ни нужни...Защо природата ни е дала мозък,от чиито капацитет ние използваме едва 4-7%Явно е,че природата ни е дала нещо от което имаме нужда,но не използваме!...Апропо,има хора,които и 1 % не използват

164

ХАХХА

преди 12 години

Чета ви коментарите и искам да ви просветля всички.Можем да живеем по-дълго,но не и вечно,защото нашата планета ще бъде населявана още 1 милиард години,след това луната ще се отдръпне,слънцето ще изгасне.На вярващия в бодрия научен дух ще кажа,че не е възможно да спрем умирането на слънцето,защото сме нищо,никой учен не го вярва.Също и няма планета,на която да се заселим,Марс не става за живот.Дори да намерим,самата вселена ще умре,тя се разширява постоянно и в един момент ще се пръсне.

163

Стийв

преди 12 години

Аре стига с тия болни библейски предсказания и примитивни сравнения бе! Заради какво хората изпаднали в грехопадение, заради това че изяли един плод ли? Ако й бяха вярни пророчествата на тая книга, светът отдавна да си е отишъл, науката все повече и повече я развенчава като мит, ама църквите правят бизнес със страха на хората, това е.

162

до 157

преди 12 години

Глупави читателю на библията,мидля,че въобще не познаваш библията.В библята се казва,че ако човек живее богоугодно,бог ще го дари с вечен живот и няма да му е нужна храна,но повтарям БОГ ще го направи,следователно цитирането на библята е много глупаво,защото не слагаш цитата правилно.Там да не пише,учените атеисти ще измислят велика метод със стволови клетки,чрез който грешниците да живеят вечно за да могат да се отдалечават от бога и да грешат"Не смесвай библята и науката...

161

Темерут

преди 12 години

160: А, бе ти болен ли си? Къде съм споменал вечен живот, бе? Споменах по-дълъг, и качествен живот... Аз пък си мисля, че никой не заслужава да чете тъпотиите ти... Пък и какво си се притеснил? В България това безсмъртие няма да дойде до болшинството от хората, то ще е само за малцинството с парите, както впрочем и навсякъде другаде, не само в БГ.

160

lq lq

преди 12 години

e tova shte e nai golqmata greshka.......

159

до 159

преди 12 години

***,никой не заслужава да живее вечно,хората не го заслужават,еволйцията ще продължи и тъпите фантазии на човечеството ще бъдат пометени,човечеството си мисли че ще живее вечно,но не сме последният вид на тая планета,ще изчезнем като всеки друг вид.

158

Темерут

преди 12 години

До 155... Е, какво чудно има? Нарастват откритията, множат се уменията, удължава се и се подобрява живота на хората, голяма чуденка... Ако, човек си знае, че време има, не е нужно да бърза толкова, ще спрат и инфарктите и инсултите от притеснение, породено от вечното малоумно бързане за някъде...

157

Анонимен

преди 12 години

Кажи това от коя глава на библията е,нищо не се разбира ,какъв е смисъла.С всеки случай този вечен живот не е безгрешен и няма нищо свято в стволовите клетки,така че не говори несвързани простотии ако обичаш.

156

Читател на Библията

преди 12 години

Вижте за какво се говори в 65-та глава от книгата на Исая, в Библията: "Там няма да има вече младенец, който да живее само няколко дни,нито старец, който да не е изпълнил дните си;защото, който умира стогодишен, ще се смята за млад,а грешник, ако умре стогодишен, ще бъде считан за проклет."Все пак, създадени сме да живеем вечно. Болестите и тлението се появяват заради грехопадението на хората, не са изначалното състояние на природата.

155

до 154

преди 12 години

Марс е подобен на Земята,но повтарям ПОДОБЕН!Марс няма луна,която да го стабилизира и там има невъзможни условия,няма вода и въздух в нужното количество и състояние.