89

Пон

преди 12 години

Скрий се Софиянски, по-добро правителство не е имало досега.

88

Анонимен

преди 12 години

Не напразно имаше списък от предприятия забранени за приватизация. Дойде гейберастката напаст и започна да приватизира точно предприятията от този списък!

87

86

преди 12 години

И как реши, че Софиянски е крадец, а Боко и Цоко не са мутри, не са корумпирани, не са защитавали олигарсите като Мишо Бирата и т.н. :))) Гербав ***, заслужавате си мизерното живуркане в тая скапана територия :). Лошото е, че и бая свестни хора страдат заради вашата простотия

86

Таласъмчо

преди 12 години

Истината на един крадец не е моята истина.

85

Този човек

преди 12 години

Софиянски има измъчен вид -- спомняте ли го когато се появи как изглеждаше свежо.Може и да има някаква малко останала съвест този човек, очевидно не живее в мир със себе си.Всяко нещо се връща КРАДЛЬО МРЪСЕН

84

ха-ха-ха

преди 12 години

Последните не две ами двайсет години живеем в комикс :))) Верно сега е най-смешно, но тъпотията на мутрата и далаверите му по никакъв начин не оневиняват предишните.

83

Анонимен

преди 12 години

Мафиянски стана мил на червенопрашковците."Истината говорел човека"!Хахахахахаха!

82

Драги Софиянски

преди 12 години

Моля ви, има ли някоя по противна личност от Софиянски!Може би Гоце и серГЕЙ.Софиянски е бита ***, няма ли някой да му го каже та да не се излага още.

81

Киро пора

преди 12 години

и тоя се появи

80

Бешко

преди 12 години

Да, бе, Софиянски бил прав, а защо не беше прав когато в ръцете му беше властта, а крадеше като за световно.

79

Deko

преди 12 години

Истината говори човека, по разсипническо управление от това на тия комунисти и милиционери никога не сме имали в историята си.

78

Rad

преди 12 години

Софиянски беше този, който ни спаси през 1997 г. от жанвиденовата разруха/кило кашкавал-една заплата/ но бугаристанеца е късопаметен и вечно недоволен.

77

Анонимен

преди 12 години

74, На чесън вониш ти.

76

Stas

преди 12 години

Прав е Софиянски, за 2 години гербавите комунисти и *** им атакисти-не само че и стотинка не дадоха към заплати и пенсии, но не остана област, която да не разсипаха. Само с измислени милиционерски сводки-хазна не се пълни.

75

Спонги

преди 12 години

Софиянски се облажи като кмет, две мнения за това няма. Обаче беше нашия кмет и е умен. Какъвто и да го наречем, не може да се отрече неговият интелект. Обграден е от ченгета . Герджиков, зам.кмета, който предаде София на Борисов също е ченге. Това което обяснява днес е вярно. Въпреки, че не го обичам, го предпочитам пред ББ.

74

Селяк

преди 12 години

От Софиянски лъха на корупция, нафталин и чесън. Време е да закотви мършавия си изгладнял *** в Поручик Чунчево и да се радва на градинката си.

73

гласуващ

преди 12 години

Този престъпник защо не е в затвора?

72

Помиярчев

преди 12 години

Софиянски е невинен, така отсъди българския съд. Невинният крадец крадеше невинно и с усмивка.

71

Анонимен

преди 12 години

KABINETA "BORISOV" E PRAVITELSTVO NA OTCHAIANIA, SELSKI, MILITSIONERSKI TOTALITARIZUM I SHUROBADJANASHTINA.A SOFIANSKI E DLAVERADJIA I PLUJEK.

70

до 63

преди 12 години

Софиянски немаше време да краде много като премиер, щото беше служебен такъв и за малко, нещо като под наем. Него го видехме колко струва като кмет, в комбина с Антоанчо и Любо Дилянин...