46

Анонимен

преди 12 години

Освен че жена ми е 10 по красива от тези снимки в момента, майка ми е 100 пъти.Българки са и не носят грим за разкрасяване, а когато етикета го изисква. Не ща да се хващам на бас, че направо си ви съжалявам в тая криза, от глад ще изпукясате....

45

Анонимен

преди 12 години

Да, още един глас за Моника. Жалко за Армани че я е принудил да се скалпероса, нося негови неща, брех накъде отива тази пуста мода...

44

шщд

преди 12 години

Ей, разбирачите, с какви ли крокодили се борите, та не можете да оцените нещо наистина красиво! За повечето майките ви са все още най-красивата жена, която познавате и сте седнали да критикувате.

43

Дедо Ви С големио УМ

преди 12 години

Да ви светна, уважаеми кухари и кухарки. Мъжете делят жените на 2 големи групи - първата е много голяма ,там са жените дето искат да изклатят за кеф. Втората е много -малка , там са жените от които искат деца.Меган е от втората...

42

до 41

преди 12 години

И в коя част на тялото на Моника Белучи е играл скалпела, я ме светни...моля!

41

Анонимен

преди 12 години

КРАСОТА,ИСКАААААМ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

40

Анонимен

преди 12 години

Тази е абсолютен киборг - снимките са дигитално подобрени изображения на хирургически и козметически подобреното й лице...По принцип е симпатична, но факта че е неизмеримо куха пръчка убива цялата й красота...Има къде-къде по-истински жени от нея... примерно Моника Белучи (не че там не е играл скалпела, просто излъчването е коренно различно) :)

39

фейс контрол

преди 12 години

Веждите са прихлупени, устните -безформено силиконови.Мога да приема за съвършено лицето на МОНИКА БЕЛУЧИ.

38

soso

преди 12 години

Със или без фон дьо тен е доста красива жена! Стига сте злобеели

37

!

преди 12 години

Megan e strahotna :P

36

до 35

преди 12 години

Не бе, то и без грим да си изглежда така, просто е средна хубост, средна красота..нищо особено от което да се възбудиш. Виж Моника Белучи както е на 47 години сега би те надървила само от последния й фотос без грим. За к'во си говорим въобще? Насраното с чисти *** можеш да прикриеш...но остава миризмата! Чистото и без *** ухае и изглежда добре!

35

пецата

преди 12 години

Не казвам, че не е красива мацката, но точно на тази снимка ми се вижда, че по лицето и има 2 сантиметра грим, да го стържеш със шпаклата направо...красива е, наистина, но нещо не я свързвам с думата "съвършенство" :)

34

Анонимен

преди 12 години

горкати и *** колко *** е натръшкала докато стане известна

33

Рони О'Съливан

преди 12 години

Много мазила, много нещо...Това не може да се нарече естествена красота...

32

Хаха

преди 12 години

Всички, приятелю, сме красиви с фотошоп, пари и хирурзи. За съжаление, Меган не е родина чак толкова красива колкото си я представяш. Защо не видиш нейни снимки без грим и с нищо не се различава от най-обикновено момиче, което виждаш по улицата всеки ден. Като я видиш в нета ква уникална красавица е без фон дьо тен, ми пиши. А сега у лево

31

ай-вай

преди 12 години

Пластичната хирургия е изкуство,което значи,че и по-грозноватите ще станат хубави при приложението и.Актрисата е хубавичка ,но поддържам мнението на повечето бг мъже - нашите момичета не отстъпват и без декорация и пластики.

30

pepo

преди 12 години

Дали със или ез операции... хубаво е момичето. И то много!За съвършенство ми е трудно да кажа, може би трябва да има още нещо освен физическата красота. Пожелавам й го искрено... ако не й достига.

29

до Хаха

преди 12 години

Не злобей. Меган Фокс си е красавица от класа. Ти толкова ли си хубава? Или ако съ мъж такава жена ли имаш?

28

Анонимен

преди 12 години

Все едно един Туджаров- Джаро да иска Сънито, пред сексапила на адвокатката си, с този син и студен поглед просто ме надървя тази кака. А и с цялото си поведение.

27

25 годишен

преди 12 години

Щащо ме цензурирахте?Новина от последните минути: Свидетел срещу "Килърите": Манекенки от "Визаж" - по 1000 лв. едната. Велизар Младенов разказа и за случай, при който по поръчение на Петър Стоянов е взел три манекенки от агенция "Визаж", закарал ги до Бургас и там непознати лица му дали 3000 лв., които той предал на Петър Стоянов.